Görüş Bildir
Haberler
Kadın Futbolunda da Saha Karıştı, Polis Takviye Destek İstedi

Kadın Futbolunda da Saha Karıştı, Polis Takviye Destek İstedi

Abdullah Demir
08.08.2022 - 13:53 Son Güncelleme: 08.08.2022 - 13:59

Denizli’de oynanan TFF Kadınlar U15 Bölgesel Gelişim Ligi’nin son maçında her iki takımın futbolcu ve teknik heyetleri birbirinin üzerine yürümesiyle saha bir anda ringe dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda hızını alamayan taraflar, sahaya giren güvenlik güçlerine de zorluk çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yumruk ve tekmeler havada uçtu

Yumruk ve tekmeler havada uçtu

Denizli’de TFF Kadınlar U15 Bölgesel Gelişim Ligi’nin son maçında Akkonak Stadı’nda karşılaşan Horozkentspor-Sultanlarspor maçında yeşil sahalarda istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. Horozkentspor’un şampiyonluğu ile sona eren Kadınlar U15 Ligi yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Akkonak Stadı’nda oynanan ve futbolseverlerin yanı sıra Denizli Gençlik Spor Müdürü Ömer İlman ve Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya’nın da izlediği Kadınlar U15 Ligi, Sultanlarspor-Horozkentspor maçının normal süresi 1-0 Horozkentspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Saha içi karıştı

Saha içi karıştı

Maç bitiminde Horozkentspor’a şampiyonluk, Sultanlarspor’a ikincilik kupası verilmesi için hazırlık yapılırken saha içerisinde taraftarlar arasında tartışma ile başlayan olay, daha sonrası sporcu, antrenör ve yöneticilerin de katılımıyla büyüyerek arbede yaşandı. Taraftarlar arasında da tartışmalar çıktı.

Polis takviye kuvvet istedi

Polis takviye kuvvet istedi

İstenmeyen görüntülerin ortaya çıktığı kavga, emniyet güçlerinin müdahalesi ve takviye kuvvet gelmesi ile son buldu.

Kupa töreni iptal edildi

Kupa töreni iptal edildi

Takımlar güçlükle sakinleştirilirken, Sultanlarspor sahadan çekilme ve kupa törenine katılmama kararı aldı. Olayların büyümesi üzerine kupa ve madalya töreni ise iptal edildi.

İşte saha içi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

yakismadi size!!!