Görüş Bildir
Haberler
Kadına Şiddet: Mesut Cebeci, İş Arkadaşının Yüzüne Kezzap Attı

Kadına Şiddet: Mesut Cebeci, İş Arkadaşının Yüzüne Kezzap Attı

Ankara’da yaşayan 30 yaşındaki Mesut Cebeci, iddiaya göre arkadaşlık teklifini kabul etmeyen 41 yaşındaki G.T. isimli kadının yüzüne kezzap attı. Yüzünde ve kolunda yanık oluşan kadın hastaneye kaldırılırken, şüpheli Mesut Cebeci ise tutuklandı. G.T. isimli kadının, Mesut Cebeci hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağır yaralanan kadının yüzünde ve kolunda yanıklar oluştu

Ağır yaralanan kadının yüzünde ve kolunda yanıklar oluştu

Ankara’nın Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda, Medikal şirketinde çalışan 30 yaşındaki Mesut Cebeci, iş arkadaşının canına kastetti. 

İddiaya göre, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen iş arkadaşı G.T'yi iş çıkışı takip eden Mesut Cebeci, otomobille G.T'nin, önüne kesti. O esnada Mesut Cebeci, şişenin içindeki kezzabı G.T'nin yüzüne atarak, olay yerinden kaçtı.Yüzünde ve kolunda yanıklar oluşan kadın hastaneye kaldırıldı.

Mesut Cebeci tutuklandı

Mesut Cebeci tutuklandı

Kısa sürede gözaltına alınan Mesut Cebeci ilk ifadesinde, G.T. ile sevgili olduklarını iddia etti. Cebeci'nin ifadesinde 'Benden ayrılması gururumu incitti. Ben de sinirlerime hakim olamadım' dediği görüldü. Mesut Cebeci çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, G.T. ise hastanede polise verdiği ifadesinde Cebeci'nin sadece iş arkadaşı olduğunu ve uzun süredir kendisini rahatsız ettiğini, daha önce de şikayette bulunduğunu ve uzaklaştırma kararı aldırdığına dikkat çekti.

'Yüzünde fazla yanık vardı. Özellikle sağ tarafı yanmıştı'

'Yüzünde fazla yanık vardı. Özellikle sağ tarafı yanmıştı'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Görgü tanıklarından Hasan Bedir gazetecilere yaptığı açıklamada, 'İlk başta olayın ne olduğunu anlamadık. Kapı açıldı, kadın bağırarak arabadan indi. Arabanın içinden de beyaz dumanlar çıkıyordu. Evden su aldım geldim. Kadının yüzü ve kolu yanmıştı. İlk başta suyla müdahale ettik. Ucu ince ve basınçlı olan pet şişe gibi bir şeyin içine doldurmuş kezzabı kadına basınçlı bir şekilde atmış. Yüzünde fazla yanık vardı. Özellikle sağ tarafı yanmıştı; çünkü şüpheli sol koltukta oturuyordu. Şoför koltuğunda ise kadın oturuyordu. Kolu da kötüydü. Bacağında çok fazla bir şey yoktu' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
45
24
8
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Ostonbol sozloşmoso orkokloro moğdor odoyor"!!! İstediklerinizi yapmadığımız için ölmeyi, sürünmeyi, sakat kalmayı mı hak ediyoruz yani? İstanbul Sözleşmes... Devamını Gör

Tufi

Bu adam evlenmesin işte zaten potansiyel kadın katili.. Yarın birgün karısı birşey söylese oda zoruna gider öldürür kadını bu hikaye böyle..

ömer

Kabul etmemekte yetmiyor artık size her yakın davranan sohbetiniz olan kadın sizden hoşlanmıyor amk abazaları şunu o sefil beyninize sokun artık.