Görüş Bildir
Haberler
İşte iPhone 6'nın fiyatı ve özellikleri

İşte iPhone 6'nın fiyatı ve özellikleri

Emrah Ataş
06.05.2014 - 16:28 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 17:47

İşte iPhone 6'nın fiyatı ve özellikleri

Apple iPhone 6'nın çıkış tarihi ertelendi mi? iPhone 6'nın özellikleri neler nasıl olacak? İOS7, 3D Kamera ve Kablosuz Şarj özelliği muhteşem! İşte teknoloji meraklılarının beklediği iPhone 6 hakkında merak edilen sorular ve cevapları..

Iphone 6 ve ios7 yeni konsept özellikleri ile gelecek! Apple yeni tasarım ve özellikleri ile yeni iphone 6 için geçen sene düğmeye basmıştı. Apple iPhone 6 hakkında kısa ipuçları veren firma iPhone 6 fantastik özelliklere sahip olacağını bu özelliklerin; 3D Kamera, Yazılım tuşları düğmesi, Kablosuz Şarj, daha büyük ekran ve sadece 4,8 thinckness, ve iOS 7 olacağını daha önceden duyurmuştu.

iPhone 5 kullanıcıları uzun zamandır iPhone 6'yı bekliyor, iPhone 6'nın 2014 yılı sonbaharında piyasada olacağı haberleri gündemdeki yerini koruyor. Apple iPhone 6'nın bu sonbahara yetişmeyeceği düşüncesinde yönetim ve kullanıcılardan gelen taleplerin iPhone 6'nın büyük ekranlı olması gerektiği yönünde ancak ne var ki iPhone'larde ki pil sorunu büyük ekranlardaki pil ihtiyacından dolayı çözülmesi gereken karmaşık bir soru halini almış durumda. 

İki ayrı iPhone olacak mı?

Nikkei'ye göre Apple iki farklı iPhone ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Biri 4.7 diğeri de 5.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olması beklenen yeni iPhone'lar mevcut iPhone'lardan daha geniş bir ekrana sahip olacak. Zira IPhone 5 ve iPhone 5S'lerin ekranı sadece 4 inç.

iPhone 6 özellikleri nasıl olacak?

5.7 inç ekran boyutu ile başka bir iPhone 6 phablet olacağı yönünde. iPhone 6’nın, Apple’ın bu yıl ilk kez duyuracağı akıllı saati iWatch ile Eylül ayında duyurulması bekleniyor. Bunun yanı sıra bu yıl Apple’ın işletim sistemi de geliştirilerek yükseltilecek ve iOS 8 tanıtılacak.

iPhone 6’nın iPhone 5S’e göre daha fazla RAM ile gelmesi beklenirken yeni işletim sistemi iOS 8 ve 64 bit işlemci bu cihazda kullanılacak. Ayrıca iPhone 6’nın kamerasında OIS yerine ÇBS teknolojisinin kullanılacağı söyleniyor.

iPhone 6 fiyatı ne kadar olacak?

Apple tarafından üretilecek olan iPhone 6'nın Türkiye satış fiyatının 3.200 TL'nin üzerinde olacağı bekleniyor.

Kaynak: http://ajanstvhaber.com/haber/iphone-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın