Görüş Bildir
Haberler
İzlenmesi Gereken 10 "Adam Sandler" Filmi

İzlenmesi Gereken 10 "Adam Sandler" Filmi

Classic Man
15.11.2014 - 18:46 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 16:58

Adam Sandler'in Oynadığı Filmlerden 10 Tanesini Sizin İçin Derledik :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

10 - Punch-Drunk Love (2002)

Barry Egan, 7 tane çekilmez kız kardeşiyle yaşayan ve hayatındaki bütün boşlukları işiyle doldurmaya çalışan kendi halinde bir genç adamdır. Kadınlar konusunda doğuştan yeteneksiz olan Egan, günün birinde bir kadınla tanışır. Aralarında yavaş yavaş bir şeyler filizlenmeye başlar... 

Manolya ile takdirimizi fazlasıyla kazanan Paul Thomas Anderson’dan bir romantik komedi. Üstelik başrolünde Adam Sandler oynuyor. Fakat filmin alışık olduğumuz türde bir romantik komedi olmadığını açıkça söyleyebiliriz. Karakterler konusunda ders niteliği taşıdığı söylenen film, son derece şaşırtıcı ve nefis müziklere sahip.

9 - Kazara Zengin (2002)

Longfellow Deeds isimli bir adam, küçük bir Amerikan banliyösünde, kendi halinde ancak bir şekilde mutlu bir hayat sürmektedir. Kendi banliyösünün diğer sakinleri de, Deeds'in sıcakkanlılığı ve okuduğu tuhaf şiirlerinin cazibesi nedeniyle bu garip adamı çok sevmektedirler. Bir gün Deeds'in restoranına oldukça ciddi giyimli iki adam konuk olurlar. Verdiklere habere göre, Deeds'in bihaber olduğu uzak bir akrabası ölmüş ve beraberinde Deeds'a dudak uçuklatan bir miras bırakmıştır. Deeds, kısa sürede dünyanın en zengin insanlarından biri haline gelmiştir.

8 - Süper Baba (1999)

Sonny Koufax, hayatını rayına oturtmuş, orta yaşlarına ulaşmış, işinde fazlasıyla başarılı bir avukattır. Hayatındaki tek derdi ise güvendiği bir ilişkinin sonuna gelmiş olmasıdır. Sorumsuz tavırları nedeniyle sevgilisi tarafından terk edilen Koufax, sevgilisine artık sorumluluk duygusuna sahip olduğunu kanıtlamak istemektedir. Bu nedenle aniden bir çocuğu evlat edinmeye karar verir. Evine gelen 'yeni çocuk' Julian'la arasında doğan ilişki günden güne güçlenecektir. Dennis Dugan'ın yönettiği bir komedi-dram olan Big Daddy'nin başrollerini Adam Sandler ve Joey Lauren Adams paylaşıyorlar.

7 - Spanglish (2004)

Flor kendine ve kızına daha iyi bir yaşam kurabilmek için Meksika'dan Los Angeles'a göç eder. Yaşadığı dil problemlerine rağmen John ve Deborah Clasky tarafından evlerinde temizlik işlerini yapmak üzere işe alınır. 

Ancak iş bulmak Flor'un hayatını kolaylaştırmaya yetmez. Önünde zorlu engeller bulunan genç kadın hem yeni bir dile uyum sağlamak hem de büyümekte olan kızının sorunlarıyla baş etmek zorundadır. 

Tüm bunların yanında, kendi yaşam tarzından çok farklı bir hayata sahip Clasky'lere de alışması gerekmektedir.

6 - Hayatım Yalan (2011)

Bir Hawaii tatili, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman ve Sports Illustrated modeli güzeller güzeli Brooklyn Decker'i bir araya getiren 'Hayatım Yalan', Sandler ve yönetmen Dennis Dugan ikilisini tekrar buluşturan klişelerle örülü bir romantik komedi. Bir Fransız tiyatro oyunundan uyarlanan '69 tarihli Oscarlı 'Cactus Flower'ın bir yeniden uyarlaması olan 'Hayatım Yalan', kendisinden daha genç bir öğretmene âşık olan bir plastik cerrahın hikâyesini anlatıyor. 

Sandler'ın canlandırdığı plastik cerrah dikkatsiz bir anında söylediği yalanın üstünü örtmek ve işleri yoluna koymak için sadık asistanından ilginç bir istekte bulunur. Asistanından, yakında boşanacağı karısı rolü oynamasını ister. Fakat işler umduğu gibi gitmez ve bu ufak yalan bir çığ gibi büyüyerek asistanın çocuklarının da işe karışacağı trajikomik bir Hawaii tatiline dönüşür...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 - Click (2006)

Bir mimar olan Micheal Newman’ın tipik bir orta sınıf ailesi vardır. Sevgi dolu, eşsiz karısı Donna, oğulları Ben ve kızları Samantha ve bir de sabit ziyaretçileri olan kendi ebeveynleri ile mutlu bir yaşamları vardır. Ancak Micheal tam bir işkoliktir. Sürekli stres altında, patronunu tatmin ederek şirkette bir ortaklık payı elde etmek ister. Bu sırada işine fazla önem verdiği için de ailesini ihmal eder. Micheal bir gün uzaktan kumanda satın almak üzere girdiği bir dükkânda tuhaf bir satıcı olan Morty ile tanışır. Morty kendisine hayatını kumanda edebilecek bir kumanda aleti sunar. Micheal aleti çok kullanarak aletin kumandasını kaybeder. Bu sayede hayatının değerini farkına varacaktır.

4 - Damadı Öpebilirsin (2007)

Chuck Levine ve Larry Valentine iki arkadaş olup Brooklyn’de itfaiyeci olarak görev yapmaktadırlar. Karısının vefatının acısını henüz atlatamamış olan Larry yas tutmaktadır. Bu arada teşkilat evli çiftlere para yardımı yapar. Bu işe göz diken ikili, gay taklidi yapmaya karar verirler ancak onları her an izleyen diğer itfaiyeci koşullarını ziyadesi ile zorlamaktadır. Alexander Payne, filmin yönetmeni olarak Schmidth Hakkında ve Sideways filmlerinden tanıdığımız biri. Adam Sandler da oyuncu kadrosunda.

3 - Asabiyim (2003)

Dave Buznik, etrafındaki dünyaya karşı saygılı, kendi halinde, hiçbir işe karışmayan ve oldukça sakin bir iş adamıdır. Belki de dünyanın en sinirsiz insanlarından bir tanesidir. Bir gün bindiği bir uçakta yaşadığı bir olay ise Buznik'in hayatını değiştirecektir. Çünkü Buznik yaşadığı bu acayip olayın ardından öfke kontrol terapisine yollanacaktır. Ancak işin tuhaf yanı, bu terapiyi yöneten hocanın en büyük sorunu, öfkesini kontrol edememesidir.

Jack Nicholson ve Adam Sandler, oldukça renkli bir komedide bir araya geliyorlar.

2 - Zohan’a Bulaşma (2008)

İsrail’de kontr-gerilla olarak ün yapmış Zohan, geceleri yatağının altında sakladığı 1987 Paul Mitchell saç modelleri kitabındaki resimlere bakarak uyuyana kadar ağlayan tuhaf bir Mossad ajanıdır. Asıl hayali teröristlerle uğraşmak değil, kuaför olmaktır. Ezeli düşmanı Filistinli Fantom’la yüzyüze geldiklerindeyse, onu tepelemek yerine ölü takliti yaparak bir kaçış yolu bulur. Bundan sonraki yaşamını, hayallerinin şehri New York’ta devam ettirecektir. Yaptığı demode ve uygunsuz saç modelleriyle emekli ve yaşlıların arasında meşhur olmaya başlasa da Zohan, çatışmalı, gerilimli, savaşlı eski ortamlarından uzaklaştığı için mutludur. Ta ki Fantom’un onun hayatta olduğunu öğrenmesine kadar. Fakat Fantom bu sefer Amerika’daki düşmanlara karşı onunla işbirliği yapmaya gelmiştir. Adam Sandler’in aylarca bu rol için hazırlandığı filmde, konuk oyuncu olarak Mariah Carey ve daha önce de birlikte çalıştığı Kevin James ve Dave Matthews gibi isimler de yer almış ve ortaya bol eğlenceli, bol makaralı bir film ortaya çıkmış.

1 - Karışık Aile (2014)

Orta yaşlardaki Lauren ve Jim eşlerinden ayrılmış, çocuklarıyla yaşayan yalnız ebeveynlerdir. Yolları bir nevi görücü usulü buluştuklarında kesişir ve bu kötü geçen buluşma sonrasında bir daha asla görüşmemeye yemin ederler. Ancak kader ikisi için de ağlarını çoktan örmüştür. İkisi de birbirinden habersiz çocuklarıyla yapacakları tatili planlamış ve Afrika'da bir safari tatil köyünde karşı karşıya gelmişlerdir. Daha da ilginç olanıysa bu tatil, birlikte aynı süit odayı paylaşmak durumunda kalacakları bir haftalık bir maceraya dönüşecektir!

Yönetmenliğini Frank Coraci’nin senaristliğini ise Ivan Menchell ve Clare Sera’nın beraber üstlendiği filmin başrollerinde romantik komedi türünün iki ünlü yüzü Adam Sandler ve Drew Barrymore yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
32
13
7
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali İnöz

50 ilk öpücüğün olmadığı en iyi 10 film demek? ??? kesinlikle en iyi filmi o;)

Alper Boblanlı

Bunu derleyen tam derleyememiş 50 ilk öpücük 1. sırada olmalı:=)