Görüş Bildir
Haberler
TV
Kara Tahta 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kara Tahta Fragman ve Son Bölüm Özeti

Kara Tahta 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kara Tahta Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
16.06.2022 - 19:36

Yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından biri de TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kara Tahta oldu. Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç'ın yer aldığı dizi her hafta Çarşamba günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kara Tahta 10. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu ve senaryosunu ise Erkan Birgören'in kaleme aldığı Kara Tahta dizisi kısa sürede dikkat çeken yapımlar arasına girmeyi başardı. Konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla sevilen dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kara Tahta yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Kara Tahta 10. Bölüm Fragmanı

Kara Tahta Son Bölümde Neler Oldu?

Kara Tahta Son Bölümde Neler Oldu?

Atlas, Bekir'in İskender'i kullanarak yaptığı planların ne olduğunu öğrenmeye çalışırken Irmak ise Atlas için oldukça endişelenmektedir. Bekir'in yaptığı planları bozacak kişi ise en yakınında yer alanlardan biri olur. Münevver ise Bekir'in tehlikeli olduğu alamış ve kedisi içi tüm dengeler değişmiştir. Münevver, Irmak'ı attığı tehlikeyi farkına varmış ve durumdan pişman olmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın