Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Lodos'un Yaşattıkları: Ölü ve Yaralı Haberi Geldi!

İstanbul'da Lodos'un Yaşattıkları: Ölü ve Yaralı Haberi Geldi!

Meteoroloji'nin uyarıları sonrasında bugün İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmir olmak üzere pek çok ilde şiddetli fırtına etkili oldu. Rüzgarın hızı İstanbul'da 130 kilometreye çıktı. İstanbul ve Zonguldak'ta fırtına 5 can aldı, çok sayıda da yaralı var. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada 'Lodosta 4 kişi öldü, 3'ü ağır 19 kişi yaralandı' denildi. İşte yaşananlara dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

AFAD, 'Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını önemle rica ederiz' uyarısının ardından tüm yurdu etkisi altına alan fırtına nedeniyle İstanbul ve Zonguldak'ta 5 kişi hayatını kaybetti, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. İşte İstanbul başta olmak üzere tüm bazı illerde adeta terör estiren lodosun yaşattıklarına dair detaylar...

Metrobüslerin Motokuryeleri Lodostan Koruma Çabası...

Metrobüslerin Motokuryeleri Lodostan Koruma Çabası...

İstanbul'da hızı 130 km'ye ulaşan lodos, hayatı öyle tehlikeli bir hâle getirdi ki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ilerlemekte güçlük çeken motokuryelerin yardımına metrobüs şoförleri yetişti.

İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıktı. Kentte bir çok yerde çatı uçtu.  Rüzgarın hızı Beylikdüzü'nde 130, Adalar'da 100, Boğaz çevresinde ise 80 km/saate kadar ulaştı.

İstanbul Valiliği, lodos nedeniyle 4 kişinin öldüğünü 3'ü ağır 19 kişinin de yaralandığını açıkladı.

İstanbul Valliği'nden yapılan açıklamada, 'İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli lodostan kaynaklanan olumsuz hava koşulları nedeniyle AFAD verilerine göre 1'i yabancı uyruklu, 3'ü vatandaşımız olmak üzere maalesef 4 can kaybı yaşanmış; 3'ü ağır, 19 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan tüm çağrılara ilgili kurumlarımızın ekipleri tarafından ivedilikle müdahale edilmekte ve çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir' denildi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın