Görüş Bildir
Haberler
İzlediğiniz İlk Andan İtibaren 'Aynı Ben' Demekten Kendinizi Alıkoyamayacağınız Efsane Dizi Karakterleri

İzlediğiniz İlk Andan İtibaren 'Aynı Ben' Demekten Kendinizi Alıkoyamayacağınız Efsane Dizi Karakterleri

Merhaba. Twitter'da ydyabancidizi adlı kullanıcı, takipçilerine 'aynı ben' dediğiniz dizi karakteri hangisi diye bir soru yöneltti. Kullanıcılar birbirinden farklı cevaplar verdi. Gelin hem o karakterlere hem de dizilere bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Homelander (The Boys)

Homelander (The Boys)

Daha çok Homelander olarak bilinen John Gillman, 2019 yılı yapımı çizgi roman dizisi The Boys'un ana düşman karakteridir. The Seven olarak bilinen ünlü süper kahraman ekibinin lideri Vought International'ın ürettiği en güçlü süper kahramandır. Kusursuz ve saf bir süper kahraman ekibine öncülük eden Homelander aslında engellediklerinden çok daha fazla yıkıma ve ölüme neden olmaktan sorumludur. Süper güçlerini başkalarını taciz etmek ve ne isterse yapmak için kullanmaktan zevk alır. Karakteri Antony Starr yetişkin olarak canlandırılırken, Rowan Smyth onu bir çocuk olarak oynuyor.

BoJack F. Horseman (BoJack Horseman)

BoJack F. Horseman (BoJack Horseman)

BoJack F. Horseman, yetişkin animasyon dizisi BoJack Horseman'ın ana kahramanıdır. O, çeşitli akıl hastalıkları ve uyuşturucu bağımlılıklarıyla mücadele eden antropomorfik bir at ve aktördür. BoJack, başkahraman olmasına rağmen, dizi boyunca çok sayıda suç işledi ve bu da onun kötü adam kategorisine girmesine neden oldu.

Angie D'Amato (Single Parents)

Angie D'Amato (Single Parents)

Angela 'Angie' D'Amato, Single Parents'ın ana karakterlerinden biridir. Graham D'Amato'nun annesidir. Leighton Meester tarafından canlandırılmıştır. Bu komedi dizisi 7 yaşındaki çocuklarını büyütmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslanan bir grup bekar ebeveyni konu alıyor. Dizi, grubun, kızını büyütmeye o kadar odaklanmış ve bir erkek olarak kim olduğunu gözden kaçırmış 30'lu yaşlarında bir adam olan Will ile tanışmasıyla başlar.

Harper (The White Lotus)

Harper (The White Lotus)

The White Lotus, Amerikan kara komedi-drama televizyon dizisi, çeşitli psikososyal işlev bozukluklarından etkilenen kurgusal Beyaz Lotus tatil beldesi zincirinin konuklarını ve çalışanlarını konu alıyor. Dizinin ilk sezon Hawaii'de, ikinci sezon ise Sicilya'da geçiyor. Dizide kocasıyla tatile çıkan Harper Spiller karakterini Aubrey Plaza oynuyor. Harper dizide Ethan'ın karısı ve avukat rolünde.

Elliot Alderson (Mr. Robot)

Elliot Alderson (Mr. Robot)

Elliot Alderson, Allsafe Cybersecurity'nin eski bir siber güvenlik mühendisi ve fsociety üyesidir. Mr. Robot dizisinde Rami Malek tarafından canlandırıldı. Elliot, sosyal kaygı bozukluğu, klinik depresyon, sanrılar ve paranoyadan muzdariptir. İç hayatı, zihinsel durumu, karşılaştığı insanlar hakkındaki görüşleri ve etrafındaki faaliyetler hakkında fikir veren dış sesleri vardır. Seyirciyle olan bu diyaloglar, Elliot'ın dünyasını yorumlamamıza yardımcı olmak için tasarlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Desmond Hume (Lost)

Desmond Hume (Lost)

Desmond David Hume, ABC televizyon dizisi Lost'ta Henry Ian Cusick tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir. Desmond'un adı, ünlü ampirist filozof David Hume'a bir övgüdür. Desmond, Flight 815'in yolcusu değildi. Kazadan üç yıl önce bir gemi kazası sonucu adada mahsur kalmıştı. Desmond, dizinin en popüler karakterlerinden biriydi.

Kendall Roy (Succession)

Kendall Roy (Succession)

Kendall Roy, Logan'ın en büyük ikinci oğlu ve Logan emekli olduğunda Waystar'a liderlik edecek ilk kişidir. Dizi, küresel bir medya ve eğlence holdingi olan Waystar RoyCo'nun sahipleri olan ve ailenin reisi Logan Roy'un sağlığıyla ilgili belirsizliğin ortasında şirketin kontrolü için mücadele eden Roy ailesini konu alıyor.

Jax Teller (Sons of Anarchy)

Jax Teller (Sons of Anarchy)

Jackson Nathaniel 'Jax' Teller, Charlie Hunnam tarafından canlandırılan, FX televizyon dizisi Sons of Anarchy'nin kurgusal bir karakteri ve baş kahramanıdır. Jax, ünlü kanun kaçağı motosiklet kulübünün bir üyesidir ve Sons of the Anarchy Motorcycle Club Redwood Original'ın (SAMCRO) başkan yardımcısı ve daha sonrasında başkanıdır. Dizi, motorsiklet ekibinin zamanla suçlu bir çeteye dönüşmesini ve yasa dışı işlere karışmasını Jax üzerinden anlatır.

Pablo Escobar (Narcos)

Pablo Escobar (Narcos)

Pablo Emilio Escobar Gaviria, Medellín karteline liderlik eden ve öldüğünde 30 milyar dolarlık bir servet biriktiren Kolombiyalı bir uyuşturucu lordu ve narkotik teröristti. Narcos, Chris Brancato, Carlo Bernard ve Doug Miro tarafından yaratılan ve Brezilyalı film yapımcısı José Padilha tarafından yönetilen bir yapımdır. Pablo Escobar'ın hikayesine ve diğer uyuşturucu kartellerinin yükselişine dayanan bir Netflix orijinal dizisidir.

Howard Wolowitz (The Big Bang Theory)

Howard Wolowitz (The Big Bang Theory)

Howard Joel Wolowitz, The Big Bang Theory dizisinde Yahudi bir uzay mühendisi ve eski astronottur. Bilimsel başarılarını çok az önemseyen ve onunla hâlâ çocukmuş gibi konuşan annesi Debbie Wolowitz ile onu ve annesini terk eden Sam Wolowitz'in oğludur. Rajesh Koothrappali'nin en iyi arkadaşı olan Howard, sık sık Leonard ve Sheldon'ın dairesinde onunla takılır. The Big Bang Theory, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmıştır ve on iki sezon sürmüştür. Dizi bir grup zeki arkadaşın yaşadıkları komik olayları anlatır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Monica Geller (Friends)

Monica Geller (Friends)

Monica E. Geller, Courteney Cox'un canlandırdığı popüler durum komedisi Friends'in ana karakterlerinden biridir. Monica, grupta 'Anaç Tavuk' olarak biliniyordu ve Greenwich Village'daki dairesi, dizi boyunca grubun ana toplanma yerlerinden biriydi. Friends dizisinde altı yakın arkadaşın on yıl boyunca başına gelen komik olaylar anlatılmıştır.

Behlül Haznedar (Aşk-ı Memnu)

Behlül Haznedar (Aşk-ı Memnu)

Behlül Haznedar, Halid Ziya Uşaklıgil'in romanı Aşk-ı Memnu'nun ve ondan uyarlanan aynı adlı dizinin bir karakteridir. Behlül çapkın ve sorumsuz bir gençtir. Adnan Ziyagil'in akrabasıdır ve amcasının maddi gücüden yararlanır.  Sürekli kızların peşinden koşan Behlül dizide Adnan Bey'in genç karısı Bihter'e aşık olunca aile içinde büyük değişimler olur.

Alexander Mahone (Prison Break)

Alexander Mahone (Prison Break)

Alexander 'Alex' Mahone, Amerikan televizyon dizisi Prison Break'de William Fichtner tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir. Mahone, ikinci sezonda Federal Soruşturma Bürosu'nda 14 yıl boyunca kaçak mahkumlar için insan avında uzmanlaşmış özel bir ajan olarak diziye dahil olmuştur.

Ted Mosby (How I Met Your Mother)

Ted Mosby (How I Met Your Mother)

Theodore Evelyn Mosby, Josh Radnor tarafından canlandırılan Amerikan sitcom How I Met Your Mother'ın baş kahramanı ve kurgusal bir karakterdir. Çocuklarına 2030 yılında anneleriyle nasıl tanıştığının 'çok uzun versiyonunu' anlatırken bir yandan da yakın arkadaşlarıyla başından geçenleri de unutmamaktadır.

Tony Soprano (The Sopranos)

Tony Soprano (The Sopranos)

Anthony John Soprano, James Gandolfini tarafından canlandırılan ve HBO televizyon dizisi The Sopranos'ta kurgulanan bir karakter ve anti kahraman kahramanıdır. Soprano, İtalyan-Amerikan mafyasının bir üyesidir ve patronu olarak hareket eder. Genellikle Tony olarak anılan İtalyan-Amerikan karakteri, The Sopranos'un yaratıcısı ve dizi sorumlusu David Chase tarafından tasarlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burhan Altıntop (Avrupa Yakası)

Burhan Altıntop (Avrupa Yakası)

Burhan Altıntop, Avrupa Yakası isimli dizide Engin Günaydın'ın canlandırdığı kurgusal karakterdir. Diziye 3. sezonda katılan Burhan genelde Tokat Erbaalı olduğunu her zaman dile getirmektedir. Avrupa Yakası dergisinin idari müdürüdür. Dizinin üzerinden çok zaman geçse de karakterin kullandığı birçok söz ve hareket toplumda yaygın biçimde kullanılmaktadır. Avrupa Yakası, Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve ana karakter olarak oynadığı bir dizidir. Dizide Birsel'in oynadığı Aslı karakterinin dergide çalışan arkadaşları arasında ve aile hayatında yaşanan komik olaylar ele alınır.

Jesse Pinkman (Breaking Bad)

Jesse Pinkman (Breaking Bad)

Jesse Bruce Pinkman, Aaron Paul tarafından canlandırılan Amerikan televizyon dizisi Breaking Bad'in kurgusal bir karakteri ve yan kahramanıdır. O bir meth üreticisi ve satıcısıdır. Dizide eski lise kimya öğretmeni Walter White (Bryan Cranston) ile birlikte çalışır. Jesse, Walter dışında dizinin her bölümünde yer alan tek karakterdir.

Sizin 'aynı ben' dediğiniz dizi karakteri var mı? Yorumlarda buluşalım.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İnej

Ben kendall royum