Görüş Bildir
Haberler
'Kadın Sünneti'ni Savunan Vakfa Vergi Muafiyeti

etiket 'Kadın Sünneti'ni Savunan Vakfa Vergi Muafiyeti

Vergi muafiyeti tanınan dini vakıflara bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla İskenderpaşa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden olan Cevat Akşit’in kurduğu 'Gümüşhaneli Araştırma Yardımlaşma ve Eğitim Vakfı' (Gaye Vakfı) vergiden muaf tutuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BirGün'de yer alan habere göre, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yayımladığı Vergi Muafiyeti Tanınan Vakıfların Listesi'ne 13 Ağustos’ta Gaye Vakfı da eklendi.

Vakfın kurucusu Akşit

Vakfın kurucusu Akşit

Gaye Vakfı’nın sitesinde yer alan bilgilere göre, vakıf 1994 yılında gerici Cevat Akşit önderliğinde kuruldu. Vakfın başkanlığını ise M. Cevat Akşit’in oğlu Mehmet Sıddık Akşit yapıyor.

Vakfın Genel Müdürü Selim Kılıç ise vakfın vergiden muaf tutulmasına dair sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Gaye Vakfı vergi muafiyeti statüsü kazandı. Vakfımızın müracaatına binaen, Maliye Bakanlığı’nın ‘vergi muafiyeti statüsüne uygunluk’ yazısı üzerine Cumhurbaşkanı Kararı ile vakfımız, ‘vergi muafiyeti statüsü’ kazanmıştır. Bu süreçte katkısı olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.”

'Kadın sünneti' açıklaması gündem olmuştu 📹

Akşit’in geçtiğimiz yıllarda “Kadınların üreme organlarından fazla kalan kısmın kesilmesi gerekir. Ki kadınlar kötü yola düşmesin....” ifadelerini kullanarak kadın sünnetini savunması sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
296
114
41
11
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sikörtıl

Kötü yola düşmesin mi? Gerçekten kötü yola düşen kadınların bu işi zevk için yaptığını sanıyorlar hiçbiri orgazm olmuyor. Futbolcu şarkıcı tayfasına giden es... Devamını Gör

OCREATUS

Keske vaktinde biri ananinkini kesseymis de gaza gelip seni koydurmasaymis.

Adige Shapsug

Sen karının amını kes şerefsiz orospu çocuğu!

Deneri

Çok güzel sövmüşsün abi teşekkürler valla