Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Karşı Koyamayıp Libidolarını Tavan Yaptıran 9 Erojen Bölgesi

etiket Kadınların Karşı Koyamayıp Libidolarını Tavan Yaptıran 9 Erojen Bölgesi

Selluka
25.05.2022 - 22:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel uyarılmaya müsait bölgeler anlamına gelen 'erojen bölgeler'i keşfetmek, cinsel hayatınızı hareketlendirmenize yardımcı olabilir. 

Şimdi gelin kadınlarda bulunan erojen bölgeler nelermiş şöyle bir bakalım! 

1. Meme uçları

1. Meme uçları

Birisi sinir ucu mu dedi? O halde aklınıza ilk gelmesi gereken bölgelerden birinin meme uçları olduğunu söylemeliyiz. Öpücükler, dokunuşlar, küçük ısırıklar... Kısacası bu bölgeye yapacağınız her hareket partnerinizin aklını başından alacaktır.

2. Bacak içleri

2. Bacak içleri

Kadınların iç bacak kısımları öpülmeye ve uyarılmaya karşı duyarlı. Burada bulunan sinir uçları kolay uyarılmayı sağlıyor. Üst bacakların iç kısmı, dokunulmaya ve öpülmeye karşı çok duyarlıdır. Dizlerin arkası gibi buralarda da bulunan sinir uçları, kolay uyarılmayı sağlar ve alınan zevki artırır.

3. Kulak

3. Kulak

Erotik ve doğru kelimeleri seçtiğinizde partnerinizi etkilemenin kaçınılmaz olduğunu unutmayın. Çoğu kadın sevdiğinin dudaklarını kulaklarında hissetmekten keyif alır.

4. Bilekler

4. Bilekler

Kadınların, bileklerinden ne kadar zevk alabildiklerini görmek için bir dahaki ön sevişmenize bu bölgeden başlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dudaklar

5. Dudaklar

Ön sevişme için dudaklar her zaman önemli. Ancak öpüşmeyi dudaklarınızı iyi kullanarak yapmanız gerek.

6. Dizlerin arkası

6. Dizlerin arkası

Dizlerin arkasında bulunan sinir uçları küçük dokunuşları bile heyecan verici hale getirir. Ancak dozunu kaçırırsanız, gıdıklanmaya yol açabileceğinden, alınan zevkin rahatsız edici bir hisse dönüşmesi çok olası. 😊

7. Kalça

7. Kalça

Evet, birçok kadın kalçalarıyla ilgilenmenizden hoşlanır. Okşamalar ve öpücükler yeterli değilse, biraz sertleşmek de işe yarayabilir. 🤩

8. Klitoris

8. Klitoris

Bazı kadınlar bu bölgede partnerlerini yönlendirmekten keyif alabilirler. G noktasını keşfetmeniz biraz zaman alsa da birçok kadın keşif sürecinden de keyif alır. Rahat olun. 😍

9. Boyun

9. Boyun

Sinir uçları boyun ve ense bölgesinde yoğunlaşır. Bazen boynunuzda hissettiğiniz küçük bir temas bile tüm tüylerinizin diken diken olmasına neden olur, bu nedenle boyun ve ense küçük ve sabırlı öpücükler için ideal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
19
8
7
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın