Görüş Bildir
Haberler
Kahreden Olay: Foseptik Çukuruna Düşen 6 Yaşındaki Çocuk Öldü

Kahreden Olay: Foseptik Çukuruna Düşen 6 Yaşındaki Çocuk Öldü

Ağrı'da foseptik çukuruna düşen 6 yaşındaki Miray, hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İş makineleriyle foseptik çukurunda arama yapan ekipler, küçük kızın cansız bedenine ulaştı

İş makineleriyle foseptik çukurunda arama yapan ekipler, küçük kızın cansız bedenine ulaştı

Edinilen bilgiye göre, Ağrı merkez Fırat Mahallesi'nde oturan Güleser ve Reyis Ülgay çifti, çocukları Miray Asel'le birlikte sabah 10.00 sıralarında 100'üncü Yıl Mahallesi'nde kiraladıkları ahırdaki hayvanlarına bakmaya gitti.

Ülgay çifti, hayvanlarının bakımını yaparken çocuklarını da otomobilde bıraktı. Hayvanların bakımını yaptıktan sonra otomobile geri dönen Ülgay çifti, çocuklarını araçta göremeyince saat 11.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilerek, Miray Asel için arama çalışması başlatıldı. Çocuğa ve herhangi bir ize rastlamayan ekipler, ahırın yakınındaki foseptik çukurunda arama başlattı. İş makineleriyle foseptik çukurunda arama yapan ekipler, saat 18.00 sıralarında küçük kızın cansız bedenine ulaştı.

Ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarılan talihsiz çocuğun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Foseptik çukuru var görüldüğü kadarıyla her yeri açık güvenli bi alan oluşturmak bu kadar mı zordu 6 yaşında çocuk ne bilsin basmıştır garibim allah ailesine... Devamını Gör

mamamia

oy yavrum benim yaa :(( Allah annecigine babacığına sabırlar versin inşallah 🙏 melek oldu yavrum.. fotoğrafa beş saniye bakınca sizde düşüyorsunuz zaten..

OCREATUS

Bir kere misafirliğe gitmiştik. Emekleyen bebekleri vardı, salonda emekleyip dolaşıyordu. 1 dakikadan az görüş alanımızdan çıktı, 1-2 metre ötede masanın yan... Devamını Gör