Görüş Bildir
Haberler
İzlemeye Doyamadığımız Kore Dizilerinden En Yüksek Ücretleri Kazanan Yakışıklı Aktörler

İzlemeye Doyamadığımız Kore Dizilerinden En Yüksek Ücretleri Kazanan Yakışıklı Aktörler

luna
26.02.2021 - 07:00

Dizilerini soluksuz izlediğimiz birbirinden ünlü aktörlerin servetlerini merak eden Kore dizisi severler buraya! 😍

Kaynak: https://seoulspace.com/richest-kdrama...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Song Joong-ki

10. Song Joong-ki
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 50 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 5 milyon dolar

Song Joong-ki, 'Descendants of the Sun' dizisinin başarısı sayesinde dünya çapında tanınırlık kazanmıştır. 'Sungkyunkwan Scandal' yapımı da başarısına büyük katkıda bulunmuştur. Hayran kitlesinin çoğunu 'Running Man' isimli Kore şovu sayesinde kazanmıştır. Bu aynı zamanda 'Penny Pinchers'daki performansında olduğu gibi komedi rollerinde neden bu kadar iyi olduğunu da açıklamaktadır. Kendisinin rol aldığı 2092 yılında yaşamak için uzay çöplerini toplayan ve satan bir gemi mürettebatının hikayesini anlatan 'Space Sweepers' dizisi yakında Netflix'de yayınlanacağını da hayranlarına buradan haber verelim.

9. Lee Seung-gi

9. Lee Seung-gi
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 59 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 7 milyon dolar

Lee Seung-gi'nin hayranları onun eğlenceli kişiliğini ve masum görünüşünü sevmektedir. Kariyerine Kore dizilerinde yan roller oynayarak başlamış ve kısa sürede başrol teklifleri almaya başlamıştır. Kendisinin en başarılı Kore dizilerinden bazıları 'Brilliant Legacy', 'My Girlfriend is a Gumiho' ve 'The King 2 Hearts'dır. Sevimli aktör, 2019 yılında 'Vagabond' dizisinde Bae Suzy'yle beraber rol almıştır. Aynı zamanda bir şarkıcı olan Lee Seung-gi, yakın zaman önce 5 yıl aradan sonra yeni bir albüm çıkaracağını duyurmuştur.

8. Lee Jong-suk

8. Lee Jong-suk
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 50 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 10 milyon dolar

Çoğu Kore dizisi hayranı bunu bilmiyor olabilir, ancak Lee Jong-suk kariyerine 2005 yılında modellik yaparak başlamıştır. Ayrıca SM Entertainment şirketinde K-pop idolü olmak için eğitim almıştır. Rol aldığı en ünlü Kore dizilerinden bazıları 'Romance is a Bonus Book', 'Pinocchio' ve fantastik drama 'W: Two Worlds Apart' olmuştur. Kalplerimizi fetheden yakışıklı aktörün Instagram'da 17.9 milyon takipçisi vardır.

7. Yoo Ah-in

7. Yoo Ah-in
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 50 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 12 milyon dolar

Yoo Ah-in, bugünlerde en çok aranan Kore dizisi aktörlerinden biridir. Kendisi birçok farklı rolün üstesinden başarıyla gelmektedir. Bu nedenle, hem Kore dizileri hem de Kore filmlerinde çok çeşitli roller oynayabildiği bilinmektedir. Kore dizisi 'Sungkyungkwan Scandal'da ün kazanmıştır. Hem oyunculuğu hem de görünüşüyle kendine hayran bırakan Yoo Ah-in, son zamanlarda 2018 yapımı ödüllü 'Burning' filmindeki performansıyla dünya çapında ilgi görmüştür.

6. Jo In-Sung

6. Jo In-Sung
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 67 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 12 milyon dolar

Birçok Kore dizisinde ve Kore filmlerinde rol alan yakışıklı oyuncu, 1998 yılında giyim markası Ziozia için bir model olarak eğlence dünyasına adım atmıştır. Kore dizisi 'School 3'te oyunculuk kariyerine başlamış ve 'Piano'daki rolüyle tanınmaya başlamıştır. Bugünlerde pek çok Kore dizisi hayranı onu Kore dizisi 'That Winter, the Wind Blows'daki Oh Soo rolüyle tanımaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ji Chang-wook

5. Ji Chang-wook
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 50 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 12.5 milyon dolar

Ji Chang-wook, suç-gerilim filmlerinde, tarihi dramalarda ve hatta fantastik romantik komedilerde rol almıştır. Yakışıklı oyuncunun en ünlü Kore dizilerinden bazıları 'Suspicious Partner', 'The Empress Ki' ve 'Healer'dır. Göz kamaştıran gülümsemesiyle tanınan oyuncu, Instagram'daki 15.5 milyonun üzerindeki takipçi sayısıyla sosyal medyada da oldukça aktif olduğunu göstermiştir.

4. Lee Min-ho

4. Lee Min-ho
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 62 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 13 milyon dolar

Lee Min-ho, Kore dizilerinde rol almaya 2003 yılında başlamıştır. Bu birçok Kore dizisi hayranını şaşırtabilir. Kendisi en ünlü Kore dizilerinden biri olan 'Boys Over Flowers'la 2009 yılında tanınmıştır. Gönüllere taht kuran oyuncu 22.5 milyon takipçisiyle Instagram'daki en büyük takipçi kitlesine sahip olan Kore dizisi oyuncusudur.

3. Hyun Bin

3. Hyun Bin
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 84 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 14 milyon dolar

Hyun Bin, bir süredir Kore dizilerinde yer alsa da dünya çapında başarıyı Netflix'de yayınlanan ve tüm zamanların en iyi Kore dizilerinden biri olarak değerlendirilen 'Crash Landing on You' ile yakalamıştır. Bu diziyi daha da özel yapan şey Hyun Bin ve dizideki partneri Son Ye-jin'in gerçek hayatta birlikte olmalarıdır. Rolleriyle kalbimizi ısıtan aktör, romantik rolleri almaya 2003 yılında 'Bodyguard'la başlamıştır. Ünlü Kore dizileri 'My Lovely Sam Soon' ve 'Secret Garden'daki rolleriyle de ününe ün katmıştır.

2. So Ji-sub

2. So Ji-sub
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 67 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 24 milyon dolar

So Ji-sub, en çalışkan Kore dizisi aktörlerinden biridir. Ünlü oyuncu, yıllardır dizilerde rol almaktadır. 'I’m Sorry I Love You', 'Something Happened in Bali' ve 'Master’s Sun' gibi birçok hit dizide başrol olmuştur. Yakışıklılığı dillere destan olan So Ji-sub, kariyerine bir model olarak başlasa da kısa sürede melodramların aranan yüzü olmayı başarmıştır. Düşünceli oyuncu, geçtiğimiz yıl eski bir muhabirle evlenmesi ve bunu kutlamak için imkanı olmayan çocuklara 59 bin dolar bağışlamasıyla gündem olmuştur.

1. Kim Soo-Hyun

1. Kim Soo-Hyun
www.instagram.com

Bölüm başı aldığı ücret: 164 bin dolar

Kore dizilerinden kazandığı tahmini miktar: 25 milyon dolar

Listenin başında olan Kim Soo Hyun, şu anda en popüler Kore dizisi aktörüdür. Oynadığı her bölüm için çok yüksek meblağlar talep etmektedir ve en zengin Kore dizisi oyuncusudur. Güney Kore'deki herkes onu tanımaktadır ve Instagram'da 9.6 milyon civarında büyük bir takipçi kitlesine sahiptir. Karizmatik oyuncu, 2011 yılında 'Dream High'la popüler olmaya başlamış ve  'Moon Embracing the Sun' dizisiyle şöhret basamaklarını hızla tırmanmıştır. Yakında 'That Night' isimli bir yapımda rol alacağının konuşulduğunu da söyleyelim. 

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
30
29
11
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?