Görüş Bildir
Haberler
Kaostan Besleniyoruz! Kardeş Olmalarına Rağmen Kanlı Bıçaklı İlişkileri Olup Birbirleriyle Asla Geçinemeyen Ünlü İsimler

Kaostan Besleniyoruz! Kardeş Olmalarına Rağmen Kanlı Bıçaklı İlişkileri Olup Birbirleriyle Asla Geçinemeyen Ünlü İsimler

Aralarındaki kan bağına rağmen kavgalı olan ünlü isimler...

Kaynak: https://www.rd.com/culture/famous-sib...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boleyn kardeşler:

1. Boleyn kardeşler:

Tarih kitaplarında yer alan Mary ve Anne Boleyn kardeşler, VIII. Henry ile olan ilişkileri yüzünden oldukça çekişmeli yıllar geçirdi. Anne, bu ikili rekabet sonucunda kraliçe oldu fakat kocası tarafından idam edildi. Belki de karmadır, kim bilir?

2. Williams kardeşler:

2. Williams kardeşler:

İkişer kişilik oyunlarda hafife alınmaması gereken tenisin efsane isimleri Venus ve Serena Williams, karşı karşıya gelmek zorunda kaldıklarında işler birazcık çirkinleşiyor. Bu zamana kadar 8 kere rakip olan ikili, bazen bu durumdan zevk almadıklarını söyledi. Hırslı sporcu Serena, kardeşine iki kere üst üste maç kaybettiğinde üzüldüğünü de ekledi.

3. Jim ve John Harbaugh:

3. Jim ve John Harbaugh:

Sporun hırs gerektirdiğini hepimiz biliyoruz fakat söz konusu kardeşler olunca kulağa birazcık garip gelmiyor değil. NFL koçları olan Jim ve John, 2013 yılında Super bowl XLVII'da karşı karşıya geldi ve John maçı kazandı. Maç sonrasında birbirlerini tebrik ederken yaşananlar da oldukça ilginçti.

4. Andrew kardeşler:

4. Andrew kardeşler:

Üç kişilik müzik grupları olan LaVerne, Maxene ve Patty, söylenenlere göre kuliste birbirleriyle konuşmamayı tercih etti. Daha sonrasında ise; Patty, kardeşlerine haber vermeden başka bir gruba katıldı. Fakat, Patty'nin solo performansı sert bir şekilde eleştirilince LaVerne ve Maxene intikamlarını almış oldu.

5. Oasis:

5. Oasis:

Liam ve Noel Gallagher; birbirlerine açtıkları mahkemeler, twitter atışmaları ve fiziksel kavgalarıyla biliniyor. Bilinen ilk sürtüşmeleri, 1994 yılında Liam'ın Noel'e tef ile vurmasıydı. Gruptan ayrılan Noel; 2018 ocak ayında, Oasis grubunun tekrar birleşmesine niyeti olmadığını söyledi. Sonrasında ise; Liam, BRIT Ödüllerine aday gösterildi. Onca yıla rağmen aralarındaki rekabet hala devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Puma ve Adidas:

6. Puma ve Adidas:

Kardeş olan Alman kardeşler Adolf ve Rudolf Dassler, ilk olarak annelerinin çamaşır odasında ayakkabı şirketi kurdu. İsimleri büyüdükçe aralarındaki tansiyon da arttı ve İkinci Dünya Savaşı, onları tamamen ayırdı. Adolf kendi markası Adidas'ı kurarken Rudolf Puma'yı kurdu.

7. Olivia ve Joan Fontaine:

7. Olivia ve Joan Fontaine:

Akademi Ödülleri alan Olivia de Havilland ve Joan Fontaine, 1930 ve 40'lı yıllarda filmlerde oynadıkları rollerle biliniyor. İkilinin arasındaki çekişme, çocukluk yıllarında annelerinin dikkatini çekmeye çalışmalarıyla başladı ve ilerleyen yıllarda erkekler, film rolleri ve Oscar için bile kavgalarına devam ettiler. 30 yıldır konuşmayan kardeşlerden Joan, Olivia'nın annelerinin ölümünü söylemediğini iddia etti.

8. Eric ve Julia Roberts:

8. Eric ve Julia Roberts:

Aktris Emma Roberts ve halası Julia Roberts'ı şüphesiz ki hepimiz biliyoruz...Peki Eric Roberts'tan haberiniz var mıydı? Eric, Roberts kardeşlerden daha az ünlü olanı diyebiliriz ve o da bu durumun farkında. Julia, kardeşinin eski eşi ile olan çocukları Emma için eski eşine yardım etti ve Roberts kardeşler şu an birbiriyle konuşmuyor. Sonuç olarak, Eric'in kızı ve kız kardeşi ondan çok daha ünlü. Biraz can sıkıcı olsa gerek.

9. Kim ve Rob Kardashian:

9. Kim ve Rob Kardashian:

Kardashianların olmadığı bir liste hayal edemiyoruz tabii ki... zorlandığımız kısım ise hangi ağız dalaşını seçeceğimiz. Zamanında Rob, Kim'i Gone Girl'deki ana karaktere benzetmişti. Filmdeki kadın, kocasının hayatını mahvetmek için kendine sahte bir cinayet düzenliyordu. Kim de bu iyiliğe karşılık olarak, Ron zihinsel problemler yaşarken ona zor zamanlar yaşattı ve hatta reality şovlarının son bölümlerinde Rob'un bebeğinin annesinin de burnundan getirdi.

10. Peyton ve Eli Manning:

10. Peyton ve Eli Manning:

Oyun kurucu kardeşlerden Peyton daha ünlü ve saygı gören isim olmasına rağmen ondan 4 yaş küçük kardeşi Eli, başarı konusunda abisini yakaladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yhwach

Osmanlı padişahları nerde amk