Görüş Bildir
Haberler
Karşındaki Kişinin Senden Hoşlandığını Anlayabilmen İçin Yardımcı Olacak 9 Beden Dili Hamlesi

etiket Karşındaki Kişinin Senden Hoşlandığını Anlayabilmen İçin Yardımcı Olacak 9 Beden Dili Hamlesi

Lisa Campton
16.08.2022 - 23:46

Kalbinizi pır pır ettiren biri var. Ancak tam olarak onun ne hissettiğini anlayamıyorsunuz. Bunu anlamanın kolay bir yolu var merak etmeyin. Beden dili! Beden dili hamlelerini okuyarak onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsiniz. Vücut dili insanların gerçek duygu ve düşüncelerini yansıtır.

Gelin o hamlelere bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özellikle erkeklerin kaşlarının yukarıya kalkması.

Kaşların yukarı kalkmasını senden hoşlanıyorum olarak yorumlayabilirsiniz. Eğer ki erkek sizi gördüğünde şaşırıp bir yandan da gülümsüyorsa, bu size ilgi duyduğunu gösterir.

2. Ceketinin düğmeleriyle oynaması.

Eller beden dilinde işaretlerin en büyük göstergesidir. Karşısındaki kişi sizinle beraberken ceketinin düğmeleriyle oynuyorsa bu onun sizden hoşlandığının bir belirtisi olarak algılayabilirsiniz. Çünkü bunu yaparak bir ölçüde sizin ilginizi çekmeye çalışıyordur.

3. Sürekli yüzüne ve saçlarına dokunuyor olması.

Bu hareketi kadın ve erkek olarak ayırmanıza gerek yok. Her iki taraf için de bu durum mevcut. Sürekli bu şekilde kendisine dokunuyor olması sizin karşınızda olmaktan heyecan duyduğunu gösterir.

4. Sık yapılan göz kırpma hareketleri.

Yine hem kadın hem de erkekler de hoşlanma göstergelerinden biri olan bu hareket karşınızdaki kişinin sizden hoşlandığını belli eder. Göz kırpmak bir yerde heyecan belirtisidir. Ancak tabii ki bu hareketlerin hepsi hoşlanma belirtisi olarak da algılamak doğru değil! Beden dili okumak önemli ama yine de sözlü rıza en önemli göstergedir. Bunu unutmayalım.

5. Ayakları duruşu ve bakış yönü.

Karşınızdaki kadının ayakları ve oturuş pozisyonu size doğru dönük ise bunu bir hoşlanma belirtisi olarak alabilirsiniz. Zira sizinle daha fazla vakit geçirmek ve rahat davranmak istiyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kolların duruşu.

Kollar da en büyük mesajcılardan biridir. Eğer bunu doğru okuyabilirseniz almanız gereken mesajı rahatça alabilirsiniz. Rahat bırakılmış kollar ve eller sizin yanınızda mutlu olduğunu gösterir. Şayet kollar birleştirilip geriye yaslanmışsa vay halinize. Kızgınlığını geçirmek için bir şeyler yapmanı gerekebilir. Bu noktada beden dilini doğru okumak büyük bir önem taşımakta.

7. Sürekli temas halinde olunması.

Cinsiyet farkı olmaksızın karşı taraf sürekli sizinler temas halinde olup dokunmadan konuşamıyorsa yüksek ihtimalle sizden hoşlanıyor demektir. Yalnızca temas bağımlısı da olabilir tabii, bunun ayrımını iyi yapmanız gerekiyor.

8. Başını yana doğru yatırması.

Karşınızdaki sizi dinlerken başını yana doğru yatırıyor ve dalıp gidiyorsa bu sizi dinlememesinden değil size bakınca tüm dünyayı unutmasındandır.

9. Sonu gelmez gülme hali.

Yanınızda asla dudakları birleşmiyor ve sürekli gülüyorsa yüksek ihtimal sizden hoşlanma durumu vardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
75
38
37
31
23
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sonu gelmez gülme hali şeysi Türkiyeye özgü olsa gerek 🙂