Görüş Bildir
Haberler
TV
Kara Tahta 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kara Tahta Yeni Bölüm Fragmanı

Kara Tahta 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kara Tahta Yeni Bölüm Fragmanı

GNS
23.06.2022 - 22:01

TRT 1'in sevilen dizisi Kara Tahta 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Arif, Atlas'tan aldığı haberle yıkılır. Irmak ise Atlas'ın ailesi karşısına ağlayarak gider ve sebebinin tamamen kendi olduğunu açıklar.  Herkesi yıkan haber, yine de birlik beraberliği bozmaz. Aylin'in kaçırılması herkesin seferber olmasına yol açacaktır. Peki Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? İşte Kara Tahta 11. yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'in sevilen dizisi Kara Tahta, final kararı almasının hemen ardından tarihi uzatacağını açıklamıştı. İzleyenleri son derece üzen final kararı sonrası bu haber herkesi sevindirdi. Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner'in yer aldığı samimi dizi Kara Tahta'nın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kara Tahta yeni bölümde neler olacak? İşte Kara Tahta yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kara Tahta 11. Bölüm Fragmanı

Kara Tahta Son Bölümde Neler Oldu?

Kara Tahta Son Bölümde Neler Oldu?

Atlas ve ailesinin Irmak'ı isteme merasiminde Aylin'in konuşması, ortamı büyük bir cümbüşe çevirir. Atlas'ın hayatı yoluna girerken Bekir için aynı şey söylenemez.

Hastaneye girmek istemeyen Bekir, her şeyi yapma razıdır. Kartal ise tam yalnızlık çukurunda boğulduğunu hissederken Cafer ona sahip çıkacağını söyler. Kartal'ı bu yoldan çıkaracak kişi ise Atlas'tır.

Hikmet cübbesini giydiği ilk seferde Cafer'i savunarak herkesi şaşkına çevirir. Atlas ve Irmak ise Aylin'e karşı en büyük sınavlarını verir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın