Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Duyurdu: Kar Geri Geliyor...

Meteoroloji Duyurdu: Kar Geri Geliyor...

Mart ayında güneş yer yer yüzünü gösterse de Meteoroloji'den flaş bir uyarı geldi. Soğuk havalar yeniden geri dönecek ve yurt genelinde kar yağışı hakim olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pazar günü ülke genelinde, Pazartesi günü kuzey kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 10 derece) aratacak olan hava sıcaklığının, Salı gününden itibaren tüm yurtta hissedilir derecede azalacağı (6 ila 15 derece) tahmin ediliyor.

Pazartesi günü Ege, Marmara ve Akdeniz'de gök gürültülü sağanak yağışlı hava etki gösterecek. Ardahan ve Kars'ta ise kar yağışı yaşanacak.

Salı Sıcaklıkların daha fazla düşeceği salı günü yurt genelinde yağışlar etkisini gösteriyor. Kastamonu, Bolu, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta karla karışık yağmur bekleniyor.

Çarşamba günü yurdun büyük kesiminde kar yağışı kuvvetli şekilde etkisini gösterecek. Ankara ve Bolu'daki kar Marmara'da karla karışık yağmur olarak kendini gösterecek. İstanbul'da çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı çarşamba günü hissedilir derecede düşecek

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melis tr

Karına da sicam koronasına da sicam jeopolitik konumuna da sicam yonetenlere de sicam ekonominisine de sicam lanet gelsin basımıza tas yagsa daha iyi