Görüş Bildir
Haberler
İş ve Aşk Hayatında İlk İzlenimi En İyi Şekilde Verebilmek İçin Herkesin Bilmesi Gereken Tüyolar

İş ve Aşk Hayatında İlk İzlenimi En İyi Şekilde Verebilmek İçin Herkesin Bilmesi Gereken Tüyolar

İyi bir izlenim bırakmadığınız zaman içinizdeki güzellikleri kimsenin görmesi mümkün değil. İlk izlenimi yanlış yaparsak, içimizde keşfedilecek şeyleri başkalarına da gösteremeyiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güven zinciri oluşturabilmek.

İlk izlenim kandırmak değil, olabildiğince kendini ifade edebilmektir. İlk izlenim kendini rahat bir şekilde sunabilme halidir. Güven ilişkisi en temelidir. Kendini sürekli anlatırsan, sürekli kendini översen karşındaki insan tedirgin olur. Kendini anlatırken eksik yönlerinden de bahsetmelisin. Karşı tarafta dürüstlük izlenimi oluşabilmesi için güven duygusunu verebilmek gerekir. İlk buluşmaya geç gelmek ve iyi bir bahaneye sahip olamamak bile bu güven duygusunu kırar.

Şık ve özenli olmak..

66.media.tumblr.com

Dış görünüşüne, giyimine önem verirsen, gittiğin yere uygun giyinirsen bu 'Aramızdaki şeye ya da bu duruma önem veriyorum.' demektir. Özenilmiş şekilde giyinmek güzel bir ilk izlenim verecektir.

Her şeyin yeri ve zamanı var.

Bazı insanlar her şeyden bahseder. Mahrem yaşantılarını bile ilk anda anlatır. Ama sen bunu böyle yapmamalısın. Bazı şeylerin zamanı vardır. Birini hemen övmeye kalkışırsanız da o iş biraz yaştır. Yeni tanıdığınız birine kendinizi hemen açmayın ve onu çok övmeyin.

Siyasi ve dini konuşmalardan kaçının.

Hassas konularda atıp tutmamak lazım. Bu nedenle de bu konulardan tamamen uzak durmak gerekiyor. Krizlere neden olmaması için dikkatli olmalısın.

Dengeli öz güvene sahip olmak.

Karşınızdakine ne öz güvensiz ne de aşırı öz güvenli durmamalısınız. Rahatsız edici bir öz güven de irite edicidir. Öz güvensizlik ise yine büyük bir hatadır. Bunun dengesini koymak gerekir. Abartmaya hiç gerek yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşındakini dinlemek en önemlisi...

Karşındaki insanın konuşmasını kesmek için bekliyorsan, karşındaki insan bu bencilliği pek iyi algılayamayabilir. Konuşmasını bekle, onun konuşması hakkında yorum yap, sorular sor. Kendini anlatmak için sabırsız olma...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
6
4
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın