Görüş Bildir
Haberler
Karadağ-Türkiye Maçının Hakemi Kim Oldu?

Karadağ-Türkiye Maçının Hakemi Kim Oldu?

Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde son maçına çıkıyor. Cebelitarık'ı 6-0'la geçen millilerimiz, Hollanda ve Norveç'in puan kaybetmesiyle bir anda liderlik hesapları yapmaya başladı. Milliler, gruptaki son maçında Karadağ deplasmanına çıkacak. Dünya Kupası bileti almamaız için kazanmaktan başka çaremiz yok. Karadağ Türkiye maçının hakemi de belli oldu. Peki, Karadağ-Türkiye maçının hakemi kim oldu? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin Dünya Kupası Elemeleri'nde 16 Kasım 2021 Salı günü deplasmanda Karadağ ile oynayacağı son grup maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde son maçına çıkıyor.

Cebelitarık'ı 6-0'la geçen millilerimiz, Hollanda ve Norveç'in puan kaybetmesiyle bir anda liderlik hesapları yapmaya başladı. Milliler, gruptaki son maçında Karadağ deplasmanına çıkacak. Dünya Kupası bileti almamaız için kazanmaktan başka çaremiz yok.

Karadağ Türkiye maçının hakemi de belli oldu. A Milli Takım'ımızın, Karadağ ile oynayacağı son grup maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek.

Türkiye, Daniel Siebert yönetiminde çıktığı tek müsabakada yine Karadağ ile karşılaşmış ve hazırlık maçını 1-0 kazanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın