Görüş Bildir
Haberler
Karlı Hava Dalgası Bu Gece Geliyor! Günlerce Sürecek

Karlı Hava Dalgası Bu Gece Geliyor! Günlerce Sürecek

R.G.
13.01.2021 - 10:32

Yurt genelinde bugün sıcaklıklar düşüyor ve bu gece saatlerinden itibaren karlı hava dalgası tüm yurtta etkili olmaya başlayacak. İstanbul ve çevresinde yarın karla karışık yağmur etkili olacak, cuma günü ise kar tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak. Bir hafta boyunca kar, yurt genelinde etkisini sürdürmeye devam edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soğuk ve yağışlı hava dalgası bu gece etkili olmaya başlayacak. Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin haritasına göre bu geceden itibaren yurda giriş yapacak olan karlı hava dalgası günlerce etkisini sürdürecek.

Hava sıcaklıklarının düşmesine paralel olarak kendisini göstermeye başlayacak kar yağışı, Meteoroloji'ye göre kısa süreli olmayacak ve 21 Ocak tarihine kadar İstanbul’da kalmaya devam edecek.

Yurt genelinde etkili olacak

Yurt genelinde etkili olacak

Kar yağışı yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Ege Bölgesi’nin güneyi, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Bölgesi’nin sınır şehirleri hariç tüm bölgelerde kar kendini gösterecek. Sıcaklık düşüşü önümüzdeki hafta ortasına kadar sürecek.

Sağanak yağış bugün de devam edecek

Sağanak yağış bugün de devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Erzurum, Muş, Bingöl çevreleri ve Edirne’nin güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Sağanak ve Gök gürültülü sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyinin yüksekleri, Erzurum çevreleri ve Edirne’nin güney kesimlerinde yer yer karlakarışık yağmur ve kar olmak üzere İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Muğla’nın doğu ilçeleri, Giresun, Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

13 Ocak Çarşamba

13 Ocak Çarşamba

14 Ocak Perşembe

14 Ocak Perşembe
İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Ocak Cuma

15 Ocak Cuma

16 Ocak Cumartesi

16 Ocak Cumartesi

17 Ocak Pazar

17 Ocak Pazar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
12
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unknown

Instagram story'lerinde kar görmeye hazır olun