Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Masum Gösteren 5 Kıyafet

etiket Kadınları Masum Gösteren 5 Kıyafet

Kadınon.com
31.12.2014 - 13:19 Son Güncelleme: 31.12.2014 - 13:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınlar olmasaydı moda sektörü diye bir şey olmazdı herhalde. Kıyafet deyince bin bir türlü kadın tarzı aklınıza gelse de biz bu yazımızda kadınları masum gösteren kıyafetlerin neler olduğunu sizlerle paylaşacağız.

Kadınlar her yere ve duruma göre özel giyinebilirler. Mesela baloya gidilecekse klasik ya da abiye bir elbise tercih edebilirler. İşe giderken spor ve klasiği birbiriyle dengeleyebilirler.

Günlük hayatlarında sokak modasına ayak uydurabilirler. Her kadının ağırlıklı olarak bir tarzı ve kıyafet stili olsa da yine her kadında bunlardan en az birkaç tane muhakkak vardır. Bunca kıyafet çeşidi içinden masum ve romantik görünmek isteyen hanımlar için işte sizler için hazırladığımız önerilerimiz…

1.Fırfırlı Etekli Elbise

Kadınlar her ne kadar pantolon giyse de eteğin bir kadına kattığı hava bambaşka. Eğer siz de kendinize çıtı pıtı ve sevimli bir görünüm katmak istiyorsanız fırfırlı elbiselerden ya da fırfırlı bluzlardan yararlanabilirsiniz.

2. Pileli Etek

Artık her renkte etek bulmak çok kolay. Mini etekler bakışları üzerinize çekecektir. Onun için dizde biten ya da dizin hemen üstünde biten pileli etekleri tercih edebilirsiniz. Üzerine giyeceğiniz düz renk bir bluz ve ceketle de kombinleyebilirsiniz.

3.Açık Renk Gömlek

Gömlek birçok kadının giydiği kıyafetler arasında yer alıyor. Özellikle iş kadınlarının sıklıkla kullandığı gömlekleri siz de abartıya kaçmadan kullanabilirsiniz. Mesela bebe yakalı ya da fırfırlı bir gömlek sizi çok şirin ve masum gösterecektir.

4.Dantel Kıyafetler

Dantel detayı her zaman gündemde kalmayı başarıyor. Dantelli veya küpürlü bir elbise seçerek kendinize romantik bir hava katabilirsiniz.

5.Aksesuar Seçimi

Saçınıza takacağınız bir taç ya da kumaştan yapılmış bandana da sizi masum göstermeye yetecektir. Buna alternatif olarak sallanan küpeleri de tercih edebilirsiniz. Yine bileklik olarak kumaştan yapılan deri aksesuarları kullanabilirsiniz.

Yazar: Zehra Yurtsever

Kaynak: http://www.kadinon.com/moda/kadinlari...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın