Görüş Bildir
Haberler
Johnsons Baby Yağ'ın Mucizevi Gücü

etiket Johnsons Baby Yağ'ın Mucizevi Gücü

selin damla
11.03.2014 - 23:30 Son Güncelleme: 12.03.2014 - 00:02

Johnsons Baby Yağ'ın Mucizevi Gücü

Cilt kışın maruz kaldığı soğuk hava nedeni ile nemini kaybeder, hava kirliliği ve az su tüketimi gibi dış etkenler sebebiyle ışıltısını kaybederek kurur, donuk ve mat bir renk alır.

Yetişkinlerin de tercihi Johnsons Baby Yağ, kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre 10 kata kadar daha fazla nemi hapsediyor cildin nem tutma kapasitesini artırarak yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmzmı sağlıyor.

Johnsons Baby Yağ ile 3 kolay adımda cildi pürüzsüz bir hale getirebilirsiniz; ıslan, yağlan, kurulan.

Johnson's Baby Yağı, ılık bir duş sonrası, ıslakken cildinize sürün. Bakım uyguladıktan sonra cildi durulamayın ve cildinizin ıslaklığını bir havlu ile nazikçe alın. Diz, dirsek, topuk gibi daha çok kuruyan bölgelere ise ıslakken masaj yaparak uygulama ile ekstra pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

Islak cilde uygulanan bebek yağı, kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre cilde daha fazla nem hapseiyor. Özellikle sıcak su ile durulanmak cildi kurutarak sahip olduğu nemi kaybetmesine neden olur. Yumuşak bir kurulama ile cilde hapsedilen Johnson's Baby Yağ gün boyu etkinliğini devam ettiriyor, ipeksi bir dokunuş ve parlak bir görünüm sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın