Görüş Bildir
Haberler
İYİ Partili Ağıralioğlu İstifa Etti

etiket İYİ Partili Ağıralioğlu İstifa Etti

Emre Ordu
28.03.2023 - 18:52 Son Güncelleme: 28.03.2023 - 21:04

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un cumhurbaşkanı adaylığına itiraz eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz AğıralioğluHabertürk'ten Mehmet Akif Ersoy'a mesaj atarak yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşeceğini ve istifa edeceğini duyurdu.

Candaş Tolga Işık: "Akşener randevuyu iptal etti"

Candaş Tolga Işık:  "Akşener randevuyu iptal etti"

Gazeteci Candaş Tolga Işık, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Ağıralioğlu ile olan randevusunu iptal ettiğini söyledi.

Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Size bir son dakika haberi vereyim: Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu'na yarın 13'te verdiği randevuyu az önce iptal etti. Gerekçe Yavuz Bey'in görüşme öncesin tv'ye çıkıp istifasını duyurması. Bu iptal az önce kendisine de bildirildi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: "Genel başkanla görüşme gerçekleşmeyecek"

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: "Genel başkanla görüşme gerçekleşmeyecek"

Yaşanan gelişmelerin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu 'İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir” açıklamasını yaptı.

Resmen istifa etti

Resmen istifa etti

Yavuz Ağıralioğlu, Akşener ile görüşmesinin iptal edilmesinin ardından partisinden resmen istifa etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim"

"Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğim"

İYİ Partili Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına itiraz etmişti.

Partisinin bir dayatma ile karşı karşıya kaldığını belirten Ağıralioğlı, 'İYİ Parti'nin emekleri ziyan edildi, İYİ Parti'den kimse özür dilemedi. Kemal Bey'in adaylığının dayatılmasına itiraz ediyorum' demişti. 

HDP'nin cumhurbaşkanı aday çıkarmayıp Kılıçdaroğlu'nu desteklemesine de tepki gösteren Ağıralioğlu, 'Biz terörün gölgesini düştüğü yerde olmayız' ifadelerini kullanmıştı. 

Son olarak iktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye konuşan Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
141
23
20
10
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ugurlu

neymişsin ya 1 haftadır gündemi boşa meşgul ediyosun amk

Zafer Yurt

Hadi güle güle