Görüş Bildir
Haberler
İzzet Altunmeşe'nin Oğlu Ali Murat Altunmeşe Hayatını Kaybetti! Ali Murat Altunmeşe Kimdir?

İzzet Altunmeşe'nin Oğlu Ali Murat Altunmeşe Hayatını Kaybetti! Ali Murat Altunmeşe Kimdir?

Usta sanatçı İzzet Altınmeşe'nin acı günü. Gelen son dakika haberine göre; İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Oyunculuk yapan Ali Murat Altunmeşe, son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynamıştı. Genç yaşta hayata veda eden Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi. Peki, Ali Murat Altunmeşe kimdir, nereli ve kaç yaşında vefat etti? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Usta sanatçı İzzet Altınmeşe, büyük bir acıyla karşı karşıya kaldı. Altınmeşe'nin son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altınmeşe, vefat etti.

Sanatçının şu anda Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide oynayan Fırat adında bir oğlu daha bulunuyor.

Ali Murat Altunmeşe Kimdir?

Ali Murat Altunmeşe Kimdir?

Son dakika haberi sanat camiasını yasa boğdu. Usta sanatçı İzzet Altınmeşe'nin oyuncu olan oğullarından Ali Murat Altunmeşe genç yaşta hayata veda etti.

Fırat Altunmeşe Mucize Doktor dizisiyle ünlemişti! Şimdilerde ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rapçi Aztek Ural karakterine hayat veriyordu. Fırat Altunmeşe'nin ağabeyi Ali Murat Altunmeşe de oyunculuk mesleğine gönül vermişti.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde de rol alan Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi...

Yer aldığı Bazı Filmler:

Yer aldığı Bazı Filmler:
  • Ali Baba ve 7 Cüceler 2015

  • Bir Don Juan Öldürmek2014

  • Ali Murat Altunmeşe son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
21
6
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın