Görüş Bildir
Haberler
İzmir'de 6, Kırıkkale'de 7 Kişi Sahte İçkiden Hayatını Kaybetti: 'Gözlerim Görmüyor Dedi, 15-20 Dakika Sonra Öldü'

İzmir'de 6, Kırıkkale'de 7 Kişi Sahte İçkiden Hayatını Kaybetti: 'Gözlerim Görmüyor Dedi, 15-20 Dakika Sonra Öldü'

İzmir'de sahte içkiden dolayı 6 kişi hayatını kaybetti, olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı. Kırıkkale'de de sahte içkiden 7 kişi hayatını kaybederken, içki olarak dezenfektan olarak kullanılan yüzey temizleyicilere içki aroması koyulup satıldığı ifade edildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görme kaybı ve mide bulantısı şikayeti ile hastaneye başvurmuşlar

Görme kaybı ve mide bulantısı şikayeti ile hastaneye başvurmuşlar

Kırıkkale'de sahte içkiden 7 kişi hayatını kaybetti. Bir marketten aldıkları dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara içki aromaları karıştırarak içen 7 kişi, görme kaybı ve mide bulantısı şikayetleriyle hastaneye başvurdu.

Tedavi altına alınan Yılmaz Mayalı, Cemal Doğan (55), Ünal Gündoğdu, İlyas Yalım, Hacı Vatansever, Ali Başpınar ile Mustafa Özyurt, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Dezenfektana içki aroması koyup 30-35 liradan satmışlar

Dezenfektana içki aroması koyup 30-35 liradan satmışlar

Kırıkkale'de yaşanan olayla ilgili soruşturma kapsamında market sahibi Özgün U. ile Selami Ü. ve Özcan Ö. gözaltına alındı. Özgün U., dün akşam sevk edildiği mahkemece 'olası kastla adam öldürmek' ve 'sağlık için tehlikeli madde temini' suçlarından tutuklandı. 

Ölen Yılmaz Mayalı'nın ağabeyi Ziya Mayalı, 'İçkiyi büfeden almışlar. Büfeci kaçak yapıp satıyormuş. Yerleri temizledikleri madde ile yapıp 30-35 liraya satıyormuş. Köyde ve dükkanın altında deposu varmış. Ben kardeşimi kaybettim. İçtikten sonra 'gözlerim görmüyor' demiş. 15-20 dakika sonra ölmüş' dedi. Mayalı, büfenin Kırıkkale’de bilinen bir yer olduğunu ve çok kişinin oradan içki aldığını söyledi.

İzmir'de 18 kişi hastaneye gitti, 6'sı yaşamını yitirdi

İzmir'de 18 kişi hastaneye gitti, 6'sı yaşamını yitirdi

İzmir'de de bir kaçak içki faciası yaşandı ve 6 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.

Karabağlar, Konak, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir ilçelerinde dün, sahte içki içtikleri öne sürülen 18 kişi, mide bulantısı ve görme kaybı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınanlardan Çetin Esen (59), Mustafa Maya, Aydın Göksoy ve Adem Güneş (64) yaşamını yitirdi. Tedavisi tamamlanan 2 kişi ise taburcu edildi. Ayrıca 6 yeni hasta da hastanelerde tedaviye alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
20
11
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
morningstars

sen kendi ülkenin içkisine yüze 200 vergi koyarsan ülkedeki insanlarda bu hale düşer nerde görülmüş bir ülkenin kendi ürettiği içkinin yabancı ülkedeki fiyat... Devamını Gör

Mr.Hate

Valla hiç kusura bakma ama beter olsunlar! Sigara ve içkiye yapılan fahiş soygun zamlara seslerini yükselteceklerine böyle çakallıklara başvuranlar beter ols... Devamını Gör

reim sneo

Yazık lan nasıl üzüldüm ya millet dertlerden azıcık uzaklaşıp içmek istiyor ve ölüyor.. bok çukurundayız

Pasif Kullanıcı

Bir rakı hayratı yapinda hayrina rahatlasin millet

Pasif Kullanıcı

Aslinda guzel olur bu alkoliklere bol bol vermek lazim sizip sizip dursunlar.Sonra cesmenin suyu kesilince krize girsinler.Bende zevkle izleyim onlari.Siyanu... Devamını Gör