Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Üzme Konusunda Master Yapmış 11 Burç Erkeği!

etiket Kadınları Üzme Konusunda Master Yapmış 11 Burç Erkeği!

Ebru Çiftçi
10.07.2018 - 13:45 Son Güncelleme: 10.07.2018 - 20:52

1. Koç Burcu Erkeği

Koç burcu erkeği çok hırslı bir kişiliklere sahip olduğundan dolayı bu durum ilişkilerine de yansımış. Ne yazık ki şöyle söylemeliyiz ki, kendileri uzaktan beğendiği bir kadını elde etmek için elinden geleni yapar. İstediğine ulaşabilmek için ne dolaplar döndürür, ne numaralar çevirir. O yüzden çok tehlikeli ve sinsi bir yanları var. O kadar çaba verdikten ve karşı tarafı ikna ettikten sonra da bütün hevesleri biter. Çünkü neymiş efendim elde edince her şey bitiyormuş. Çünkü amacına ulaşmış. Artık ona herhangi bir zevk vermiyormuş. Bir de tükenmek bilmeyen o egoları yok mu? Var ya insanı bezdirir cinsten. Koç burcu erkeği ile birlikte olan kadınlar bu durumu çok iyi anlar. Ne olursa olsun daima onlar haklıdır, onlar en iyisini biliyorlardır. Egoları yetmezmiş gibi bir de çapkındırlar. Gözleri bir o yana bir bu yana kayar. Ve bunu fark eden partneri de oldukça üzülür. O yüzden şunu söylemek gerekirse; koç burcu erkeği kadınları üzme konusunda adeta master yapmış durumda. Kadınların dikkat etmesi gereken burçlardan bir tanesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeğini anlatmaya gerek yok aslında. Hepimizin mutlaka bir şekilde duyduğu ve kadıların illet ettiği bir erkek burcudur. Kendileri ikizler burcu olmanın özelliğini resmen hakkıyla veriyorlar. İçlerinde yatan o çapkınlık duygusu karşısındaki insanı adeta hayattan soğutur. Sürekli değişken bir ruh hali içerisinde olması karşısındaki insanı hem yoruyor hem de üzüyor. Çünkü hiçbir zaman ne yapmak istediklerini anlayamazsınız. Size söylediği şeylerle kafasındakiler o kadar farklıdır ki bunu saniyeler içinde değişen fikirleriyle anlayabilirsiniz. Kendilerinin sosyal çevresi çok geniş olduğu için bu da tehlikeli bir durumdur. Çünkü insanlarla ilişkilerinde o kadar samimidir ki bunu her kadına gösterebilir. Konuşmasıyla ve kıvrak zekasıyla resmen etkisi altına alabilir. O yüzden hiç güven vermeyen bir burç erkeğidir. Ve kesinlikle kadınları üzmekte bir numaralı burç erkeğidir.

3. Boğa Burcu Erkeği

Boğa burcu erkeği o kadar zor bir burçtur ki gerçekten kadınların illallah etmeleri çok normaldir. Boğa burcu erkeği aşırı gelenekçi ve stabil bir burçtur ki ilişki içerisinde ondan bir şey beklemek tam anlamıyla bir saçmalıktır. Çünkü aşırı güvensiz olduğu için karşı tarafı sürekli zorlar ve dener. O yüzden hep karşı taraftan bir adım bekler. Bu da bir kadını oldukça yoran bir durumdur. Çünkü biraz bencillik söz konusudur. Yani kendini hep daha iyi hissetmek için karşı tarafı yorar da yorar. Ee kendisi bu sırada ne yapar? Hiçbir şey. İlişki esnasında da oldukça zor bir yapıya sahip olduğunu söylemeliyiz. Aşırı gelenekçi olduğu için hem aileye düşkünlük hem de aşırı ketum olduğundan dolayı anlaması güç bir burçtur. Ve bir kadın için erkeğin anlaşılmaz ve ulaşılmaz olması çıldırması için yeterli bir sebeptir. O yüzden kadınların dikkat etmesi bir diğer burç da boğadır.

4. Aslan Burcu Erkeği

Aslan burcu erkeği katlanılması o kadar zor bir burç ki bunu yaşayanlar bilir. Bir kere kendileri aşırı egolu ve kibirli bir insandır. İnsanlar arasında her zaman ön planda olmayı ve ilgi görmeyi çok severler. Eğer böyle olmazsa hemen çirkinleşebilir, kibirinden ne yapacağını bilemez. Aşırı derecede küstahlaşır ve etrafındaki insanlar neye uğradığını anlayamaz. İlişkilerinde de aynı bu şekildedir. Daima baskın karakter olmaya çalışır. Karşısındaki insanın düşüncelerini kendisinin düşüncelerinden daha hafife alır. O yüzden bu kadını oldukça incitir. Tartışmalarda hiçbir zaman altta kalmaz ve ne yapar ne eder kendini bir şekilde haklı çıkarmayı başarır. Çok sinirli bir yapısı olduğundan tartışmaları da aşırı anormaldir. Birden parlar ve ağzına geleni sayar. Sonra yok efendim özür dilerim. Yani bir kadını yıpratmak ve üzmek için elinden geleni ardına koymayan bir burç daha.

5. Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç burcu erkeği o kadar duygusal bir burçtur ki karşısındaki kişiye saplantılı bir şekilde bağlanabilir. Bu durum ilişkiye ciddi anlamda zarar verir ve kadını da çok üzer. Çünkü çok kıskanç bir yapıya sahip olduğu için karşısındaki insanın hayatını sürekli kısıtlamaya çalışır. Bu durum karşı tarafa olan güvensizliğini de gösterir. Ve aralarında sürekli bir sürtüşme yaşarlar. Kendisi istediği gibi yaşayabilir fakat karşısındaki insana sınırlamalar koymaya çalışır. Bu yüzden bir kadının özgürlüğünü kısıtlayan yengeç burcu erkeği için bu konuda daha fazla söz söylemeye gerek yok. Kendisi biraz düşüncesiz ve anlayışsız oluşuyla bir kadını üzebilecek potansiyeldedir.

6. Terazi Burcu Erkeği

Her şeye aşırı meraklı oluşu ve ortamlardan ortama koşmayı çok seven bir tiptir kendisi. Sosyal olmayı o kadar çok sever ki öyle tek bir kişiyle ilişki yaşamayı sevmezler. Deneseler bile başaramazlar. Çünkü kendileri flört etmeyi öyle çok severler ki daldan dala atlamaya bayılırlar. Sürekli yeni insanlarla tanışmak ve onlarla vakit geçirmek isterler. Bir de bu çok güzel bir şeymiş gibi karşısındaki insana da rahatça anlatabilir. Hal böyle olunca da kadını çıldırtmayı çok kolay başarabilirler. Kadın orada sinirinden ölür. Ama bunun umurunda mı? Tabii ki de değil! Çünkü beyefendiler farklı farklı insanlarla olmaktan oldukça keyif alır. Buna da sosyalleşmek falan derler. Bir kadının üzülmesi için yeterince özelliklere sahip olan terazi burcundan da uzak durmak gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Balık Burcu Erkeği

Bu balık burcu erkeğine ne demeli? Kendisi aşırı duygusal olmaları ve düşünceli yapısıyla bilinir. Fakat ilişkilerinde bu durumu biraz saçmalaştırabiliyorlar. Aşırı kıskanç olduklarından dolayı kadını çok bunaltır. Ortada olan bir tartışmayı uzatır da uzatır. Ve sonunda kendisini haklı çıkarmak için elinden geleni yapar. Sonra da kendi kafasında kurmaya başlayınca da hemen ayrılma kararı alırlar. Anlayacağınız kendileri aşırı mıymıy bir tiptir. O yüzden kendi üzüntülerini bastırabilmek için resmen karşıdaki insanı sömürür. Resmen ömür törpüsüdür. E hal böyle olunca da bir kadının üzülmesi çok normal değil midir? Hem çok kıskanç hem çok düşüncesiz hem de sürekli ayrılma tehdidi içerisinde. Kadın üzülmesin de ne yapsın?

8. Başak Burcu Erkeği

Kendileri duygulardan uzak ve mantık hastası insanlardır. Sanırsın dünyayı kurtaracak. Hayır yani azcık mantıklı olan bir insan duyguların da bir insan için ne kadar değerli olduğunu bilmez mi? İşte anam bunlar hep böyle. Ne yaparsın? Kendilerinin hizmet verme yönü çok geliştiğinden ötürü karşısındaki insana da bu şekilde davranır. Kendi kafasındaki doğruya sıkı sıkı bağlıdır. Ve bu yüzden empati kuramazlar. Kendi doğruları her zaman herkes için doğrudur. Karşısındaki insanı anlamaya bile çalışamaz. E hal böyle olunca da kadın doğal olarak üzülür. Çünkü anlaşılmamak ve hep bir şeyleri alttan almak zorunda kalır. Hangi kadın bu durumda mutlu olabilir ki?

9. Akrep Burcu Erkeği

Kendileri aşırı kibirli, sinsi ve şüphecidir ki gerçekten korkulması gereken bir erkek tipleridir. Sürekli karşısındaki insandan bir şeyler bekler. Çünkü güvenmekte çok zorluk yaşadığı için asla kendilerini açmazlar. Hep karşı tarafı duymak, öğrenmek ve zayıf yönünü bilmek isterler. Böylece akıllarınca kendilerini güvende hissederler. Bu durum aslında onların ne kadar korkak olduğunu da gösterir. Çünkü hep karşı tarafın açığını yakalamak isterler. Kendi içinde de sürekli git gel bir yapıya sahiptir. Eğer bir gün çok iyiyse diğer gün bambaşka bir insan olabilir. Biraz dengesizdirler ve ne istediklerini çok bilemezler. O yüzden kadınları üzmekte de bir numaralı erkeklerdir. Kadınlar kesinlikle uzak durmalısınız!.

10. Oğlak Burcu Erkeği

Yani hayatı bu kadar ciddiye alacak ne var be kardeşim! Sanırsın her şey onun elinde, dünyadaki bütün sorumluluklar ona verilmiş. O kadar ciddi ve ketum bir yapıya sahiptir ki duygularını asla belli etmez. İş hayatına da fazlasıyla düşkün oldukları için karşısındaki insanlara fazla zaman ayıramaz. E bir kadın için ilgisiz kalmak ne demek anlatmayalım. Ne dersiniz? Hepimiz biliyoruz ki bir kadını en çok çıldırtan şey, onu ilgisiz bırakmak. Hal böyle olunca da üzülmemesi elde değil. Aşırı katı olması anlayacağınız hem ilişkiye hem de karşısındaki kadına oldukça zarar veriyor. Bu kadar katı olmaya ne gerek var. Öyle değil mi?

11. Yay Burcu Erkeği

Bu erkekler var ya bu erkekler tam bir baş belası... Kendileri aşırı özgür ruhlu olduklarından ilişkiyi çok ciddiye almazlar. Tabii ilk zamanlar bu durumu ne kadar az gösterseler de sonraları ortaya kabak gibi çıkıyor. Çünkü genlerinde var bu özgürlük dediğimiz olay. Herkesle iletişim kurmayı seven ve muhabbeti güzel olan bir insan olduğu için bu durum biraz tehlikelidir. Çünkü karşı cinse karşı arkadaşça mı yoksa farklı anlamda mı yaklaştığını anlayamazsınız. He bunu karşı cinste pek anlayamaz. O yüzden bu durum bir kadını çıldırtmak için yeterlidir. Hem üzer hem de çıldırtır. O yüzden kadınların oldukça dikkat etmesi gereken bir tiptir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Kova Burcu Erkeği

Bunlar var ya bunlar ne çakaldırlar ne çakal. Saman altından su yürütürler anlamazsın. Hayal edebileceğin en büyük hatayı yapsalar da allem eder kullem eder kendisinin hatasız olduğuna ikna olursun üstüne üstlük sen kendini hatalı sanarsın. Huysuz ve dik kafalı bu erkek modelini yanınızda pek tutmayınız. Çünkü kendisi o kadar gerçekten duygusal açıdan o kadar zayıftır ki karşı kişiye sevgili gibi davranıp arkadaş olan yapıları vardır. Bağımlı kalmaktan hiçbir şekilde hoşlanmazlar. O yüzden özgürlüklerine aşırı düşkündürler. Ve kadınları çileden çıkarabilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
747
359
233
191
103
69
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kısacası erkeklerden uzak durun kızlar. Olmadı çin burcuna eski Türk burcuna falan bakın. Bu galeriye bakarsanız evde kalacaksınız çünkü.

yuuki

tesbit gibi tesbit

Kartal Ata

lezbiyen mi olalim napalim anlamadim ki 😂

Pasif Kullanıcı

içeriği hazırlayan editörün manitası yok kesin bütün herkes mutsuz olsun istiyor. Saçmalıktan başka bişey değil.