Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar Buraya! Erkekler ve İlişkiler Hakkında İnandığınız Ama Acilen Kurtulmanız Gereken 5 Yanlış Düşünce

Kadınlar Buraya! Erkekler ve İlişkiler Hakkında İnandığınız Ama Acilen Kurtulmanız Gereken 5 Yanlış Düşünce

Toplumsal cinsiyet ilişkilerimizi büyük ölçüde etkiliyor. Bununla birlikte ortaya çıkan ön yargılar ve beklentiler çoğunlukla doğru olmadığı gibi ilişkinin ömrünü de kısaltıyor. Elite Daily'den derlediğimiz bu içerikte biz kadınların çoğunlukla inandığı fakat ilişkimizin ve kendimizin iyiliği için rafa kaldırılması gereken 5 yanlış ön yargıdan bahsettik. Hazırsanız başlıyoruz!

Kaynak: https://www.elitedaily.com/p/5-double...
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. "İlk adımı erkekler atar."

İlişkide her iki taraf da duyguları ve düşünceleri konusunda açık olmalı. İlk adımı erkekten beklemek her zaman iyi bir fikir olmayacağı gibi zaman kaybına da yol açar. Sonuçta ne istediğimizi bilen ve özgürce ifade eden kadınlarız, öyle değil mi?

4. "Ben başka erkeklerle konuşamam fakat erkek arkadaşım istediği kadınla arkadaş olabilir."

Bu hiç adil değil. Arkadaşlarınızı cinsiyetine göre değil karakterine göre seçmelisiniz. Her iki taraf da bu konuda kısıtlamalar yapmamalıdır. İçinize sinmeyen bir şey varsa da konuşmaktan çekinmemek en iyi hareket olacaktır. Güven konusu oldukça önemli bir rol oynuyor burada tabii ki...

3. "Mesaja geç cevap verilmesi trip sebebidir."

Öncelikle bunun kasıtlı yapılmadığından emin olmak gerek. Güven yine çok önemli bir mevzu burada da. Onun dışında bu konuda karşı tarafa yersiz trip atmak veya onun bize trip atmasına izin vermek doğru olmadığı gibi zamanla ilişkiyi de yıpratacaktır. 'Geç cevap veriyorsa kesin hayatında başkası var.' fikri çok popüler ama genellikle yanlış çıkan bir argüman.

2. "Erkekler sürekli seks ister."

Filmlerde ve dizilerde gördüğümüzün aksine, erkekler seks için sürekli istekli ve hazır değildir. Bunlar hep Amerika'nın oyunları... 

Erkek arkadaşınızı böyle şeyler için zorlamak ona seçimleri konusunda saygı duymamak demektir.

1. "Kadınların dış görünüşü eleştirilemez fakat aynı şeyi erkeklere yapmakta bir sakınca yoktur."

Yapıcı ve yıkıcı eleştiri arasındaki farkı iyi bilmek gerek. İlişkide her iki taraf da özellikle dış görünüşle ilgili kırıcı sözlerden uzak durmalıdır. Birbirinizi olduğu gibi kabul edin. Şöyle düşünün, farklı biri olsaydı belki ondan bu kadar etkilenmeyecektiniz.

Erkek arkadaşınıza göbek yaptığını, kilo vermesi gerektiğini falan söylemeyin yani. Aynısı bize dense olay çıkar, biliyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
21
10
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

48 yaşında adamım, bir sürü birlikteliğim oldu, vaktiyle bir kere bile bir kadın gelip çıkma teklif etmedi be... Hep ben hep ben.... Yıprandım :)

C10BLACK

Bu bana bakmaz diye gelmemiştir dayı. Bak kendin söylüyorsun bir sürü birlikteliğin olduğunu içleri erimiş sana ama kendilerini senin karşında ezik gördükler... Devamını Gör