Görüş Bildir
Haberler
12 Burçtan En Tehlikelisi Hangisi? Suçlu Örnekleriyle Burçların En Tehlikeli Özelliklerini Söylüyoruz

12 Burçtan En Tehlikelisi Hangisi? Suçlu Örnekleriyle Burçların En Tehlikeli Özelliklerini Söylüyoruz

FBI'ın suçluları burçlarına göre sınıflandırdığını ve sıraladığını iddia eden ve internette geniş çapta dolaşan rapor çürütüldü. Burçların zaten var olan özelliklerinin suç işleme tarzlarındaki etkisine bir bakalım.  Burçların özelliklerine göre listelenmiş, en az tehlikeliden en çok tehlikeliye doğru sıralanan suçluları içeriğimizde bulabilirsiniz.

Kaynak: https://nypost.com/2021/12/23/most-da...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boğa

1. Boğa

Boğalar birine zarar vermez, bu öfkeli olmadıklarından değil kin tutarlar ancak intikam almaktansa zengin olmayı tercih ederler. Enerjilerini buna harcarlar. Boğa, değerler ve mülklerin İkinci Evi'ni yönetir ve bu enerjinin en karanlık ifadesi acımasız açgözlülük ve mutlak tembelliktir. Bu nedenle, kötü şöhretli Ponzi entrikacısı Bernie Madoff'un boğa burcunda doğması şaşırtıcı değil.

2. Yengeç

2. Yengeç

Ay tarafından yönetilen yengeç enerjisi, şefkat, sezgi ve özen ile ilişkilidir. En karanlık ifadesinde, duygusal olarak manipülatif ve aldatıcıdır. Kehanet ve tıbbi durumlarını iyileştirme yeteneğine sahip bir kahin olduğunu iddia ederek inanç takipçilerini kandırıp dolandırdığı iddia edilen yengeç burcu Peter Popoff iyi bir örnektir.

3. Terazi

3. Terazi

Aşk ve güzelliğin gezegeni venüs tarafından yönetilen Terazi, hayatta daha fazlasına hakkı olduğunu hisseder ancak bunun için uğraşmaz ve gerçek bir motivasyon göstermez. Müthiş çekiciliği ve asgari düzeyde iş ahlakı ile tanınan bu kişiler, ellerini kirletmemeyi tercih ederler. Kansız, kurbansız, üst düzey hırsızlık suçunu işlemeyi ve dünyanın en ünlü mücevher hırsızı olan Doris Payne bir terazidir.

4. Koç

4. Koç

Gösterişli ve küstah, orijinal ve görmezden gelinmesi zor olan koç, ilk olmak ve görülmek istiyor. Koç burcu olan mafya ve suitkastçı 'Çılgın Joe' buna örnektir. Adamın düşük profilli olmaya alerjisi vardı; evcil bir aslanı, ünlü arkadaşları, felsefeden alıntı yapma tutkusu vardı ve 43. doğum gününde ince çizgili bir takım elbise içinde öldü.

5. Aslan

5. Aslan

Kibir, bir aslanın en sevdiği günahtır ve çoğu görünüşlerini korumak için büyük çaba harcar. Belki de hiçbir  aslan burcu kendini beğenmişliği Kontes Elizabeth Bathory kadar ileri götürmemiştir. Güzelliğinin azalmakta olduğundan korkan Bathory, gençliğin iksirini içerdiğine inanarak genç kızları öldürmeye ve kanlarını tüketmeye başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oğlak

6. Oğlak

İnatçı ve stratejik oğlaklar oyunda ikinci sırada olmayı kabul etmezler. Buna en iyi örnek Chicago şehri tarafından bir numaralı halk düşmanı olarak adlandırılan  hırçın bir oğlak olan “Yaralı Yüz” Capone olabilir. Al Capone hayatı boyunca kirli işler yapmıştır. Sevgililer Günü Katliamı olarak bilinen olayda yedi kişinin ölümünden sorumlu olduğu iddia edilmiştir.

7. Yay

7. Yay

Eğlenceyi seven, gezegen Jüpiter tarafından yönetilen ve sürekli arayış içinde olan yay, genişleme, iyimserlik ve iyi şansın işaretidir. Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar en iyi örnektir. Forbes tarafından yedi kere dünyanın en zengin adamı seçilmiştir. Başarılı olduğu kadar vahşi olan Escobar ve ortakları, yaklaşık 1000 Kolombiyalı polis memurunun ölümünden sorumluydu ve memleketi Medellin'i fiilen dünyanın cinayet başkenti haline getirdi. Genellikle çarpık ahlak kurallarına göre yaşama eğilimindedir ve Escobar da bir istisna değildi. Sorunlu bir bakış açısı belki ama bazıları onu hala bir halk kahramanı olarak görüyor. Hemşehrileri tarafından derinden sevilen Escobar, şehrin kenar mahallelerinde yiyecek ve battaniye dağıttı, evler inşa etti ve yoksullar için tıbbi tedavilere sponsor oldu.

8. Akrep

8. Akrep

Akrep burcunun karanlık ifadeleri paranoya, toksik cinsellik, takıntı, kontrol eğilimleri ve ne pahasına olursa olsun güç arayışıdır. Akrepler, baştan çıkarmada ve diğer insanların yeteneklerini kullanmada ustadır. Charles Manson takipçilerini kendisinin mesih olduğuna inandırmış ve onlara düzenli olarak LSD vermiştir. Birçok kişinin ölümünden sorumludur.

9. Kova

9. Kova

Devrim ve bireycilik gezegeni Uranüs tarafından yönetilen kovalar, zodyakın öncüleridir. Erkek egemen uyuşturucu kaçakçılığı endüstrisinde gerçek bir öncü haline gelen bir kova  olan “Kokain Kraliçesi” Griselda Blanco iyi bir örnektir. En iyi döneminde Amerika Birleşik Devletleri'ne ayda bir buçuk ton kokain kaçırmıştır.

10. İkizler

10. İkizler

Geyşa, fahişe, hüküm giymiş katil olan Sada Abe  ikizler burcuydu. Evli sevgilisini kendi kemeriyle boğdu. Daha sonra, biralarını yudumladı, adını onun koluna kazıdı ve bir aşk notu yazmak için kanını kullandı. Polisler olay yerine geldiğinde rahatladığını ve omzundan bir yük kalkmış gibi hissettiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Balık

11. Balık

John Wayne Gacy, Richard Ramirez, Aileen Wuornos, Usame Bin Laden, BTK Killer, Adolf Eichmann ve Ottis Toole dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, gerçekten aşırı sayıda ünlü ölüm taciri balık burcundan çıkıyor. Su burçlarının en merhametlisi nasıl oluyor da en  çok katil sayısına sahip oluyor?  Balıklar, aşırı duyarlılıklarıyla başa çıkmanın bir yolu olarak sıklıkla fantezi dünyasına kaçarlar. Bunun karanlık tarafında ise mantığın ve gerçekliğin dışında yaşama eğilimi vardır.

12. Başak

12. Başak

Suç sırasında veya bir suçun ardından yakalanma ihtimalleri en düşük burçtur. Onların titiz yapıları, örtbas etme ve olay yeri temizliğine çok uygundur, değişken enerjileri ise suçluluk ve pişmanlık gibi stres faktörlerine çabuk baş etmelerini sağlar. Ed Gein başak burcu katillere gösterilebilecek örneklerden biri. “Sapık”, “Kuzuların Sessizliği” ve “Teksas Katliamı” filmlerinde Gein'in yaşamından ilham alındı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
6
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın