Görüş Bildir
Haberler
Kafasındaki Senaryolarda Boğulanlardan İntikam Almak İçin Uğraşanlara 12 Burcun Kıskançlık Belirtileri!

Kafasındaki Senaryolarda Boğulanlardan İntikam Almak İçin Uğraşanlara 12 Burcun Kıskançlık Belirtileri!

Arya Genç
29.05.2023 - 09:17

Birçok kişi için kıskanılmak özel hissettirebilir ancak illallah edenleriniz de oluyordur. Kıskançlık duygusu karakteristik  bir özellik olsa da (ya da İsveççe ve Japoncadaki kelime anlamlarıyla bir tür 'hastalık' olsa da) astrolojiye ilgiliyseniz bunun burçlara bağlı olduğunu da düşünebilirsiniz. 

Peki hangi burç nasıl kıskanır? Kıskançlıkta zirvede olan hangisi dersiniz? Gelin detaylara birlikte bakalım! (Partnerinizin burcuna da bakmayı unutmayın :))

Kaynak: https://nypost.com/2023/05/11/how-you...
İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Koç (21 Mart - 19 Nisan)

12. Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Koç insanları için her şey, özellikle kıskançlık, rekabetten kaynaklıdır. Kıskançlık durumunda, sevginizi ve ilginizi sağlamak için iki kat daha fazla çaba harcarlar ya da sizi pişman ederler; sizi nasıl kolayca değiştirebileceklerini ve kendilerini nasıl geliştirebileceklerini göstermek için uğraşırlar.

11. Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

11. Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa burcu, kıskanmasına sebep olan durumlarla karşılaştığında buz kütlesine dönüşür.

Sahiplik duygusu yüksek olan Boğalar, her şeyin ve herkesin kendilerine ait olduğunu düşünerek, bu duygusal güvenlik duygusunu bozduğunuz takdirde sizi cezalandırır ve enerjilerini başka yönlere kaydırır.

10. İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

10. İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Bir İkizler burcu asla kıskançlığı kabul etmez ve kendi seviyelerinde görmedikleri kişilerin kıskanmak için tehdit unsuru olacakları ihtimaline gülerler.

Aşırılıklarıyla bilinen İkizler burcu, ya tehdidi ve söz konusu kişiyi yok sayarlar ya da rekabeti. Potansiyel kıskançlık unsuru olabilecek kişilerin kusurlarını işaret ederek, alaycı şakalar yaparak sözel olarak onları alt etmeye çalışırlar.

Keskin bir zeka ve rahatlıkla kötülük yapabilme yeteneğiyle donatılan İkizler burcunun kıskançlığı genellikle kötülük olarak ortaya çıkar.

9. Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç burcu insanları, doğrudan hiçbir şeyin üzerine gitmezler, buna kıskançlık da dahildir.

Bunun yerine, kanıtlarını ve kinlerini biriktirirler ve en beklenmedik anlarda tüm duygularını ve korkularını gözyaşı ve sinir yoluyla yansıtırlar.🥲

8. Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

8. Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Kıskanç ve egolu Aslanlar konu kıskançlığa gelince, 'Sevgilim beni daha çok sevse keşke' ve 'Ben bir hazineyim ve bana değersizmişim gibi davranamaz.' gibi düşüncelerle boğuşurlar. Sıklıkla, intikamcı düşünürler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

7. Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak burçları her zaman sakin, kontrollü ve ölçülü bir duruş sergilemek isterler ancak kıskançlık, bu maskeyi koruma yeteneklerini alt üst eder.

Onlar için kıskançlık bir hakaret olarak algılanır ve kendileri hakkında yazdıkları olumsuz hikayenin gerçek zamanlı bir doğrulamasıdır: Yeterli olmadıkları, yeterince iyi, çekici veya akıllı olmadıkları düşüncelerine kapılırlar. 

Kendilerini, en kötü senaryoların toz fırtınasında kaybedebilirler. Teselli, yatıştırma ve özür dileme çabaları onları tekrar düzlüğe çıkaramaz.

6. Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

6. Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burcu, terazi ve denge sembolüyle temsil edilse de konu kıskançlık olunca dengesi bozulur. 

Flörtöz teraziler, övgülere boğulunca bu durumdan herkes gibi hoşlanırlar ancak aynı şey partnerine yapıldığında adeta deliye dönerler. Eğer aldatma, yalan söyleme gibi bir senaryoyla karşı karşıyaysa ise karşı tarafa 'güle güle' deyip yoluna devam eder.

5. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

5. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Gelelim astroloji evreninin en kıskanç ve intikamcı burçlarından biri olan akreplere... Akrep burcu insanı, sürekli bir kıskançlık ve şüphe içinde yaşamaya yatkındır. Sinirlenmez, bir şey belli etmez, sinsice kanıt ararlar.

Bu kanıt toplama süreci, telefon izleme ile başlayıp, sahte profiller aracılığıyla iletişim kurma gibi farklı yöntemlere kadar uzanır. Toplanan kanıtlarla da intikam süreci başlar.

4. Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

4. Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Enerjik ve 'geniş' gönüllü yaylarımız için kıskançlık eşittir kısıtlamadır. Onlar özgürlüğün insanıdırlar. 

Tabii durum karşı tarafın kıskandırdığı bir hal alırsa işler değişebilir. :) Yine de yayların medeniyetlerini takdir edelim.

3. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

3. Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Aşağılık kompleksine yenik düşen  oğlaklar, kendilerinden 'aşağı' gördükleri hiç kimseyi, hiçbir durumu kıskanmaz hatta umursamazlar.

Ancak radarlarına onlardan daha başarılı, daha zengin ve daha iyi giyinen birileri takılırsa kıskançlık mesaisinin başlaması çok olasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Kovaların kıskançlıklarını gösterme şekilleri biraz farklı, ilginç bir stratejileri var.

Merkezi sinir sistemlerine kıskançlık sinyali gönderen kişiyi bir nesne olarak hayal ederler ve o nesnenin etkisinden çıkarak, onu etkileyen yörüngeden ayrıldıkça, o nesnenin giderek küçüldüğüne ve sadece bir uzay tozu taneciği olduğuna kendilerini ikna ederler. Zaten büyütecek ne var değil mi?

1. Balık (19 Şubat - 20 Mart)

1. Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Romantik ve peri masalında yaşayan balıklarımız kıskançlık hissine kapıldıklarında, öfkeden gözü dönen bir hale geçerler. Lastiklerinizi kesebilir, evinize girip ipek gömleklerinizin kesebilirler.

Herkesin kendini rahatlatmak ve eski ilişkilerini atlatmak için farklı yöntemleri var diyelim. :)

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Herkes için uzun uzun yazmışsınız ama en kısası bizim için, hiç olmamış. En uzun açıklamalar aslanlar için olmalı, en iyi biz kıskanırız.