Görüş Bildir
Haberler
Partnerinin Burcuna Göre İlişki Yaşarken Bilmen Gereken Şey Ne?

etiket Partnerinin Burcuna Göre İlişki Yaşarken Bilmen Gereken Şey Ne?

Begüm
10.05.2022 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Partnerinin burcuna göre ilişkide farklı dinamikler olabilir. Burcuna göre hareket ederek ilişkiyi daha sağlam tutabilir ve mükemmelleştirebilirsin. Sen bize burcunu söyle, biz de sana ne yapman gerekeni söyleyelim!

1. Partnerinin burcu ne?

Koç: Her zaman olumlu olanı görmek isterler!

Koç burçları kendi iyimserliklerine ve yaşam sevinçlerine ortak olacak bir partner ararlar. Onunla eğlenin, onunla sevinin ve onunla paylaşın. Eğer bir koç burcuyla birlikteyseniz onu sevdiğinizi sık sık dile getirebilirsiniz. Çoğunlukla bardağın dolu tarafından bakmaya gayret edin çünkü olumsuz ve pesimisttik davrandığınız an koç burcu sizden uzaklaşabilir. Yani kısaca onunla hayatın tadını çıkarmaya bakın!

Boğa: Güven her şeydir!

Bir boğa burcu için güven ilişkide olmazsa olmaz yapı taşıdır. Boğa ile birlikte olacak kişinin duyguları ve eylemleri birbiri ile tutarlı olmalıdır. O yüzden onunla birlikteyken çok uç ve kararsız noktalarda yaşamayın. Bununla birlikte yalana hiçbir şekilde başvurmayın çünkü güveni kırdığınız an geri tamir etmeniz zor olabilir. İlişkide rutin ve istikrar arayan boğalara eşlik edin ve bırakın o tatlı romantik rutininizi yaratsın.

İkizler: İletişim, iletişim ve iletişim!

Oldukça eğlenceli ve uçarı bir burç olan ikizler ile birlikteyseniz dikkat etmeniz gereken en önemli şey iletişimdir. İkizler burcu partneri ile iletişimde olmayı, haber almayı ve paylaşmayı sever. Ona duygularınızı ve düşüncelerinizi rahat bir şekilde açtığınız sürece hiçbir sorun yaşamazsınız. Genellikle sık boğaz edilmeye gelemeyen ikizler burcunu kendi hayatına bırakmakta da fayda var tabii...

Yengeç: Dinlemek çok önemli!

Zaman zaman oldukça duygusal bir burç olan yengeçler dinlenmeyi çok ister. Eğer bir yengeç ile birlikteyseniz onun canı sıkkınken veya mutluyken onunla iletişim kurun ve onu dinleyin. Özellikle mutsuz olduğu zamanlarda onun yanında olduğunuzu göstermeniz ilişkinizi daha sağlam bir temele oturtacak ve size güvenmesini sağlayacaktır. Genellikle onun tarafını tutmak ve her zaman onun yanında olmak onu çok iyi hissettirecek!

Aslan: Dürüstlük!

Aslanlar için dürüstlük en iyi yalandan bile daha iyidir. Onlara karşı her zaman dürüst olmanız gerekir. Her zaman kalbinizden geçen şeyi partnerinize söylemelisiniz çünkü aslanların aşk hayatında dürüstlük ve bütünlük çok önemlidir. Aynı zamanda aslanlara değer verdiğinizi de göstermeyi unutmamalısınız!

Başak: Saygıyı merkeze koyun!

Başak burçları için saygı ve kibarlık en önemli şeylerdendir. Bu yüzden bir başak burcu ile birlikteyseniz partnerinize kibar ve nazik olmalısınız. Aynı zamanda saygı çerçevesinden asla çıkmamalısınız. Her ilişkide saygı önemli olsa da başaklar için ekstra dikkat etmekte fayda var. Onlara hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi vermeyi, aynı zamanda bunu göstermeye çalışın!

Terazi: Kararsızlık ile plan arasında bir çizgi!

Teraziler oldukça kararsızdır bu yüzden partnerinize karar verme konusunda yardımcı olmalısınız. Tabii ki bu aşırıya kaçacak ve bir oğlak burcunun isteyeceği şekilde bir yönlendirme olmamalı. Onunla kararsızlık ile plan arasında kalmalı ve keşfetmeye çıkmalısınız. Partnerinize bu keyifli yolculukta bir yol arkadaşı olarak ve rahatlığı seçerek ilerlerseniz ilişkiniz boyut atlayacaktır.

Akrep: Romantizm ve tutkunun doruğu!

Romantizm, tutku ve şehvet deyince akla gelen ilk burç olan akrepler ilişkide karşısındaki kişiden de bu tutkuyu bekler. Sizden kararlı adımlar ve sevginizi görmek isterler. Bu yüzden akrep burcu partnerinize onu ne kadar istediğinizi ve sevdiğinizi söylemeli, göstermeli ve tutkuyu hissetmelisiniz.

Yay: Sonuna kadar özgürlük!

Yay burcunun ilişkideki en önemli isteği özgürlüktür. Partnerinizi sık boğaz etmekten kaçınmalısınız. Onu zorladığınız her dakika daha uzağa kaçar ve sizden de uzaklaşmaya başlar. Ona nefes alması için bir alan bırakmalısınız. İlişkide ipleri elinize çok alırsanız bu onu hemen korkutur. Tüm ilişki boyunca ona alan tanımayı ve özgür olduğunu hissettirmeyi unutmayın.

Oğlak: Disiplin ve profesyonellik!

Disiplin bir oğlak için olmazsa olmaz bir şeydir. Onunla bir ilişkiye girdiğinizde belirsizlikten olabildiğince kaçınmalısınız çünkü oğlak burçları ilişkide dahi oldukça profesyonel ve disiplinli ilerlemek isterler. Siz de onun bu kurduğu disiplinli ilişkide aktif rol almalı ve ilişkinin dinamiklerini belirlemelisiniz.

Kova: Havalı ve eğlenceli!

Tutkulu ve oldukça flörtüz olan kova burçlarının ilişkide aradıkları en önemli şey havalı ve eğlenceli kişilerdir. Onlara karşı çok romantik olmak yerine cool ve farklı olduğunuzda size kesinlikle bayılacaklardır. Bu yüzden onlarla sık sık flörtleşin ve şaşırtın çünkü bir kova burcuyla olmak tam olarak bunu gerektirir! Aynı zamanda onları olduğu gibi kabul etmeniz gerektiğini unutmayın. Çünkü kova burçları değiştirilmekten pek de hoşlanmazlar.

Balık: Duygusal bir rehberlik!

Duygusallıkları ile bilinen balık burcuyla birlikteyseniz kendinizi hazırlayın çünkü bu ilişkinin rehberi olmanız gerekiyor. Onlara sıkıştıkları anlarda yardımcı olup yolu göstermek sizin göreviniz olacak çünkü balık burçları ilişkide aslında bir yol arkadaşı, rehber ve partner arıyor. Bununla birlikte onu cesaretlendirmeyi ve yanında olduğunuzu söylemeyi ihmal etmeyin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
30
14
13
10
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Kova: Havalı ve eğlenceli!

Yusuf Kaya

Partner burcu nasıl uyumlu yada değil bayağı karmaşık bir durum. Flört ve eşleşme olur ise burçlar bir anda çevrim dışı kalabilir. :)

Hoess

Dinlemek çok önemli!