Görüş Bildir
Haberler
Kaosa Düzen Geliyor, Yeni Bir Devir Başlıyor: Mart Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Kaosa Düzen Geliyor, Yeni Bir Devir Başlıyor: Mart Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.03.2023 - 15:16

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Ne yazık ki ciğerimizi en derinden yakan, oldukça ağır, yaralı bir Şubat ayını geride bıraktık. Canımız çok acıdı, acımaya da devam ediyor. Şimdi istediğimiz bu aldığımız derin yaraların hızla iyileşmesi. Elbette unutulmayacak, elbette hiçbir iz tümüyle silinip gitmeyecek, ama iyileşebilmek adına da elimizdeki umuda tutunmaya ihtiyacımız var, birlik olmaya da. 

Mart ayı oldukça değişik bir ay, iki büyük gezegenin birden uzun soluklu seyirlerinin tamamlanışı ve burç değiştirerek bir devri kapatışları aynı ay içerisine denk geliyor. 7 Mart’ta Satürn 2,5 yıldır sürdürdüğü Kova seyrini tamamlayarak Balık seyrine başlıyor. 2026’ya kadar bu alana dersler, öğrenimler ve sorumluluk yükleyecek.

23 Mart’ta ise Pluto 2008 yılından bu yana sürdürdüğü Oğlak transitini kısa süreliğine bitirip Kova seyrine geçiş yapacak. Bu 3 ay sürecek, ancak tam geçişini yapacağı 2024’e de bizi hazırlıyor olacak.

Şimdi her iki gezegen için de dikkat edilmesi gereken konu şu, özellikle Satürn sonrası gezegenlerin burçlardaki seyri çok uzun soluklu olduğu için, bir derece üzerindeki seyahatleri de aynı şekilde uzun sürmekte. Burç değiştirmeye yaklaştığında, son dereceler olan 28 – 29 derecelerde uzun süre kalıyor. Bu da o seyre özel yaşanmış tüm süreci sıkıştırıp artık kadersel dediğimiz kapanış hikayeleri sunuyor bize. Bu ay bu aneritik dereceleri hem Satürn hem de Pluto özelinde yaşayacağız, bu da köklü dönüşümlerin işareti zaten, hem bireysel hem de yoğun olarak kolektifte. Çünkü bu birikmiş, seyahatinin tümünde yanında tuttuğu valiz epey dolu, gezegenler de ağır. Şimdi kapıları kapatıp yeni sayfaya doğru gidiyor ikisi de, ancak elbette her veda gibi bu da bazı izler bırakıyor üzerimizde. 

Her ay olduğu gibi bu ay da bir yeni ay bir de dolunayımız var. İlki Başak burcunda yaşayacağımız dolunay, ki o da Satürn’ün burç değiştirmek üzere olduğu güne, hatta saatlere denk gelmekte. O nedenle biraz daha baskın bir işareti var, Satürn 29’58’’ olacak bu dolunay anında, yani son çıkışta. Başak demek düzen demek, önceki sürecinde yaşanan kaosa “düzen getirmek” demek, dolunay olunca bu artık kadersel olarak zorunlu hale geliyor hepimiz için. Beraberinde yine karma gezegeni Satürn’ün burç değişiminin son dakikalarında oluşu, bu sorumlulukları zorunlu kıldığı gibi, hakkedişleri de en doğru ve adil biçimde vereceğinin işaretçisi.

Yeni ay ise 0 derece Koç burcunda 21 Mart’ta yaşanacak. Hem yeni ay, hem Koç hem de 0 derece oluşuyla fazlasıyla belirgin bir “başlama” enerjisi içeriyor bu yeni ay. Koç demek mücadele demek, bir önceki burç olan Balık’ın teslimiyetçi, kaderci, karanlık yönüyle “kurban” hissettiren, atıl enerjisinin aksine adeta yerinden hızla kalkıp “ben” diyen, yapabilecekleri için cesaret eden, atılgan, eyleme dönük hareket eden Koç enerjisini göreceğiz, yani hareket edeceğiz, mücadele edeceğiz, cesaret edeceğiz. Koç savaşçıdır, Mars’ın çocuğudur, yani ne olursa olsun hayattayım diyen, adım atandır, şimdi bu yeni ayla bize de hızla ayağa kaldırma enerjisi verecek, kendimiz için, hepimiz için. 

Satürn ve Pluto’nun burç geçişlerinin tesiri yalnızca Mart ayına yayılmıyor elbette, onlar için ayrıca bir içerik hazırlamayı planlıyorum. Ancak kişisel gezegenlerin geçişler, açıları ve yeni ay – dolunay fazlarının bireysel haritalarımızdaki etkileri için şimdi yorumlara geçelim, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gökyüzü, kendini göstermen için hizalanıyor Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Hemen Mart’ın ilk gününde 2 Mart itibariyle Merkür Balık burcuna yani senin 12. Evine giriş yapıyor sevgili Koç ve Yükselen Koç. Güneş de halihazırda bu alanda ve 21 Mart’a kadar seyrini burada sürdürecek. Zihin, iletişim, fikirler evinin yöneticisi Merkür’ün de bu alana giriş yapmasıyla ayın 21’ine kadar kendini daha çok inzivaya çekilmiş hissedebilirsin. İç dünyan, ruhsal alanın fazlasıyla aktif bu süreçte. Buradan geçen Güneş ve Merkür kendinle hesaplaşmalar yapmana, kendi içinde, belki kendinden bile sakladığın gerçeklerle yüzleşmene vesile olabilir. Aynı zamanda buradaki Merkür arkandan dönen bazı gelişmeleri, senden gizlenen sırları da açığa çıkarabilir. Senin için Mart ayı iki ayrı fazdan oluşuyor, ilk yarısını içe dönük, diğer yarısını ise fazlasıyla kararlı ve aktif yaşayacaksın, adeta aynı ay içinde hazırlık ve eylem bir arada. 

Yine aynı dönemlerde yani 2 Mart civarında etkisi +/- 3 gün aktif olan bir Venüs Jüpiter kavuşumu da var ve buna ev sahipliği yapıyorsun sevgili Koç ve yükselen Koç. Evet iç dünyan sakin, belki biraz da tedirgin hissediyorsun ama bu Venüs Jüpiter kavuşumu aynı günlerde sana ilaç gibi geliyor. Zira burada Chiron da devrede olacağı için seni üzen, yaralayan, eksik hissettiren her türlü konu için elinde bir sihirli anahtar var, nereden geldiğini bile anlayamadığın güzel sürprizler, gelişmeler kapında.

7 Mart’ta oldukça güçlü bir Başak dolunayı var sevgili Koç ve Yükselen Koç. Bu senin 6. Evin olan iş, meslek, kariyer, çalışma ortamınla ilgili alanda gerçekleşecek bir dolunay, yalnızca geçtiğimiz 1 aylık süreç değil, neredeyse 2.5 senelik bir birikim sürecinin de sonucunu verecek sana, zira tam dolunay gününde 10. Evin olan kariyer evinin yöneticisi Satürn de 2,5 yıl süren Kova seyrini tamamlayıp Balık seyrine başlayacak. Senin için yeni bir sayfa, yeni bir süreç başlıyor bu dönemde. Belki yeni bir iş süreci başlayabilir, var olan işin veya işinin koşulları değişebilir, çalışmıyorsan günlük rutinlerinde, alışkanlıklarında bir değişim, dönüşüm yaşayacağın gelişmeler olabilir. Öte yandan burası sağlık evin de olduğu için özellikle sindirim sistemine dikkat etmen ve ötelediğin sorunlar varsa onları çözmen için de destekli gökyüzü.

17 Mart itibariyle Venüs Boğa burcuna giriş yapıyor, yani para, maddi kaynaklar, kazançlar hanene güzellikler getirmeye başlıyor. Zaten Başak dolunayı da çalışma ortamınla, işinle, mesleğinle ilgili gelişmelere açıktı, Venüs’ün de 2. Eve girişiyle para kazanma yöntemlerinde değişiklikler, kendine ek gelirler bulman, iş anlamında güzel destekler görmen mümkün. Öte yandan buraya giren Venüs, senin ev sahipliği yapacağın Koç Yeni Ayı sürecinde de yine 2. Evindeki Kuzey Düğümle kavuşumda olacak, bu sana çok güzel maddi fırsatlar, nereden geldiğini bile anlayamadığın şanslar getirebilir, özellikle geleceğini planlamak adına atacağın ilk adımları sunabilir, ayın ilk yarısının rehaveti üstünden kalkıyor açıkçası, hem de güzel sürprizlerle.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor, bir Güneş Koç olarak okuyorsan şimdiden sana çok mutlu seneler dilerim, yeni yaşın güzellikler getirsin. Şayet bir Yükselen Koç isen ayın ilk yarısı ile ikinci yarısı arasındaki farkı çok net hissedeceğin dönemler başlıyor. Üzerindeki rehavet kalkıyor, kendini ortaya koyabilir, fikirlerin, düşüncelerin, adımlarınla öne çıkabilir, parlayabilirsin. Zaten hemen Güneş Koç geçişiyle yani 21 Mart’la bir de Koç Yeni Ayı yaşayacağız, özellikle de Koç burcunun ilk günleri doğumluysan veya yükselenin 0 – 5 derece Koç aralığında ise çok daha belirgin bir yenilik, yeni adım, yepyeni bir karar evresinde olduğunu, hatta yeniden doğduğunu söyleyebilirim. Üstelik bu yeni aya yukarıda da söylediğimiz gibi Venüs ve Kuzey düğüm kavuşumu da çok destek.

Yönetici gezegenin Mars, 25 Mart itibariyle yaklaşık 6 aydır sürdürdüğü İkizler seyrini bitiriyor artık ve Yengeç burcuna, 4. Evine giriş yapıyor. Nisan ayında daha ağırlıklı olmak üzere, artık enerjini evine, yuvana, ailene harcayacağın, belki artık yaşamına düzen katmak için, yaşam alanını düzenlemek için çaba harcayacağına işaret bu geçiş. 

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, umarım gerçekten güzel başlangıçlarının şahane haberlerini verirsin bize. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Aradığın iç huzuru sana sürprizlerle geliyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Hemen ayın ilk günlerinde 2 Mart’ta Merkür Balık burcuna giriş yapıyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. 21 Mart’a kadar Güneş de burada, bu durumda sosyal çevren, gelecek planların, projelerin, kariyerinle ilgili önemli görüşmelerin senin için aktif olacağı bir dönemle giriş yapıyorsun Mart ayına. Bu senin için oldukça güzel bir süreç, planların, projelerin ve gelecek adımların için gökyüzü çok destekli. 

Aynı günlerde yine 2 Mart civarında +/- 3 gün etkisini hissedebileceğin bir de Venüs Jüpiter kavuşumu var Koç burcunda. Venüs yönetici gezegenin olduğu için seni desteklemekte bu kavuşum, ancak 12. Evine denk geldiği için daha çok içsel olarak, ruhsal alanda seni iyileştirecek bir güç vermekte. Chiron da burada ve bu Venüs Jüpiter kavuşum sürecine dahil olacak, içine attığın, senin için bir süredir yara olan kapının anahtarı aslında bugünler senin için. Belki biraz fazla görünür yapabilir yaralarını, ama çözümü de aynı yerden verecek, belki sürpriz bir gelişme, belki farkına varmadığın bir yardım eli uzanabilir ve kriz, sorun olarak gördüklerini çözebilir.

7 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay senin 5. Evin olan aşk, ilişkiler, hobiler, flörtler, yaratıcılık temalarını içeren evde gerçekleşiyor. Ancak bu dolunayın bir işareti de var, aynı gün Satürn de 2,5 yıllık döngüsünü tamamlayarak Balık burcuna giriş yapacak. Son 2,5 senedir özellikle seni zorlayan, sınavlar verdiğin alanlarla ilgili de bu dolunayda bir sonuç elde edebilirsin. Belki yaşadığın krizler belirginleşebilir ama bunu kötü algılama, çünkü artık final, kesin bir sonuç, netlik ve kapanış işareti var bu dolunayın. Bu bir aşk konusu olabilir, kendini ortaya koymakla ilgili yaşadığın bir sorun olabilir, belki yaratıcı yönlerini ortaya çıkarırken zorlandığın konular olabilir, hepsi için bir sayfa kapanırken bir sayfa açılmakta. Aslında sana biraz yol gösteriyor, yaşadığın kaotik süreci düzene sokmak için nereden başlaman gerektiği ve neyi ardında bırakman gerektiği konusunda işaret veriyor.

17 Mart’ta yönetici gezegenin Venüs, artık senin burcuna geçiyor, bu sana şans, fırsat, güzel gelişmeler getirebilecek bir geçiş çünkü Venüs haliyle senin burcunu yönettiği için burada çok rahat, kendi evinde. Haliyle de ödülleri daha bol. Kendini göstermek, parlamak, ilişki fırsatları, daha sosyal olmak, özellikle de 6. Evini de yönettiği için iş, meslek, kariyer alanında da sana gelir anlamında fayda sağlayacak gelişmeler mümkün. Öte yandan haliyle Venüs ilişkileri de yönettiği için buradan geçerken sana bu konularda da kesesini açacak sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. Üstelik 21 Mart’ta bu Venüs, senin 1. Evindeki kuzey düğümle de kavuşacak, +/- 3 gün de fırsat getirecek ama en verimli süreci 20 – 23 Mart arası senin için, aniden gelişecek sürpriz gelişmeler, şanslar, ilişkiler, beklemediğin bir kapının açılışına şahit olabilirsin.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç burcuna yani senin 12. Evine giriş yapıyor sevgili Boğa, hemen ardından burada bir de Koç Yeni Ayı var. 12. Evde bu yoğunluğu yaşaman sana ruhsal olarak, içsel olarak bir aydınlanma, gizli kalan bir konunun açığa çıkması, kendi içine döndüğünde fark ettiğin bir konuyla yeni bir karar alman konusunda tetikleyici bir güç veriyor. Hem Merkür hem Güneş 12. Evindeyken iç dünyan epey hareketlenir, arayışın iç huzuru bulmak yönünde olur, bu yeni ay sırasında senin 1. Evinde gerçekleşen Venüs ve Kuzey Düğüm kavuşumu da sürece dahil üstelik, aslında aradığın bu huzur hayatına aniden girecek bir gelişmeyle seni rahatlatacak. Çok şiddetli bir farkındalık süreci senin için bu dönem.

25 Mart’ta Mars Yengeç seyrine başlıyor, yaklaşık 6 aydır para evini biraz dağıtan, mücadele etmene sebep olan, maddi konularla ilgili savaş verdiren süreç artık sonlanıyor, zihnin, düşüncelerin daha aktif olmaya başlıyor 25 Mart itibariyle. Özellikle Nisan’da daha yoğun olmak üzere hızlı kararlar verebilir, hayatına birden giren önemli haberlerle hızlı adımlar atman gerekebilir. Şayet varsa kardeşlerinle ilgili de hareketli bir süreç söz konusu.

Evet Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, kendini ve iç dünyanı fark ettiğin, gözle görünür bir değişime gidiyor gökyüzü senin için. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Kariyerin ve gelecek planların için eyleme geçiyorsun İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ayın hemen ilk günlerinde Merkür Balık seyrine başlıyor, 2 Mart – 19 Mart arasında senin haritanın 10. Evinde seyrini sürdürüyor olacak yönetici gezegenin sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, hali hazırda Güneş de buradaki seyrini 21 Mart’a kadar devam ettiriyor. Burası senin kariyer, toplumsal görünüm, unvan ve tanınma alanın, yönetici gezegenin buradan geçiş yaparken sana kariyer fırsatları, önemli görüşmeler, unvanında değişiklikler getirebilir. Yeni bir başlangıç yapmak veya kariyerinin seyrini değiştirmek adına da destekli.

Yine aynı günlerde Koç burcunda gerçekleşecek Venüs – Jüpiter kavuşumu da sosyal çevren, gelecek planların, projelerini temsil eden 11. Evin içerisinde senden bir eylem beklemekte. Yönetici gezegeninin olumlu seyri, projelerin için açılacak fırsat kapılarını da değerlendirmen için özellikle Mart’ın ilk haftası oldukça şanslı.

7 Mart’ta 16 derece Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu senin 4. Evin içerisinde gerçekleşecek bir dolunay, yani ev, yuva, yaşam alanı, aile, ebeveynler ile ilgili alanında bir tamamlanma, sonuçlanma, belki taşınma, yeni bir ev, düzen veya var olan yaşam düzeninde özellikle kaotik, krizli ve düzene girmesi gereken bir süreç var ise netlik kazandırabilecek güçte. Aynı gün Satürn de 2,5 yıl süren Kova seyrini tamamlayarak Balık burcuna geçecek, bu nedenle de bu dolunayın kıymeti ayrıca büyük, yalnızca 1 aylık değil, geçtiğimiz 2,5 senenin de bir finali, netliği, yeni bir sayfa için hazırlık ve tamamlanma işareti de vermekte sana. 

17 Mart’ta Venüs Boğa seyrine başlıyor, bu da senin 12. Evine geçiş yapması demek, yani gizli alanına, hayatının arka planına, bilinçdışına, ruhsal alanına doğru bir geçiş yapmakta Venüs. Buradan geçerken, iç dünyana biraz huzur, özellikle de kendi kendinle kalmaktan alacağın keyfi, biraz daha kendi alanının keyfini sürmeni sağlar. Yaratıcılığını artırır, şayet sanatsal işlerle uğraşmaktaysan, hobilerini de temsil eden 5. Evinin yöneticisi Venüs’ün 12. Evden geçişini değerlendirebilirsin. Bir diğer konu da yine bu 5. Evin aynı zamanda aşk, flört konularını temsil etmesi, bu evin yöneticisi Venüs 17 Mart’tan itibaren 12. Evden yani “gizli, gizlenen” alandan geçerken, su yüzüne çıkmayan, gizli devam edecek bazı aşkları, ilişkileri de gündeme getirebilir, sana gizli duygular besleyenler olabileceği gibi, senin de saklı bir gönül ilişkisine düşmen de olası bu seyirde. Özellikle de 21 Mart (+/- 3 gün) civarında bu gizli aşkın ani, sürpriz bir şekilde karşına çıkması mümkün. 

19 Mart’ta yönetici gezegenin Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor, hemen ardından da yine 21 Mart’ta Koç burcunda bir de Yeni Ay yaşayacağız. Bu kümeleşme ve Koç ağırlığı 11. Evin olan gelecek planları, projeler, sosyal çevren, kariyerini genişletebileceğin fikirler alanını temsil eden alanda bir başlangıç, yenilik, enerji işareti vermekte. Uzun zamandır beklemede olan bir fikrin, hayata geçmesi için askıya aldığın projelerin varsa bunlar için hareket, eylem zamanı sevgili İkizler ve Yükselen İkizler. Seni biraz da Nisan ayında bu alanda yaşanacak Güneş Tutulması’na hazırlıyor olacak bu süreç, Jüpiter de halihazırda burada iken üzerindeki ataleti atarak eyleme geçmen avantajına.

Mars’ı yaklaşık 7 aydır, retrosu da dahil olmak üzere burcunda ağırlamıştın sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, bu da enerji olarak zaman zaman seni düşüren, zaman zaman da fazlalığıyla krizlere sürükleyen, hem zorlu hem de mücadeleli bir süreçten geçirmişti seni. Ancak bu uzun soluklu seyahat 25 Mart itibariyle artık bitiyor, Mars seni bırakarak Yengeç seyrine başlıyor. Bu kez yaklaşık 2 ay boyunca enerjisini senin para, maddi kaynaklar, kazanımların, sahip oldukların, kariyerin alanına vermeye başlıyor. Sahip oldukların ve olacakların için mücadele edeceğin, para kazanmak için motive olacağın ve fırsatlar da elde edeceğin bir evre başlıyor. Zaten bu ay sana ağırlıklı para, kariyer, gelecek planları fısıldamakta. 

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, umarım güzel başlangıçlar yaptığın keyifli bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Kariyerin adına yepyeni başlangıçlara hazırlan Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Ayın hemen başlangıcında Merkür 2 Mart itibariyle Balık seyrine başlıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Halihazırda Güneş de burada ve 21 Mart’a kadar bu seyri sürdürecek, bu geçiş senin 9. Evini hareketlendiriyor. Yani yurtdışı, uluslararası konular, yabancılar, uzaklar, seyahatler, yayıncılıkla ilgili bir iş yapıyorsan veya akademik, eğitim konuları gündeminde ise bu temaların tümünde hareketlenme söz konusu senin için. Yeni bir eğitim, uzaklarla, seyahatle gündemine gelecek bir iş, sınavlar veya hukuki konularla ilgili önemli görüşmeler yapabilir, bazı başlangıçlar, sözleşmeler imzalayabilirsin. Yalnız tek uyarı bu seyirde 16 Mart (+/- 3 gün) civarında biraz dikkatli olman, algılar dağılabilir, yanlış anlamalar olabilir, hızlı kararlar vermek için bu 16 Mart civarı çok uygun değil, Güneş Neptün ile bu alanın içerisinde kavuşum yapacak, o da biraz kafaları karıştırabilecek bir süreç. 

Yine 2 Mart’ta Venüs ve Jüpiter Koç burcunda kavuşum yapacak, bu ilk haftanın güzel ve umutlu kavuşumlarından, kariyer hanende yani 10. Evin içerisinde gerçekleşecek olan bu kavuşum kariyerinle ilgili önemli ve güzel haberlerin işaretçisi, özellikle de sürpriz gelişmelere gebe, eyleme geçmek adına da fazlasıyla destekli. Özellikle 7 – 17 derece aralığında Koç burcu içerisinde bir yerleşimin varsa, MC noktan bu dereceler arasına denk geliyorsa çok çok destekli, özellikle de kariyer değişimi, unvan gibi temalar için. Aynı zamanda MC toplumsal görünümümüzü de temsil ettiği için evlilik, nişan veya önemli bir ilişki başlangıcı gibi bir konu da söz konusu olabilir.

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir Dolunay yaşayacağız. Bu senin 3. Evin olan zihin, düşünceler, fikirler, kararlar alanını tetikliyor, bu da demek oluyor ki oldukça önemli bir kararın eşiğindesin sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Önemli bir sözleşmeye imza atabilirsin, çok önemli ve keskin bir kararı duyurabilirsin, var ise kardeşlerinle ilgili de oldukça güçlü bir gündem hayatına girebilir. Ancak hepsinden öte bu bugünün konusu da sayılmaz pek, zira aynı gün Satürn de 2,5 yıl süren seyrini tamamlayıp Balık burcuna giriş yapacak ve tam dolunay anında o da bir sayfa kapatıyor, o nedenle bu geçtiğimiz 2,5 senenin de yoğun biçimde hayatını meşgul eden bir sayfasını karara bağlaman, sonuca erdirmen açısından da tetikleyici görünmekte. 

17 Mart itibariyle Venüs Boğa seyrine başlamakta, Nisan ortasına kadar sürecek olan bu seyir senin 11. Evin olan gelecek planları, projeler, hayallerin, hayata geçirmek istediklerin, sosyal çevren, arkadaşlıkların alanına güzel gelişmeler, sürprizler getirmeye gebe. Planlarınla göz doldurabilir, fırsatlar yakalayabilirsin. Özellikle de 21 Mart (+/- 3 gün) civarında buradaki Venüs, halihazırda burada konaklayan Kuzey Ay Düğümü’yle de kavuşum yapacak, bu oldukça güzel, zaten ay düğümlerinin yerleşimi sana “geleceğine odaklan” demekte, Venüs’ün bu düğümle kavuşumu bu anlamda sana çok güzel sürprizler, nereden geldiğini anlayamadığın fırsatlar da sunabilir. 

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor ve senin kariyer evini aydınlatıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, hemen aynı gün bir de Koç burcunda Yeni Ay yaşayacağız, bu da sana kariyer alanında bir başlangıç, bir yenilik, adım atmana vesile olacak bir işaret getiriyor. Burada yücelim yöneticin Jüpiter de zaten Mayıs ayına kadar devam edecek seyrine, Güneş ve Merkür’ü de yanına alan, üstüne üstlük bir de Yeni Ay ile bu seyri başlatan bu dönem oldukça güzel senin için. Zaten bu ayın ilk haftasında burada yaşayacağın Venüs Jüpiter kavuşumuyla bir kapının açılması mümkün demiştik, üzerine 21 Mart’ta burada gerçekleşecek yeni ay sana yenilik yapabilmen adına eyleme geçirici, ateşleyici bir güç de vermekte. 

Ağustos ayından bu yana 12. Evinde seyahatte olan ve zihnini, ruhsal alanını, bilinçaltını fazlasıyla zorlayan, gizli konularla tadını kaçıran, enerjini zayıflatan Mars’tan sana bu ay güzel haber var, 25 Mart itibariyle artık durağı 2 ay boyunca sensin. Bu sana motivasyon, yaşam enerjisi, canlılık, hareket getiriyor, daha öncü ve hızlı adımlar attıracak süreçler beliriyor, yine Mars’ın senin 10. Evin olan kariyer evini yönetmesi, motivasyonunu biraz da bu alandan alacağının da işaretçisi.

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, özellikle kariyer alanını hareketlendiren, güçlü başlangıçlara gebe bir Mart bekliyor seni. Umarım güzel haberlerini alırız bu ay.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Kariyer ve para konuların bu ay odağında Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Mart ayının hemen başında, 2 Mart’ta Merkür Balık seyrine başlıyor, 19 Mart’a kadar bu seyrini sürdürecek. Halihazırda yönetici gezegenin Güneş de Balık burcunda, bu da senin 8. Evini yani para, maddi kaynaklar, dışarıdan elde ettiğin gelirler, miras, kredi gibi para konularıyla ilgili iletişimini fazlasıyla artırıyor. Yeni sözleşmeler yapabilir, para kaynaklarını değerlendirmeye gidebilir, ödemelerinle ilgilenebilirsin. Şayet evli bir Yükselen Aslan isen eşinin maddi durumları, kariyeri de bazı değişimlere uğrayabilir bu süreçte. Beklediğin bazı ödemeler var ise onlarla ilgili de sonuçlanma sürecine girmen mümkün.

Aynı günlerde Venüs ve Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor, Mart’ın ilk 5 gününde yoğun biçimde hissedeceğin bu enerji, özellikle uzaklar, yurt dışı, yabancılar, seyahatler gibi temalarda sana şanslar getirebilir. Şayet yayıncılık ile ilgili bir iş yapmaktaysan yeni bir adım, başlangıç, bir fikrini, projeni yaymak adına Mart’ın ilk günleri çok elverişli. 

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu senin yine para temalarını içeren 2. Evini aydınlatıyor olacak, para kazanma yöntemlerin, maddi kaynakların, sahip oldukların, kariyerin, çalışma ortamınla ilgili önemli bir sonuçlanma getirebilir sana bu dolunay. İş değişimi verebilir, var olan işini sonlandırabilirsin, sürüncemede kalmış bir konuyu netleştirebilirsin. Ancak, bu sadece bu ayın konusu da değil, aynı gün hatta aynı saatlerde Satürn de 2,5 yıldır sürdürdüğü Kova seyrini tamamlıyor ve Balık seyrine başlıyor, aslında bu senin için bir devrin de kapanışını işaret etmekte. Satürn de senin 6. Evini yönettiği için zaten 2,5 senedir iş, çalışma, meslek alanlarında sana bazı dersler göstermişti. Şimdi bir devrin kapandığını ve yeni bir sürece girdiğini daha iyi hissedebilirsin.

17 Mart’ta Venüs Boğa seyrine başlıyor, bu seyir senin haritanda 10. Evin içerisinde gerçekleşiyor, Nisan ortalarına kadar iş, kariyer, unvan, toplumsal görünüm alanına güzellik getirmekte. Bu bir terfi olabilir, kendini parlatacağın, öne çıkaracağın bir kariyer yolculuğuna seni götürebilir, yaptığın işler ve çalışmalarınla diğer insanlardan takdir toplayabileceğin, çok daha görünür olabileceğin bir sürecin işaretçisi. Üstelik bu seyri sırasında burada seyreden Kuzey Ay Düğümü ile de 21 Mart’ta kavuşum yapacak, +/-3 gün bu kavuşumun da sana kariyer alanında çok güzel sürprizler getirmesi de mümkün, özellikle de kariyerinin gelecekteki seyrini değiştirebilecek önemli gelişmelere de gebe. Fark ettiysen diğer göstergeler de bu alanlara işaret fişekleri çakıyordu, belli ki kariyer, para, maddi konular bu ay senin için epey odak.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da yönetici gezegenin Güneş Koç seyrine başlıyor ve bu seyirle 9. Evini aydınlatmaya başlıyor, hemen ardından aynı gün bir de Koç Yeni Ayı yaşayacaksın bu alanda. Mart’ın ilk günlerinde buradaki Venüs ve Jüpiter’in birliktelikleriyle gündemine gelmesi muhtemel konularla ilgili oldukça ciddi bir karar ve başlangıç sürecine girebilirsin. Örneğin bir eğitim, belki yurt dışı odaklı bir konu ile ilgili resmi bir sözleşme, imza, planlanan bir uzak seyahati gerçekleştirmek söz konusu olabilir, aynı şekilde bir sınav, eğitim, sertifika programı gibi bir konu da var ise gündeminde bu da sonuçlanabilir bu süreçte. Jüpiter de buradaki bu gezegen yoğunluğuna dahil olduğu için, temalar daha da görünür, belirgin bir şekilde karşına çıkabilir, seni özellikle uzaklarla, eğitimle, yayın temalarıyla ilgili bazı başlangıçlara itiyor bu süreç.

Ağustos ayından bu yana İkizler burcunda seyrini sürdüren Mars, 25 Mart itibariyle 2 aylık Yengeç seyrine başlıyor. Ağırlıkla Nisan’da hissetmekle beraber biraz daha inziva süreci başlıyor senin için, enerjin biraz düşük olabilir, yalnız olmak isteyebilirsin. Öte yandan buradaki Mars aslında 2 ay boyunca seni kendinle ilgili bir başlangıç sürecine hazırlıyor, belki kapanıp bir projeye çalışmak veya kendin için bir şeylere hazırlanmak bu süreçte sana iyi gelebilir. 

Evet Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, kariyerin ve para konularını biraz daha öne aldığın bir ay olacak gibi senin için. Umarım bize güzel haberler verirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Kendinle ilgili önemli kararların eşiğindesin Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Yönetici gezegenin Merkür, Mart ayının hemen başında Balık seyrine başlıyor ve 19 Mart’a kadar burada olacak. Halihazırda Güneş de 21 Mart’a kadar burada, bu da senin odağını 7. Ev konularına, yani ilişkiler, evlilik, ortaklık temalarına taşımakta. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkini daha ciddi bir konuya taşıyabilir veya bir ortaklığa girişebilirsin. Öte yandan Merkür senin 10. Evini de yönettiği için belki bir iş başlangıcı, birlikte yürütülecek bir projeye dahil olma olarak da gündemine gelebilir sevgili Başak ve Yükselen Başak. 

Aynı günlerde Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda senede 1 kez yaşadığımız kavuşumu da gerçekleşiyor. Venüs senin 2. Evini yani para evini yönetiyor, seyrini de 8. Evinde yani yine maddi konularla ilgili bir alanda gerçekleştiriyor. Bu da özellikle maddi konular, para, kredi, miras, ek ödemeler gibi dışarıdan elde edilecek gelirler, beklenen ödemelerle ilgili sana çok güzel sürprizler getirebilir, gelirinde artış verebilir veya gelirini artırmak adına bir başlangıç yapmanı sağlayacak bir konuyu gündemine taşıyabilir. Şayet evli bir Yükselen Başak isen eşinin maddi kaynakları veya kariyeri ile ilgili de sürpriz bir gelişme yaşayabilirsin. 

7 Mart’ta burcunda oldukça görünür bir dolunaya ev sahipliği yapacaksın sevgili Başak ve yükselen Başak. 16 derecede gerçekleşecek olan bu dolunay, kendinle ilgili, bizzat seni ilgilendiren bir konuda “tamamlanma, netlik, sonuçlanma” getirecek güçlü bir işaret taşımakta. Bu dolunaya kariyer evinde seyreden Mars’tan da bir kare açı var, bu tamamlanış kariyerinle ilgili de net bir yola itebilir seni. Biraz kendine odaklanman gerektiğini de hatırlatıyor, öte yandan bu aslında bugünün değil, geçtiğimiz 2,5 senenin de bir kapanışını işaret etmekte, zira dolunay ile aynı gün, aynı saatlerde Satürn de 2,5 yıldır sürdürdüğü Kova seyrini sonlandırıp Balık seyrine geçecek, yani bir hesap kapanışı da söz konusu. Geçişini 7. Evine doğru yapıyor, bu geçişin etkileri yalnızca bu ayın değil, önümüzdeki yaklaşık 3 yılın konusu, ancak tam senin burcundaki dolunay esnasında bu büyük gezegenin de hesap kapaması 2,5 yıllık bir hakkediş de getirecek sana.

17 Mart’ta Venüs Boğa burcuna giriş yapıyor ve senin özellikle uluslararası konular, yabancılar, dış ülkeler, seyahat gibi temalarınla ilgili güzellikler getirmeye başlıyor. Buradaki seyri sırasında 21 Mart’ta da (+/- 3 gün tesirini hissedeceğin) Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacak, oldukça kıymetli ve güzel bir süreç bu. Yurtdışı ve seyahat temalarının yanı sıra, yayıncılık işleri ile ilgileniyorsan bir başlangıç yapman adına destekli yine, aynı zamanda eğitim, akademik kariyer konularıyla ilgili de çok güzel bir işareti var. Bugünler kendini, özellikle inandığın şeyler adına adım atmak üzere destekli hissedeceğin günler. 

19 Mart’ta yönetici gezegenin Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç burcuna yani senin 8. Evine giriş yapıyor, odağını yine para, maddi konular, ek gelirler temalarına taşımakta. Öte yandan bu geçişin gerçekleşmesiyle yine 21 Mart’ta Koç burcunda bir de Yeni Ay yaşayacağız, hem 0 derecede oluşu hem de Koç enerjisi taşıması çok belirgin biçimde başlangıç, yenilik temasına yönlendirmekte, özellikle de maddi temalarla ilgili bir başlangıca itiyor seni bu yenilik. Yeni bir sözleşme, imza, karar, görüşme söz konusu olabilir yeni ay civarında ve bu aslında önümüzdeki ay yine burada ancak bu kez 29 derecede yaşayacağımız Koç Tutulmasına doğru da seni hazırlamakta. Ciddi anlamda maddi kaynaklarınla ilgili bir adım, belki bambaşka bir kariyer veya aniden gelişecek bir maddi konuyla dönüşüme de girebilirsin.

Ağustos ayından bu yana kariyer evinde seyreden ve Retro hareketiyle beraber uzunca bir süre kalarak seni yoğun bir mücadeleye sürükleyen Mars, İkizler burcundan 25 Mart’ta çıkarak Yengeç seyrine başlıyor ve kariyer alanını biraz da olsa rahat bırakıyor :) Artık mücadele alanını önümüzdeki 2 ay boyunca sosyal çevren, gelecek planların, projelerin alanına kaydırıyor, ağırlıkla Nisan ayında hissedecek olsan da Mart son haftasında bu enerjiyi almaya başlayabilirsin.

Evet Sevgili Başak ve Yükselen Başak, hem maddi konulara hem de ilişkiler temasına ağırlık verdiğin bir ay olacak gibi görünmekte, umarım bize güzel haberler verirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Bilinçaltına ayna tutuyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Merkür hemen Mart ayının ilk günlerinde Balık seyrine başlıyor ve 19 Mart’a kadar da bu seyrini sürdürecek, halihazırda Güneş de 21 Mart’a kadar burada. Bu durumda odağın hem zihinsel hem de fiziksel olarak iş, çalışma ortamı, günlük rutinlerin, mesleki konular gibi temalara dönmekte. Yeni iş görüşmeleri yapabilir, var olan işinde değişim sürecine girebilir, yeni projelere başlayabilirsin. Burası sağlık evi de olduğu için sağlığınla ilgili ertelediğin konularla ilgillenmen adına da gökyüzü destekli bu dönemde.

Yine aynı günlerde 1 – 3 Mart arası yoğun olarak hissedeceğin bir Venüs Jüpiter kavuşumu var ilişkiler evin olan 7. Evinde. Venüs zaten yönetici gezegenin olarak 17 Mart’a kadar 7. Evinde seyrini sürdürmekte, burada Jüpiter ile kavuşumu ciddi anlamda ilişkiler adına belirgin şanslı işaretler vermekte sana. Var olan ilişkin şifalanabilir, yeni ve sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsin, olabildiğince sosyalleşmen adına da destekli bu ilk hafta. 

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay senin 12. Evin olan bilinçdışı alanında, arkanda kalan, belki kendinin de fark etmediği temaları içeren alanda gerçekleşiyor ve tüm ışığını bilinçaltına tutuyor. Bu senin adına biraz aydınlanma demek, senden gizli olan bir konuyu fark etmen, açığa çıkması demek, kaçtığın bir sorunu da çözmen için destek demek. Bu yalnızca bugünün de değil, yücelim yöneticin Satürn’ün tam da aynı gün, aynı saatlerde 2,5 yıllık Kova seyrini tamamlayıp Balık seyrine başlamasıyla da aslında uzun bir süredir kapanması gereken bir hesabı da kapatacağının işaretçisi. Tam karşıt evi 6. Evi de tetikleyeceğinden bir iş konusunun nihayete ermesi de mümkün, bir sağlık konusunun çözülmesi de. Ancak her türlü bilinçaltını fazlasıyla meşgul eden konuları görmen, fark etmen ve çözmen adına seni yönlendiriyor bu dolunay.

17 Mart’ta yönetici gezegenin Venüs, bir diğer yöneticisi olduğu burç olan Boğa seyrine başlıyor. Üstelik buraya geldiği gibi de yine burada seyreden Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacak, 21 Mart (+/- 3 gün tesiri hissedilir) civarında gerçekleşecek bu kavuşum 8. Evini, yani para, maddi kaynaklar, özellikle dışarıdan elde edilen gelirler, kredi, ödeme gibi temalara güzel fırsatlar sunacak. Bu özellikle geleceğin adına atılacak adımlarda da destekçi, şayet evli bir Yükselen Terazi isen bu eşinin maddi kaynakları ile ilgili de bir gelişme, değişim sunabilir ailenize.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor, yine ayın başında aslında kendini belli eden ilişki konuları daha belirgin ve ciddi biçimde kendini gösteriyor bu süreçte. Üstelik Güneş’in Koç seyrine geçişiyle burada bir de 0 derecede bir Koç Yeni Ayı yaşanıyor. Hem yeni ay, hem 0 derecede hem de Koç burcunda olunca fazlasıyla belirgin bir “başlangıç” işareti var bu yeni ayın. Var olan ilişkini bir sonraki adıma taşıma, bir flörtün ciddiye binmesi, umut vadeden bir ilişkinin başlaması gibi odağı ciddi anlamda bu temalara kaydıran başlangıçlara gebe. Aynı zamanda bu bir ortaklık, ortaklı bir proje gibi temaları da öne çıkarabilir, zira 7. Ev aynı zamanda ortaklıkları da anlatır.

Ağustos ayından bu yana 9. Evinde seyreden ve retrosunu da burada yaparak özellikle uluslararası konular, yayıncılık, hukuk, eğitimler gibi temalarda seni bir ileri bir geri zorlayan Mars, 25 Mart itibariyle Yengeç burcuna geçiyor ve bu tarihten itibaren 2 ay boyunca artık tüm motivasyonunu kariyerine yani 10. Evine taşıyor. Kendini ortaya koyabileceğin kariyer girişimleri, belki kendi işini kurma, çaba, mücadele ve başlangıçlar için de sana destek verecek. Ağırlıklı Nisan ayında hissedecek olsan da bu ay sonundan itibaren işaretlerini almaya başlayabilirsin.

Evet Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, umarım hem geleceğin hem de ilişkilerin adına şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Çalışma ortamın, iş hayatın sürprizlere gebe Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Ayın hemen ilk günlerinde 2 Mart itibariyle Merkür Balık seyrine başlıyor, 19 Mart’a kadar sürecek bu geçişe Güneş de eşlik etmekte. Bu da senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık temalarına hem odağını hem de zihnini vermekte sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Bu yeni flörtlere kapı açabileceği gibi, yaratıcılığını da fazlasıyla artıracak bir süreç, hobilerini işe çevirebilir, yeni eğitimlere başlayabilir ve becerinle gerçekten dikkat çekebilirsin. Güneş senin kariyer evinin de yöneticisi, 5. Evden geçerken seni toplumsal olarak görünürlüğünü artıracak yaratıcı yeteneklerin konusunda da desteklemekte.

Hemen aynı günlerde, 1 – 3 Mart arası daha da yoğun olarak hissedeceğin bir Venüs – Jüpiter kavuşumu da var, bu da 6. Evin olan iş, meslek, çalışma ortamı temalarını içeren evde gerçekleşmekte. Sürpriz bir iş teklifi, var olan işinde büyüme fırsatı, ani gelişecek bir gelişme ile belki kariyer değişimi yaşaman da mümkün ayın ilk haftası. Kaldı ki son haftasında yine bu alanda zaten hareketlilik daha da artacak.

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu senin gelecek planları, projeler, hayata geçirmek istediğin hayallerini temsil eden 11. Evini aydınlatacak ve bu konulara bir tamamlanma, netlik getirecek. Şayet bir projen varsa artık bu dolunay ile tamam – devam kararı verebilirsin örneğin, planların için adım atabilir ve hayal olmaktan çıkarabilirsin. Hatta bu konu şimdinin de değil, geçtiğimiz 2,5 senenin de bir finali, hesap kapanışı aynı zamanda. Zira hemen dolunayla aynı gün, aynı saatlerde Satürn de 2,5 yıldır sürdürdüğü Kova seyrini tamamlayarak Balık seyrine başlıyor, yani aslında tıpkı dolunay gibi o da bir sayfa kapatmakla meşgul. Bunun gelecek planlarını temsil eden 11. Evinde gerçekleşecek dolunaya denk gelmesi, aslında geçtiğimiz 2,5 senenin de kazanılmış hakkedişlerini sana vermek üzere olduğunu da işaret etmekte.

17 Mart’ta Venüs Boğa seyrine başlıyor, yani senin 7. Evine giriş yapıyor. Buraya girdikten kısa bir süre sonra da halihazırda burada bulunan Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapacak. 21 Mart (+/- 3 gün tesiri devam eder) günü kesinleşecek bu kavuşum sana ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi temalarda ciddi başlangıçlar, güzel haberler getirebilecek bir enerjiye sahip sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Var olan ilişkinin boyutu değişebilir, yeni bir ilişki kapısı aralanabilir veya işe dönüştürebileceğin ortak bir projeye başlayabilirsin Venüs buradan geçerken.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor. Odağını ayın son 10 gününde iş, meslek, çalışma konularına yoğunlaştırıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Hatta bu Güneş geçişiyle hemen bir de Koç Yeni Ayı yaşayacağız 0 derecede, hem yeni ay hem Koç hem de 0 derece bir araya geldiğinde oldukça şiddetli bir “başlangıç” işareti veriyor bize, senin için bu başlangıç iş, meslek, kariyer konularını fazlasıyla aydınlatmakta. Zaten Güneş senin kariyer evin olan 10. Evinin yöneticisi, 6. Evinde bir seyre başlayıp bunu da bir yeni ayla taçlandırırken ani gelişecek bir iş konusu, başlangıç işaretini de yoğun biçimde vermekte sana. 

Klasik yöneticin Mars, Ağustos ayından bu yana seni maddi konular, para, kredi, borçlar temalarında epey zorlamıştı, zira İkizler burcunda Retro da dahil seyrini sürdürmekteydi, ancak 25 Mart’ta artık Yengeç burcuna geçiş yapıyor ve odağını, mücadele alanını da yabancılar, uluslararası konular, ciddi eğitimler, akademik konular, sertifikalar, yayıncılık gibi alanlara taşımaya başlıyor. Önemli eğitimlerle kariyerine yön vermeye başlayabilirsin bu tarihten itibaren önümüzdeki 2 ay süre ile. Ağırlıklı Nisan ayında hissedecek olsan da Mart ayının sonunda gündem yavaştan buralara kaymakta.

Evet Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, gerek kariyer gerekse ilişkiler alanın bu ay odağını epey topluyor üzerine. Umarım bize bu ay güzel haberler verirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Kendini göstermek için başlatma düğmesine basıyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Mart ayının hemen ilk günlerinde 2 Mart’ta Merkür Balık seyrine başlıyor, 19 Mart’a kadar sürecek olan bu seyre Güneş de eşlik etmekte. Bu da demek oluyor ki 21 Mart’a kadar hem odağın hem de zihnin ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarına odaklanıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay. Taşınma, gayrimenkul, aileni ilgilendiren ve belki de birlikte almanız gereken bir kararın gündeme gelmesi mümkün bu süreçte. Odağın kendi yaşam alanını düzene sokmak yönünde yoğunlaşmakta. 

Yine aynı günlerde 1 – 3 Mart arası en yoğun olarak hissedeceğimiz bir Venüs – Jüpiter kavuşumu da var ve bu senin 5. Evinde yani aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık alanlarında gerçekleşiyor. Bu yeni bir aşkın kapısını aralayabileceği gibi, yaratıcılığını öne çıkaracak, belki bir hobinle kendini gösterebileceğin ve parlayabileceğin bir konuyu da sana sürpriz biçimde getirebilir. Zaten bu alan ayın son haftasında tekrar ve çok daha görünür biçimde hareketlenecek, ilk sürprizleri de ayın ilk haftasında alman mümkün.

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay senin kariyer, toplumsal görünüm alanı olan 10. Evinde gerçekleşiyor ve bu konularla ilgili net bir karar, bir sonlanma veya netleşme, sürüncemede kalan bir kariyer temasının nihayete ermesi olarak belirgin bir işaret vermekte sana. Ancak bu yalnızca bugünün konusu da değil, yaklaşık 2,5 senedir Kova burcunda seyreden Satürn de bu uzun yolculuğunu aynı gün, hatta aynı saatlerde sonlanmak üzere hizalanmakta. 2. Evini yani para, maddi kaynaklar evini yöneten Satürn’ün bir devri kapatıp, sınavlarını ve hakkedişlerini vererek ayrılışı, kariyer evindeki dolunayla aynı gün. Bu da bu alanlarda ciddi bir dönüşüm, yenilik ve görünür bir netlik vermekte sana. İş değişimi, hatta belki belirgin bir kariyer değişimi için de ilk fişek olabilir bugünler.

17 Mart’ta Venüs Boğa seyrine başlıyor, hemen bu geçişinden kısa süre sonra da 21 Mart’ta (+/- 3 gün tesirini hissedeceğiz) buradaki Kuzey Ay Düğümü ile de çok şanslı bir kavuşum gerçekleştiriyor. Bu alan senin 6. Evin, yani iş, meslek, çalışma ortamı, ofis veya gününün büyük kısmını ayırdığın tüm rutinlerini temsil eden alanda. Bu tarihten önce zaten odağını kariyer ve para alanlarına çeken bir dolunaydan söz ettik, ardından da bu kez Venüs’ün 6. Evine yani iş, meslek alanına girişi ve burada şanslı bir kavuşum gerçekleştirmesi sana sürpriz, beklenmedik gelişmelerin kapısını açması konusunda destekleyici sevgili Yay ve Yükselen Yay. Bir iş görüşmesi, belki bir imza, bir teklif geleceğini de değiştirebilir. 

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor, üstelik bu geçişle beraber bir de 0 derece Koç burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız. Halihazırda Jüpiter’in de bu alanda oluşuyla ve yeni ay enerjisiyle 5. Evin içerisinde güçlü bir başlangıç, yenilik, cesaret enerjisi oluşmakta sevgili Yay ve Yükselen Yay. Yani aşk, flörtler, ilişkiler konusunda güçlü bir başlangıç olabileceği gibi, yaratıcılığını kullanarak kendini parlatacağın güçlü, şanslı enerjiler de mevcut. Burası kendimizi gösterdiğimiz alan, bunun için de senden bir başlangıç, adım, eylem beklemekte bu yeni ay. Merkür, Jüpiter, Güneş ve Ay bir arada bir stelyum yani güçlü bir birliktelik yaşamakta, şayet bir hobin, becerin, yeteneğin var ise bununla ilgili adımlar atmak için çok destekli bu dönem.

25 Mart’ta Mars’ın 7 aylık İkizler yolculuğu sona eriyor, bu süreçte özellikle ikili ilişkiler konusunda sana pürüzler, mücadele, biraz da gerilim vermişti ancak artık bitiyor ve enerjin, motivasyonun bu tarihten itibaren 2 ay boyunca para, maddi kaynaklar, dışarıdan elde edilecek gelirler, evli isen eşinin kariyeriyle ilgili gelişmeler konularına kaymakta. Ağırlıklı Nisan’da bu enerjiyi hissedeceksin ancak ilk işaretlerini bu ayın sonunda vermeye başlayacak sana.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, kendini ortaya koyman için güçlü başlangıç işaretleri var Mart ayının, umarım bize güzel haberlerle gelirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Yaşam alanına yepyeni dokunuşlar geliyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Mart ayının hemen ilk günlerinde Merkür Balık seyrine başlıyor, 19 Mart’a kadar bu alanda kalacak. Halihazırda Güneş de Balık seyrini 21 Mart’a kadar sürdürüyor olacak, bu durumda senin 3. Evinde hem odak hem de zihin olarak yoğunluğun artmakta. Yeni görüşmeler, kararlar, fikirler, iletişim trafiği epey yoğun bu tarihlere kadar. Yeni bir eğitime başlayabilir, bazı kararların için önemli görüşmeler yapabilirsin, var ise kardeşlerinle ilgili de bazı konulara daha fazla eğilmen gerekebilir. Aynı zamanda zihnin de epey yoğun ve seni kendinle ilgili bir karar almaya itiyor bu süreç. Merkür 6. Evin olan iş, meslek, çalışma evini, Güneş de 8. Evin olan para, maddi kaynaklar evini yönettiği için bu kararlar daha çok maddi alanda, belki işinle, çalışmalarınla ilgili kararlar olabilir. 

Yine aynı tarihlerde Koç burcunda seyreden Venüs ve Jüpiter kavuşuyor, bu önemli kavuşum senin 4. Evinde gerçekleşiyor. 1 – 3 Mart arası en yoğun hissedeceğin bu tesir, Mart’ın ilk haftasına da yayılmakta. Bu da ev, yuva, aile, ebeveynler, yaşam alanı temalarınla ilgili bazı sürpriz, şanslı gelişmeler getirebilir sana. Haneyi sevindirecek bir haber, belki beklenen bir konunun çözümü, ev, gayrimenkul temaları ile ilgili güzel gelişmeler, evin genişlemesi gibi temalar söz konusu.

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu senin 9. Evin içerisinde gerçekleşiyor, uluslararası konular, yabancılar, yurtdışı konuları, akademik kariyer konuları, hukuki konular gibi temalarda seni uzun zamandır meşgul eden gündemleri tamamlama gücüne sahip bu dolunay. Öte yandan bu yalnızca bugünün değil, geçtiğimiz 2,5 senenin de bir kapanışını anlatmakta, zira yönetici gezegenin Satürn, 2,5 senedir sürdürdüğü Kova seyrini dolunayla aynı gün, hatta aynı saatlerde tamamlayarak Balık seyrine başlıyor. Yani bir sayfayı kapatıyor ve yeni bir sayfaya gidiyor, o nedenle yaşayacağımız bu Başak Dolunayı senin için geçtiğimiz sürecin de sınavlarının tamamlanması ve hakkedişlerini alman konusunda destekleyici ve net.

17 Mart’ta Venüs Boğa seyrine başlıyor, hemen bu seyre başladığı gibi 21 Mart’ta da (+/- 3 gün tesiri hissedilecek) burada bulunan Kuzey Ay Düğümü ile de kavuşum yapıyor. Bu oldukça kıymetli bir kavuşum, gerçekleştiği yer ise senin 5. Evin, yani aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılığını kullandığın alan. Venüs’ün buradan geçişi sana zaten bu tür konularda fırsatlar, güzellikler getirecek, yaratıcılığını artıracak, kendini ortaya koyabileceğin, yeteneklerini konuşturabileceğin alanlar da sunacak. Özellikle 20 – 25 Mart aralığı hem aşk konularında hem de yeteneklerinle ilgili konularda oldukça şanslı, adım atmak için de avantajlı.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor, hemen bu geçişin ardından aynı gün bir de Koç burcunun 0 derecesinde bir Yeni Ay yaşayacağız. Bu yeni ay hem 0 derece hem Koç olunca fazlasıyla “başlangıç” enerjisine sahip bir yeni ay. Senin 4. Evinde yani aile, ev, yuva, ebeveynler, yaşam alanı temalarında hayatına yeni bir sayfa, yeni bir gündem getirmeye çok hevesli. Zaten ayın başında burada gerçekleşen Venüs Jüpiter kavuşumu ile biraz gündem belli olabilir, 21 – 23 Mart aralığında da 4. Evin içerisinde Güneş, Ay, Jüpiter, Merkür’ün bir arada olduğu 4 gezegenlik bir stelyum söz konusu, bu evin temaları adına güçlü bir odak demek bu. Evin, yaşam alanın, yaşam düzenin, ailenle ilgili önemli başlangıçlara, görüşmelere, haberlere fazlasıyla açık bir süreç.

25 Mart’tan itibaren Mars 7 aylık İkizler seyrini tamamlayarak Yengeç seyrine başlıyor, bu tarihten itibaren önümüzdeki 2 ay boyunca da motivasyonun, enerjin, mücadele alanın ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, yani “diğerleri ile kurduğun ilişkiler” olacak. İşin içinde Mars olunca mücadele artar, ancak bu sonuç odaklı çabalar için de destekli bir geçiş. Ağırlıkla Nisan ayında hissedeceğin bu sürecin ilk işaretlerini ay sonunda almaya başlayabilirsin.

Evet Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, yönetici gezegeninin de bu ay sayfa kapatmasıyla hayatında önemli bir sürece adım atacağını işaret etmekte gökyüzü. Umarım bize güzel haberler verirsin bu ay.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

Yepyeni kararlar almaya hazırlan Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Ayın hemen ilk günlerinde Merkür Balık seyrine başlıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova, 19 Mart’a kadar bu alanda kalacak ve halihazırda Güneş de 21 Mart’a kadar burada. Bu durumda hem odağın hem de zihnin yoğun biçimde 2. Ev konularına yani maddi konular, para kaynakları, sahip oldukların, para kazandığın temalar odağında dönüyor. Yeni görüşmeler yapabilir, işini değiştirebilir, belki kendine ek gelirler bulabileceğin konulara odaklanabilirsin, bu anlamda zaten destek de veriyor gökyüzü sana.

Yine aynı günlerde yoğun biçimde 1 – 3 Mart arasında hissedeceğin ama ilk haftaya tüm enerjisini yayacak bir Venüs – Jüpiter kavuşumu var Koç burcunda. Bu da senin 3. Evin olan düşünceler, fikirler, kararlar, iletişim, eğitim temalarını içeren evin içerisinde gerçekleşiyor. Şanslı bir görüşme, alacağın bir haberin hayatının yönünü değiştirmesi, belki üzerinde düşündüğün bir fikrin hayata geçmesi söz konusu olabilir. Ayın son haftasında bu alan zaten epey hareketleniyor, ilk güzel sürprizler için de ilk hafta aktif.

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay senin 8. Evin içerisinde, yani yine odağın para, maddi kaynaklar, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, kredi, miras, borçlar gibi temaları içeren eve bir aydınlanma, netlik, sürüncemede kalmış konuları finalize edebilme enerjisi vermekte. Belki maddi alanda yapman gereken düzenlemeler adına da destekleyici bu dolunay. Ancak aynı gün, hatta aynı saatlerde gerçekleşecek olan Satürn’ün Balık geçişi, bu dolunayı biraz daha anlamlı yapmakta zira Satürn senin klasik yöneticin, 2,5 senedir de seyri sende idi, yani seni bizzat kendinle ilgili derslere, sınavlara götürdü, biraz sıkıştırdı. Şimdi bu dolunayla birlikte bu sayfayı kapatıyor, yani geçtiğimiz 2,5 senenin hesap kapanışı bu, hakkedişlerin de bu dolunayla aslında belirgin biçimde karşına çıkabilir, hayatında artık olmaması gereken bir tema tümüyle bitebilir. 

17 Mart’ta Venüs Boğa seyrine başlıyor, Nisan ortasına kadar sürecek bu seyir, aynı zamanda seyrin ilk günlerinde yani 21 Mart (+/-3 gün tesirini hissedeceğin) civarında burada yer alan Kuzey Ay Düğümü ile de kavuşum yapıyor. Burası senin 4. Evin, yani aile, ev, yuva, yaşam alanı, ebeveynler temalarını anlatan alanını hareketlendirmekte, hem de oldukça güzel sürprizlerle. Aileni de ilgilendiren bir konunun sürpriz biçimde çözülmesi, beklemediğin bir yerden gelecek haberlerin aileye, evine şans getirmesi, aile içinde huzur bulabileceğin güzellikler sunması adına destekleyici ve de iyileştirici. Yeni bir ev ya da aile düzeni de getirebilir.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor, bu seyrin hemen başında da 21 Mart’ta Koç burcunun 0 derecesinde bir Yeni Ay yaşayacağız. Hem 0 derece, hem Koç hem de Yeni Ay olunca bu oldukça baskın bir “başlangıç” işareti vermekte bize, bir yenilik, yeni bir gündem, bir adım, cesaret işareti vermekte ve bu gündem senin 3. Evinde, yani zihin, iletişim, kararlar, fikirler temalarını içeren alanda gerçekleşiyor. Yeni bir karar alman ve bunun için hızlıca harekete geçmen adına fazlasıyla destekli, belki birden gündemine gelen bir konu senden hızlı bir eylem isteyebilir, alacağın bir haber gündemini hızlıca değiştirebilir, var ise kardeşlerinle ilgili de yeni bir konu, yeni bir olay söz konusu olabilir. 

Mars 7 aydır sürdürdüğü İkizler seyrini de bu ayın 25’inde tamamlayarak Yengeç seyrine başlıyor, bu tarihten itibaren 2 ay boyunca yaşam enerjin, motivasyonun ve mücadelen 6. Ev konularına yani iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili temalara kayacak. Ağırlıklı olarak Nisan ayında hissedeceğin bu enerjiyi bu ay sonunda yaşamaya başlayabilirsin, aynı zamanda burası sağlık evin de olduğu için biraz sağlık konularına da önem vermen gerekebilir 25 Mart itibariyle.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, seni yeni ve hızlı kararlara itecek bir ay olacak gibi görünüyor. Umarım bize güzel haberler verirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

İlişkiler alanında tamam – devam kararı geliyor Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Merkür hemen ayın ilk günlerinde senin burcuna giriş yapıyor sevgili Balık ve Yükselen Balık, 19 Mart’a kadar seyrini burada sürdürecek. Halihazırda Güneş’i de burcunda ağırlıyorsun ve bu seyir de 21 Mart’a kadar sürüyor. Hem Güneş hem de Merkür bir arada senin burcundayken odağın ciddi anlamda sensin, kendinle ilgili kararlar, fikirler, kendini daha fazla öne koyacağın konular, dikkat çekme potansiyelin ve “ben” dediğin durumlar daha fazla öne çıkıyor, kaldı ki bu süreçte zaten biraz da “ben” demek ve kendini düşünmek önemli senin için. Bunu yapmak senin için kolay değil biliyorum ama bu süreç tam olarak bunun için destekliyor seni.

Yine aynı günlerde, ağırlıklı 1 – 3 Mart arasında hissedeceğin ama tesiri yine de Mart’ın ilk haftasına yayılacak bir Venüs – Jüpiter kavuşumu var Koç burcunda. Bu senin 2. Evinde gerçekleşiyor ve fazlasıyla şanslı bir süreç, maddi konular, para kaynakları, iş, kariyer gibi temaların öne çıkacağı, ani gelişecek şanslı gelişmelerle, haberlerle maddi kaynaklarını büyütme, genişletme fırsatın var ilk hafta. Aynı alan ayın son haftasında da zaten çok hareketli olacak.

7 Mart’ta Başak burcunun 16 derecesinde bir Dolunay yaşayacağız. Senin 7. Evinde yani ilişkiler evinde gerçekleşecek bu dolunay, özellikle ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi temalarını aydınlatacak, netliğe kavuşturacak, tamamlayacak. Ciddi anlamda tamam – devam kararları verebilirsin bu dolunayın ışığıyla. Aslında biraz da sınav ve ders işareti var bu dolunayın, zira hemen aynı gün, hatta aynı saatlerde Satürn de 2,5 yıllık Kova seyrini tamamlayıp Balık seyrine başlıyor, yani aslında bir devri kapatıp bir devri açıyor, hem de bu bugünün değil, geçtiğimiz 2,5 yıllık sürecin bir devir kapatması ve hakkedişlerini alma günü. O nedenle bu dolunayda daha belirgin bir tamam – devam kararı verebilirsin özellikle ilişkiler alanında. Zira Satürn artık zaten 2,5 yıl boyunca seninle ilgilenecek, “kendinin sorumluluğunu alman” adına eyleme geçecek. 

17 Mart’ta yücelim yöneticin Venüs Boğa seyrine başlıyor, hemen bu seyrin başlarında da bu alanda bulunan Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapıyor, 21 Mart’ta (+/- 3 gün tesirini hissedeceğin) gerçekleşecek bu kavuşum oldukça şanslı, sürprizli ve fırsat barındırmakta. Senin 3. Evine, yani fikirler, iletişim, düşünceler, kararlar evine denk gelen bu kavuşum ve Venüs Boğa süreci, iletişim kurduğun her alandan şans, fırsat yakalamana olanak sağlıyor. Sorunları çok daha rahat çözebilirsin, çok güzel haberler alabilirsin, sosyalleşebilir ve bu iletişimden de fayda sağlayabilirsin. Var ise kardeşlerinle de ilgili güzel gelişmeler, fırsatlar mümkün.

19 Mart’ta Merkür, 21 Mart’ta da Güneş Koç seyrine başlıyor, hemen bu seyrin başında da yine 21 Mart’ta 0 derece Koç burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız. Bu yeni ay hem derece hem burç bazında zaten “başlatma, yenilik” işareti vermekte, bir de yeni ay olunca bu “yeni başlangıç” enerjisi daha da katmerleniyor. Bu alan senin 2. Evin, yani para, maddi kaynaklar, sahip oldukların, para kazanma yöntemlerinle ilgili “yeni” bir işaret vermekte, belki yeni bir iş, yeni bir maddi kaynak, ek gelir gibi daha önceden belki de düşünmediğin ve hızlıca hayatına girecek bir gündem söz konusu olabilir bu yeni ay sürecinde. Zaten eş zamanlı olarak Venüs Kuzey düğüm kavuşumunu da “görüşmeler” evinde yani 3. Evde yaşayacağın için, sürpriz bir görüşme, bir iletişim sana yepyeni bir kapı açabilir.

Mars, yaklaşık 7 aydır sürdürdüğü İkizler seyrini 25 Mart itibariyle sonlandırıyor ve Yengeç burcuna geçiyor, bu tarihten itibaren 2 ay boyunca enerjin, motivasyonun, mücadele alanın 5. Ev konuları olacak, yani aşk, flörtler, hobiler ve yaratıcı yönlerin için “öne çıkma” enerjisi verecek sana. Hızlı kararlar alabilir, biraz mücadele edebilirsin ancak Mars sana zaten bu konularda motivasyon da verecek.

Evet Sevgili Balık ve Yükselen Balık, kendinle ilgili önemli adımlar atmak adına seni cesaretlendiren bir ay var önümüzde. Umarım güzel haberler verirsin bize.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Nisan'da görüşmek üzere...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
43
16
13
10
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Yaşam alanına yepyeni dokunuşlar geliyor Oğlak!

Ayyshe

Balık nokta atışı olmuş