Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Göre Bir İçecek Olsan Hangisi Olurdun?

etiket Karakterine Göre Bir İçecek Olsan Hangisi Olurdun?

Easterling
13.05.2022 - 11:05

Hangi içeceğin seninle eşleştiğini öğrenmek ister misin? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğduğun tarihler hangisine daha yakın?

2. Şimdi de kendine en yakın bulduğun mekanı seç!

3. Dünya'yı kurtaracak şey sence ne peki?

4. Favori resmini seç o zaman!

5. Aşk hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir miyiz şimdi de?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de favori Avengers karakterini seç !

7. Dışarıda bir şeyler yemeye karar verdin diyelim. Bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

8. Son sorumuz! Seni en çok ne korkutur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kola" çıktı!

"Kola" çıktı!

Senin çok genç bir ruhun var! İnanılmaz enerjik olmanın yanı sıra keyfine de düşkünsündür sen. Çevrende de oldukça popüler olduğunu söylememize gerek yok sanırım? Seni sevenler sana adeta bağımlılık derecesinde bağlanıyorlar. Seni sevmeyense anten taksın ;) Ayrıca tersin de çok pistir senin, bir yanın tatlıyken diğer yanın fena asitli yani. İşte bütün bunlar bir araya gelince seni en iyi yansıtan içecek Kola oluyor! Seni soğuk içmek gerek...

"Kahve" çıktı!

"Kahve" çıktı!

Öncelikle şunu söylememiz lazım, sen bir kere ciddi bir insansın. Çok çalışkansın ayrıca, biraz işkolik diyebiliriz yani sana. Ayrıca biraz sertsin de, hemen yelkenleri suya indirmezsin her zaman temkinlisindir. Gerçekçisin sen ayrıca, hayallere kapılıp gitmek sana göre değil asla. Gece hayatına da düşkün olduğunu söylemezsek olmaz yalnız, hafif bir çapkınlık kokusu geldi burnumuza; ama ertesi gün iş varsaa... Allah belasını versin bu pazartesi sendromunun! Ve işte seni en iyi yansıtan içecek de bu yüzden Kahve'den başkası olamaz öyle değil mi?

"Çay" çıktı!

"Çay" çıktı!

Senin kadar içten ve sıcak bir insan bulmak çok zor. Sen o kadar sempatik o kadar sevecen bir insansın ki, gördüğü an bağrına basası geliyor insanın seni! Bizden birisin sen, içimizden biri. Arkadaşlarına ve ailene de son derece bağlısın ayrıca. Mükemmel bir hayat enerjin ve neşen var senin. Sıcacık bir insansın sen bizim de içimizi ısıttın daha şimdiden :) Çay gibisin sen çay, samimiyetin tanımısın adeta!

"Süt" çıktı!

"Süt" çıktı!

Seni gören herkesin ilk düşündüğü şey ne kadar sevimli olduğun oluyor. Çünkü sen doğalsın, yapmacıklığa yer yok senin hiç bir zerrende. Ve öyle bir saflık var ki sende, yeni doğmuş bir bebek kadar temizsin. Kıpır kıpır, hayat dolusun. Ayrıca asla tembel değilsin, çalışkansın ve elinden her iş gelir senin. Sağlığına da çok dikkat ediyorsun ayrıca. İşte bu yüzden senin içeceğin kesinlikle süt! Afiyetle...

"Su" çıktı!

"Su" çıktı!
images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com

İnsanın içinin huzurla dolmasını sağlayan bir insansın. Sırf sakinleşmek için bile senin yanına gelir insanlar. Çok iyi bir dostsun sen ayrıca, omzunda ağlanan cinsten. Sade bir insansın, abartıdan hiç haz etmezsin. İçin dışın birdir senin kesinlikle, neysen osundur. Tam bir düz adam/kadınsın sen! Çok da sportifsin, sağlığına dikkat ediyor elinden geldiğince sporunu yapmaya çalışıyorsun. İşte senin içeceğin, Su!

"Portakal Suyu" çıktı!

"Portakal Suyu" çıktı!

Pozitif enerji bir insan olsa kesinlikle sen olurdun; ruhun her zaman genç, çok neşelisin, kıpır kıpırsın sen! Asla sıradan da değilsin sen, değişiksin, kendine özgü bir tarzın var. Çoğu zaman ilginin odağında olduğunu söyleyebiliriz ayrıca. Ama sen kendi sınırlarını çizmeyi de çok iyi bilirsin. Dışarıya çok açık gibi görünsen de kendini korumayı çok iyi bilirsin. Sağlığına da öyle bir dikkat ediyorsun ki bu dünyaya kazık çakarsın sen, 100 yaşına kadar yolun var (oha deme gerçek bu :))  İşte senin içeceğin; Portakal Suyu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
98
56
31
12
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Süt" çıktı!

Melih Tok

Banada aynısı oldu

Berna

Su

Yonah

"Kahve" çıktı!