Görüş Bildir
Haberler
Kanye West'ten Eski Eşi Kim Kardashian'a Şoke Eden Teklif!

Kanye West'ten Eski Eşi Kim Kardashian'a Şoke Eden Teklif!

GNS
14.04.2022 - 22:53

Ünlü medyatik isim Kim Kardashian son günlerde seks kaseti olduğu iddiaları ile uğraşmaya devam ederken, eski kocası Kanye West hakkında söyledikleri herkesi şaşkına çevirdi. North, Saint, Chicago ve Psalm adında 4 çocukları bulunan çift bu yıl başlarında ayrılmıştı. Bipolar bozukluk teşhisi konulan Kanye West'in, eski eşi Kim Kardashian'a şoke eden bir teklifte bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönemin ünlü çifti Kim Kardashian ve Kanye West, ayrılıklarından itibaren gündemden düşmüyor. İnternet ünlüsü olarak tanınan Kim Kardashian, boşandıktan sonra Pete Davidson ile birlikte olduğu öğrenilmişti. Kanye West'in bu duruma sinirlenip tepki gösterdiği ise sosyal medyada görülmüştü. Son olarak West'in eski karısı Kim Kardashian'a şoke eden bir teklifte bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Kanye West'ten Kim Kardashian'a Şaşırtan Teklif!

Kanye West'ten Kim Kardashian'a Şaşırtan Teklif!

2014 yılında evlenen ve bu yılın başında boşanan medyanın tanınan çifti Kim Kardashian ve Kanye West arasında sular durulmuyor. Bipolar bozukluk teşhisi konan Kanye West, eski karısı Kim Kardashian ve yeni sevgilisi Pete Davidson hakkında söylenmedik laf bırakmıyor.

Seks Kasedi İddiaları Çıkmıştı

Seks Kasedi İddiaları Çıkmıştı

Kim Kardashian'ın son günlerde seks kasetinin ortaya çıktığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isim avukatının yardımını isteyerek, durumun yayılmaması adına önlem aldı.

Eski Sevgilisi Görüntüleri Yayabilir!

Eski Sevgilisi Görüntüleri Yayabilir!

Yabancı basında yer alan bir habere göre Kardashian'ın eski sevgililerinden Ray J'nin ise elinde aynı içerikte görüntüler olduğu ve bunları sunmaya hazırlandığı öğrenildi. Kardashian'ın durumdan son derece endişeli olduğu öğrenildi.

Modacısı Olmak İstiyor!

Modacısı Olmak İstiyor!

Kim Kardashian, The Kardashians'ın yayınlanan yeni ilk bölümünde eski kocası Kanye West hakkında şaşırtan bir açıklamada bulundu. West'in kendisine hala giyimi konusunda yardım etmek istediğini ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanye Beni Hep Giydirdi

Kanye Beni Hep Giydirdi

Kim Kardashian eski kocası West'in hayatındaki her şeyi bırakıp kendi stilisti olmak istediğini dile getirdiğini açıkladı. Ünlü isim eski eşiyle arkadaş olduklarını belirttikten sonra durum için şu ifadelere yer verdi:

'Kanye beni hep giydirdi ve tarzımı belirledi. 2000'lerin başında, görünüşümün ve tarzımın nasıl olması gerektiğini anlatan rastgele e-postalar gönderirdi'

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın