Görüş Bildir
Haberler
İzlemediğinize Pişman Olacağınız 10 Ünlü Yabancı Dizi

İzlemediğinize Pişman Olacağınız 10 Ünlü Yabancı Dizi

Semra İlhan
08.08.2014 - 17:52 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:54

Birçoğumuz izlemiştir ama eğer hala bu dizilerden haberi olmayanlar varsa bir baksın buraya.Bağımlılık yapabilecek,bir anda bütün bölümleri izlemek isteyeceğiniz dizilerden bazılarını sıraladık.Bakalım nelermiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doctor Who

Doctor Who BBC yapımı İngiliz bilim kurgu televizyon dizisidir. Doktor olarak bilinen, zamanda yolculuk yapan insansı Dünya dışı yaratık olan Zaman Lordu'nun maceralarını anlatmaktadır. Doktor, dışarıdan 1950'lerden kalma bir polis kulübesi gibi görünen TARDIS adındaki bilince sahip ve zamanda yolculuk edebilen bir uzay gemisi ile evreni araştırır. Doktor, yol arkadaşları ile beraber uzay ve zamanı keşfeder, sorunları çözer, yaratıklarla yüzleşir ve tarihe yapılan müdahalelere engel olur. Doctor Who hayranlarına 'Whovian' denir ve tarihte bir sözlükte yer edinmiş ilk hayran grubudur.

Supernatural

Anneleri gizemli bir şekilde ölen Sam ve Dean adında ki iki erkek kardeşin babalarını bulmak için kötü ruhları ve şeytanları avlamasını konu alan dizi 9 senedir devam etmektedir.

How I Met Your Mother

Ted Mosby'nin eşi ile nasıl tanıştığını çocuklarına anlatmasını konu alan,Ted'in 'Size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım.' demesiyle dizi 2005 yılına döner.Ana karakterler Ted Mosby, Marshall Eriksen, Lily Aldrin, Robin Scherbatsky ve Barney Stinson'dır.

The Big Bang Theory

Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü'nde çalışan iki üstün zekalı ev arkadaşı olan deneysel fizikçi Leonard Hofstadter ve teorik fizikçi Sheldon Cooper, garson ve oyunculuğa hevesli sarışın karşı komşuları Penny, Leonard ve Sheldon'ın doktorası olmayan uzay mühendisi tuhaf iş arkadaşları Howard Wolowitz ve yine aynı yerde çalışan astrofizikçi Rajesh Koothrappali. Bu dört erkeğin bilime ve bilim kurguya olan ilgileri ve zekaları, Penny'nin sosyal beceri ve normal davranışlarıyla yan yana gelince komik sonuçlar doğuruyor.

The Simpsons

Fox Broadcasting Company için yaratılan animasyon televizyon durum komedisidir. Dizi, Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisidir. Şov, Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçmekte ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hâllerini hicvetmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Breaking Bad

50 yaşında, lisede kimya öğretmeni olan Walter White (Bryan Cranston), maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek için araba yıkamacısında ek iş yapmaktadır ancak bir süre sonra ileri derecede akciğer kanseri olduğunu ve çok kısa bir ömrünün kaldığını öğrenir. Dizide Walter White ailesine para bırakabilmek için, uyuşturucu yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman ile birlikte metamfetamin işine girer. Kimya konusunda çok başarılı işlere imza atmış öğretmen ile uyuşturucu piyasasını iyi bilen eski öğrencisi, yüksek kalitede ve saflıkta metamfetamin üreterek uyuşturucu ticaretine başlarlar.Yaşanan olay örgüsüyle birlikte tanıdığı/tanımadığı herkesin geleceğini değiştirecektir.

Two Broke Girls

Dizi yirmili yaşlarının ortasında İşçi sınıfı\yoksul bir aileden gelen Max Black ve zengin bir ailen gelen ama şimdiler babası, Martin Channing'in, Bernard Madoff-esque Ponzi dolandırıcılık davası yüzünden beş parasız kalan Caroline Channing birlikte Brooklyn'de bir restoranda çalışan ve Cupcake dükkanı açmak gibi bir hayalleri olan iki garsonun hayatını anlatmaktadır.

Sherlock Holmes

Dizi romandan farklı olarak 2010'lu yıllarda geçiyor. Sherlock Holmes'ün kredi kartları, cep telefonu ve laptopu var, otomobil ve metroyu kullanıyor. Anlatıcımız Dr. John Watson ise alışılagelmiş şekilde kağıt ve kalem kullanarak hatıra yazmıyor, bir blog adresi var ve düzenli olarak oraya yazılar gönderiyor.

The Walking Dead

Green Mile ve Shawshank Redemption gibi efsane yapımlardan tanıdığımız Frank Darabont’un Robert Kirkman’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlayarak yarattığı The Walking Dead, 2010’un Ekim ayında başladı ve 2011’de de şu ana kadar beş bölümü yayınlandı. Özet geçmek gerekirse dizide zombi felaketinden kurtulmayı başaran bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini izliyoruz. The Walking Dead karakter gelişimine ve gerilime özen göstermesinden dolayı basit zombi filmlerinden ayrılıyor ve hatta klişe zombi anlarını bile farklı göstermeyi başarabiliyor.

Game Of Thrones

Son yılların tartışmasız en iyilerinden.Krallar,kraliçeler,prensler,havada uçuşan kılıçlar,iktidar savaşları ve politik kavgalar. Yayınlanan ilk bölümüyle insanı kendine hayran bıraktıran dizi,yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada 7 krallığın öyküsünü anlatıyor. Ayrıca Ak gezenler isminde ölü insanların olduğunu ve ejderhaların hüküm sürdüğü bir dünyada geçtiğinide size belirtelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
107
59
30
25
25
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gözde Güner

friends yok ?? two broke girls kesinlikle bu listede işi yok

Kübra Nur Bosnalı

2 broke girls de iyidir ama yerinde Friends olması lazım

sherlock22178

Bence Sherlock en iyi dizi.İzlediğim hiçbir diziden Sherlock kalitesi alamadım.