Görüş Bildir
Haberler
Kanlı Ay Tutulması Bomba Gibi Etkileriyle Geldi! Peki Hangi Burçlar Nasıl Etkilenecek?

Kanlı Ay Tutulması Bomba Gibi Etkileriyle Geldi! Peki Hangi Burçlar Nasıl Etkilenecek?

Nergis
16.05.2022 - 13:13 Son Güncelleme: 18.05.2022 - 11:05

16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşen Kanlı Ay tutulmasından tüm burçların nasıl etkileyeceğini ve bu etkilerin atılabilmesi için neler yapılması gerektiğini sizler için araştırdık. Bakalım neler yaşanacak... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün yılın ilk ay tutulması gerçekleşti biliyorsunuz ki. Boğa burcunda gerçekleşen Ay tutulmasıyla birlikte hepimizin hayatında da bir takım değişiklikler olacak.

Bugün yılın ilk ay tutulması gerçekleşti biliyorsunuz ki. Boğa burcunda gerçekleşen Ay tutulmasıyla birlikte hepimizin hayatında da bir takım değişiklikler olacak.

Peki burçlar Kanlı Ay tutulmasından nasıl etkileyecek? Sizler için araştırdık, tek tek anlatıyoruz…👇

Koç

Koç

Sevgili Koç burcu, bu tutulma aslında sizin açınızdan çok da olumlu geçmeyecek gibi. Bu nedenle her türlü tartışma ve kavgadan kaçınmanızı, şu sıralar insanların suyuna gitmenizi öneririm. Ayrıca araba kullanırken çok dikkatli olmanızı da tavsiye ederim. Evli olanlar dikkat; eşinizin ailesinde birtakım sağlık sorunları yaşanabilir, bizden söylemesi.

Boğa

Boğa

Sevgili Boğa burcu, bu tutulma sizin en çok romantik ilişkilerinizi etkileyecek gibi diyebilirim. Eğer evliyseniz ya da ciddi bir ilişkiniz varsa, şu sıralar tartışmalarınıza dikkat edin derim ben. Aranızdaki sorunlar her an güç meselesine dönebilir, benden söylemesi. Ayrıca özellikle de şu sıralar iş ilişkilerinizi olabildiğince şeffaf tutmaya da özen gösterin, sizin yararınıza olacak.

İkizler

İkizler

Sevgili İkizler burcu, bu tutulma sizi en çok sağlık anlamında etkileyecek diyebilirim. Şu sıralar iş yükünüz iki misline çıkabilir, bu nedenle sabırlı olmalı ve bunun bir süreç olduğunu kabul etmelisiniz. İnsanlarla gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Ayrıca sindirim sistemiyle alakalı birtakım sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Benden size tavsiye; bol bol spor yapın ve yediğinize içtiğinize dikkat edin.

Yengeç

Yengeç

Sevgili Yengeç burcu, bu tutulma sizin için aşk anlamında çok verimli olacak diyebilirim. Yaşadığınız sıkıntıları hayatınızdaki insan sayesinde atlatacak ve bu nedenle de ona daha da çok bağlanmaya başlayacaksınız. Ayrıca şu sıralar sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. Önemli kararlar almaktan da bir süre kaçınırsanız sizin için çok daha doğru olacak gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan

Aslan

Sevgili Aslan burcu, bu tutulmadan en çok verimi sizler alıyorsunuz.😂 Neden mi? Özellikle de annenizden ya da hayatınızdaki anne figürü yerine geçebilecek bir kadından bir konu hakkında ciddi destek alacaksınız. Şu sıralar sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca maddi anlamda kendinizi eğitebileceğiniz bir olay yaşayabilirsiniz, bu nedenle de arsa ve tapu gibi işlerden uzak durun derim ben.

Başak

Başak

Sevgili Başak burcu, bu tutulma sizi mental anlamda biraz yoracak gibi. Kendinizi şu sıralar huzursuz hissetmeniz çok normal ancak bu huzursuzluk daha çok sizin uzun süredir kafanıza takılan konuların tekrar gün yüzüne çıkmasından kaynaklanacak gibi. Bu nedenle iletişime açık olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca sağlığınıza çok dikkat edin, benden söylemesi.

Terazi

Terazi

Sevgili Terazi burcu, bu tutulma sizi en çok ailevi ve maddi konularda etkileyecek gibi. Özellikle kısa vadeli ve yüksek kazanç getirmeyi vadeden finansal yatırımlar yapmaktan kaçınmanızı öneririm. Bu süreçte ailenizle bol bol vakit geçirmeli ve onların verdikleri tavsiyeleri dikkate almalısınız. Ayrıca bu süreçte iki düşünüp bir konuşun bence. Aksi takdirde söyledikleriniz epey yanlış anlaşılacak gibi…

Akrep

Akrep

Sevgili Akrep burcu, bu tutulma sayesinde kendinizi uzun süredir hissetmediğiniz kadar huzurlu hissedebilirsiniz. Ancak özellikle de değer verdiğiniz insanlarla konuşurken söylediklerinize dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde yanlış anlaşılabilirsiniz.

Yay

Yay

Sevgili Yay burcu, bu tutulmayla birlikte maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle harcamalarınıza özellikle de bu süreçte çok dikkat etmenizi öneririm. Kısa vadeli yatırımlar yapmaktansa uzun vadeli ve size kazanç getirme olasılığı yüksek yatırımlar yapmalı ve iş - özel hayat dengenizi doğru kurmalısınız. Aksi taktirde hem iş yerinde hem de özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak

Oğlak

Sevgili Oğlak burcu, bu tutulma size maddi anlamda büyük kazançları da beraberinde getiriyor gibi. Özellikle de uzun süredir yapmayı düşündüğünüz yatırımlar için en doğru zamanlardan biri diyebiliriz. Bu süreçte arkadaşlık ilişkileriniz sayesinde iletişim problemlerinizi minimuma indirebilir ve çok daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Ayrıca gönül işlerinden yana da şansınız açılacak gibi, aman dikkat!😅

Kova

Kova

Sevgili Kova burcu, bu tutulma size uzun vadede büyük bir şans getiriyor. Terfi alabilir ya da uzun süredir olmasını beklediğiniz bir başarının kısa sürede olduğuna şahit olabilirsiniz, şaşırmayın.😅 Ayrıca iş konusunda bu süreçte kafanızın karışması epey normal çünkü yepyeni bir hayat tarzına geçiyor ve yeni iş tekliflerine daha açık bir insan olarak hayatınıza devam ediyorsunuz.

Balık

Balık

Sevgili Balık burcu, bu tutulmayla birlikte içsel bir yolculuğa çıkabilir ve uzun süredir aklınıza takılan ancak kendinizle yüzleşemediğiniz konuları tekrar gün yüzüne çıkarıyor olabilirsiniz. Bu nedenle de, bu süreçte çok fazla düşünmeniz ve yaptıklarınızı sorgulamanız çok normal. Benden size tavsiye; karmaya inanın. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor. İçiniz rahat olsun…🙃

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
8
6
6
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seecay

Aşk yok ,para yok,mental problemler çok... Kanlı ay bak işine bana daha hiçbir şey olmaz.

Söyledim gitti

Ayın üstüne dünyanın gölgesinin düşmesi hepimizi kozmotipitimtak yollardan etkilemiş bulunmaktadır. Bu sebeple herkes önünü iliklesin ve yukarıdaki tavsiyele... Devamını Gör

Barney

ulan zaten her şey bombok. daha da denmiş ki sizin açınızdan iyi geçmeyecek. diğerlerine bakıyorum, sağlık diyo iş diyo para diyo, koçta böyle bir netlik yok... Devamını Gör