Görüş Bildir
Haberler
İyi Görünen Karın Kasları İçin 6 Basit Hareket

İyi Görünen Karın Kasları İçin 6 Basit Hareket

Lets Club
23.10.2014 - 14:50 Son Güncelleme: 24.10.2014 - 16:00

Atletik Fizik Türkiye 2. ve Lets Club hocalarından İlker Dural'ın sizler için hazırladığı, kolayca her yerde yapabileceğiniz bu 6 basit hareketle iyi görünen, sağlıklı karın kaslarına sahip olabilirsiniz.

Not: Fotoğraf temsili değil, İlker Hocamıza aittir. :)

Kaynak: http://www.letsclub.com.tr
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ab Crunch

Eller başınızın arkasında, başınızla gövdeniz arasındaki boşluğu koruyarak dizler bükülü ayak tabanları yerde olacak şekilde gövdeyi yarım bir şekilde yukarı kaldırınız. 3 set 20 tekrar şeklinde yapılabilir. (Merkez bölgenizin kontrolünü asla bırakmadan yapılmalı.)

2. Cross Crunch

Sol ayağınızı sağ ayağınızın üzerine atarak sağ eliniz başınızın arkasında sol eliniz açık avuç içi yerde olacak şekilde dirseğinizi dizinize çapraz bir şekilde götürün. 3 set 15 tekrar şeklinde yapılabilir. Aynı hareket ters şekilde (sağ ayak sol ayak üzerinde, sol el başınızın arkasında, sağ el açık avuç içi yerde) yapılabilir.

3. One Leg Double Crunch

Bir ayağınızı ileri uzatıp kollar geride düz olacak şekilde gövdenizi ve ayağınızı aynı anda kaldırıp ortada birleştiriniz. 3 set 15 tekrar şeklinde yapılabilir. Aynı hareket tersi şekilde de yapılmalı.

4. Plank

4. Plank

Dirsekler omuz hizasında doksan derece olacak şekilde, ayak parmak ucunda durarak yere paralel şekilde bekleyin. Minimum 40 saniye, 3 set yapılmalıdır.

5. Lying Oblique Side Bend

Omuzları yerden bir karış kaldırın. Eller yanda olacak şekilde gövdeyi yana yatırarak ellerinizi sağ ve sol topuğa değdirin. 3 set 20 tekrar şekilnde yapılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Side Plank

6. Side Plank

Dirsekler omuz hizasında doksan derece olacak şekilde yan durarak kalçayı yukarı doğru kaldırıp bekleyin. Minimum 30 saniye, 3 set yapılmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın