Görüş Bildir
Haberler
Kaç Yaşında Çocuk Sahibi Olacağını Söylüyoruz!

etiket Kaç Yaşında Çocuk Sahibi Olacağını Söylüyoruz!

Uzun zamandır beklenen testimiz sonunda geldi: Bakalım sen kaç yaşında anne baba olacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bebekler hakkında fikrini alalım.

2. Kaç kardeşin olduğunu sorarak devam edelim.

3. Peki ilerde kaç çocuğun olsun istiyorsun?

4. Gelecek planlarını bir cümleyle özetlemeni istesek?

5. Çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerini de alalım yeri gelmişken hızlıca.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da kendini değerlendirmeni isteyelim. Sence senin bir ebeveyn olarak en belirgin özelliğin hangisi olacak?

7. Çocuğunu nasıl bir yerde yetiştirmek istersin desek?

8. Çocuğunun genel olarak hangi alanda yeteneği olmasını istersin peki?

9. Bunlardan hangisi seni daha çok mutlu eder?

10. Son olarak şimdiki yaşını da öğrenip sonucu görelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

22 yaşında!

22 yaşında!

Sen anne baba olma duygusunu ilk 22 yaşında anlayacaksın. Çocuklarla son derece mükemmel anlaşan bir yapın var, bebek gördüğün an kendinden geçiyor ve içindeki çocuğu ortaya çıkarıyorsun. Bu nedenlerle çocuğunla adeta arkadaş gibi olacağını ve musmutlu bir aile yaşamı süreceğini düşünüyoruz!

24 yaşında!

24 yaşında!

Sen 24 yaşında ilk çocuğunu kucağına alacaksın. İçindeki çocuk sevgisi devasa boyutlarda. Çocuklarla çok iyi anlaşıyorsun, bu yüzden senin çok eğlenceli ve süper bir ebeveyn olacağını düşünüyoruz. Mutlu bir aile yaşamı dileriz!

25 yaşında!

25 yaşında!

Sen ilk çocuğun doğduğunda 25 yaşında olacaksın! Çok erken çocuk istemiyorsun ama çocuğunla arandaki yaş farkının açılmasının onu yetiştirmede yan etkilere sahio olabileceğini de düşünüyorsun. Bu nedenle orta karar bir yaşta çocuk sahibi olacağını öngörüyoruz. Ayrıca senden çok kral bir anne/baba olacağı konusunda da hiçbir şüphe yok!

27 yaşında!

27 yaşında!

Sen ilk çocuğuna 27 yaşında sahip olacaksın! Belli bir ekonomik standardı tutturmadan bebek konusunda aceleci davranmayacak bir yapıya sahipsin, veya aşkı bulma konusunda çok titiz davranacaksın. Nitekim, nedeni ne olursa olsun, çok erken bir yaşta çocuk sahibi olmak istemediğini düşünüyoruz, ancak çok geç olmasını da istemiyorsun. Bu nedenle 27 yaşında çocuk sahibi olacağını düşünüyoruz!

28 yaşında!

28 yaşında!

Sen 28 yaşında anne/baba olacaksın! Erken yaşlarda çocuk sahibi olmak istemiyor, çileli günler öncesi biraz hayatını yaşamak ve bol bol kafa dinlemek gibi planlar yapıyorsun. Yine de aşk hayatın dolu dolu gideceğinden eninde sonunda sevdiğin insandan bir çocuk sahibi olma düşüncesine karşı koyamayacağını düşünüyoruz; bu nedenle ne çok erken, ne çok geç bir yaş olan 28'de çocuk sahibi olacağını öngörüyoruz.

30 yaşında!

30 yaşında!

İlk çocuğunu 30 yaşında kucağına alacaksın! Sen kesinlikle çocuk yapma konusunda acelesi olmayan bir insansın. Nedeni belli bir ekonomik düzeye erişmek, hayatının aşkını aramak, çocuk yapmadan hayatını yaşamak veya herhangi bir şey olabilir. Her ne nedenle olursa olsun, çocuk işini biraz erteleyeceğini düşünüyor ve 30 yaşında çocuğunun olacağını söylüyoruz!

33 yaşında!

33 yaşında!

Sen ilk ve muhtemelen tek çocuğuna 33 yaşında sahip olacaksın! Çocuklarla aranın süper olduğunu söyleyemeyiz, en azından çocuk bakmayla. Bu nedenle bu işi olabildiğince erteleyeceğini düşünüyoruz. Bu nedenle hayatını dolu dolu yaşadıktan sonra 33 yaşında bir çocuk yaparak küçük bir aileye sahip olacağını düşünmekteyiz!

35 yaşında!

35 yaşında!

Sen 35 yaşında anne/baba olacaksın! Çocuk yapmadan önce doya doya hayatını yaşamaya karar vermiş bünyelerdensin, ya da belki de hayatının aşkını henüz bulamadın... Her ihtimalde, çocuk sahibi olman biraz geç bir yaşta olacak. Ama oldukça olgunlaştığın için, ebeveynliğinde bir hayli bilinçli olacağını ve harika bir çocuk yetiştireceğini söyleyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2176
1037
662
405
195
183
176
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın