Görüş Bildir
Haberler
Adem Kara’nın Öldürülmesine Dair Valilikten Açıklama: Polisin Ayağı Takılmış

Adem Kara’nın Öldürülmesine Dair Valilikten Açıklama: Polisin Ayağı Takılmış

Kübra Köklü
04.09.2022 - 09:50 Son Güncelleme: 04.09.2022 - 10:41

Mardin'de polis silahından çıkan kurşunla 21 yaşındaki Adem Kara yaşamını yitirdi. Valilik Kara ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Personelimiz takibe başlamış, bu sırada kaldırım taşına ayağının takılması sonucu silahı ateş almış ve Adem Kara yaralanmıştır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

'Personelimizin kaldırım taşına ayağının takılması sonucu silahı ateş almış'

'Personelimizin kaldırım taşına ayağının takılması sonucu silahı ateş almış'

Mardin Valiliği, Mardin'in Midyat ilçesi Işıklar Mahallesi'nde kurulan hayvan pazarında önceki gün iddialara göre 'dur ihtarı'na uymadığı için polisler tarafından açılan ateş sonucu ensesinden vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede Adem Kara'nın ölümüne ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, 1 Eylül'de İlçe Asayiş Büro Amirliği görevlilerince, Sanayi Mahallesi Cizre Caddesi'nde, 'suç kayıtları mevcut iki şüphelinin yakalanmasına' yönelik çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Çalışma sırasında Adem Kara ekiplerimizden kaçmaya çalışmış, bunun üzerine personelimiz tarafından havaya ikaz atışı yapılmıştır. Şahsın kaçmaya çalışmaya devam etmesi üzerine personelimiz takibe başlamış, bu sırada kaldırım taşına ayağının takılması sonucu silahı ateş almış ve Adem Kara yaralanmıştır. Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kara, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Adem Kara'nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz'

Valilik açıklamasında olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği vurgulandı.

Olayla ilgili bir polisin gözaltına alındığı öğrenilmiş, görgü tanıkları olay yerinde ise 4 polisin olduğunu aktarmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
20
11
5
4
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Çok ucuz bir yalan daha yaratıcı olabilirdi

Ferdi Çelik

Örneğin polisin hava sıktığı mermi o sıra ordan geçen helikopterin pervanesine takılıp ensesine isabet etti

Pickle Rick

Vay amına koyim. 30 yıl önce geyiğini yaptığımız yalanları hala söylüyorlar. Acırım billahi tükürüğe, tükürsem yüzünüze!

Trabuzeni

Neden kaçıyor ve neden öldürülüyor çok merak ettim şimdi.