Görüş Bildir
Haberler
Jeff Bezos'tan Çarpıcı İddia: 'Uzayda Yaşam Başlayacak ve İnsanlar Dünya'ya Sadece Tatile Gidecek'

Jeff Bezos'tan Çarpıcı İddia: 'Uzayda Yaşam Başlayacak ve İnsanlar Dünya'ya Sadece Tatile Gidecek'

Batuhan
17.11.2021 - 07:37

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos tüyler ürperten sözler kullandı. Bezos, yakın bir gelecekte uzayda yaşam başlayacağını ve insanların Dünya'ya sadece tatil için gideceğini ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en zengin iş insanlarının geleceğe dair sözleri dünya kamuoyunda gündem yaratmaya devam ediyor. Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in korona salgını ve aşıyla ilgili söylemlerinin ardından bu kez de Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'tan çarpıcı sözler geldi. Bezos, yakın bir gelecekte insanların uzayda doğacağını iddia etti.

"Dünya'ya tatile gelecekler"

"Dünya'ya tatile gelecekler"

Harvard Business Review baş editörü Adi Ignatius'un ev sahipliğinde DC'deki 2021 Ignatius Forumu'nun bir parçası olarak Washington Katedrali'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Bezos, 'Yüzyıllar boyunca birçok insan uzayda doğacak, burası onların ilk evi olacak. Bu kolonilerde doğacaklar, bu kolonilerde yaşayacaklar, sonra da sizin Yellowstone Ulusal Parkı'nı ziyaret ettiğiniz gibi Dünya'yı ziyaret edecekler' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halit Demir

Parası olanı uzay merakı sarıyor. Bu zenginlerde ne uzay meraklısı amk. Bi siktirin gidin o zaman uzaya. Şimdi normal bi bilim adamı çıkıp söylese tamam da b... Devamını Gör

Sıradan Biri

Ohoooo siz çok geride kalmışsınız yaa! Bizim pudracı hükümet çoktan 4 şeritli yol için çalışmalara başladı. Ballı kaymaklı cengiz holding çalışmalara konyada... Devamını Gör

mahmut şen

yavaş gel kel