Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Taciz Şüphelisine Meydan Dayağı Kamerada: Gözaltına Alındı

İstanbul'da Taciz Şüphelisine Meydan Dayağı Kamerada: Gözaltına Alındı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yolda yürüyen bir kadını otomobiliyle takip ederek sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen şüpheli, kadının yardım istemesi üzerine çevredekiler tarafından darbedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, şüpheli gözaltına alındı.

Olay cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, şüpheli gözaltına alındı.

İddiaya göre saat 08.30 sıralarında işe gitmek için evden çıkan kadın, yolda yürüdüğü sırada otomobil sürücüsü Nusret K., tarafından takip edildi. Kadını otomobiliyle dakikalarca takip ettiği öne sürülen Nusret K., sözlü tacizde de bulundu.

İddiaya göre saat 08.30 sıralarında işe gitmek için evden çıkan kadın, yolda yürüdüğü sırada otomobil sürücüsü Nusret K., tarafından takip edildi.  Kadını otomobiliyle dakikalarca takip ettiği öne sürülen Nusret K., sözlü tacizde de bulundu.

Kadının olması gerektiği gibi tacize susmayıp yardım istemesi üzerine çevredeki yurttaşlar otomobilin önünü kesti. Bununla kalmayan yurttaşlar, otomobilden indirdikleri Nusret K'yı tekme ve yumruklarla darbetti.

Kadının olması gerektiği gibi tacize susmayıp yardım istemesi üzerine çevredeki yurttaşlar otomobilin önünü kesti. Bununla kalmayan yurttaşlar,  otomobilden indirdikleri Nusret K'yı tekme ve yumruklarla darbetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Nusret K., gözaltına aldı. Kadının Nusret K'dan şikayetçi olduğu öğrenilirken, yaşananlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

İşte kaydedilen görüntüler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
8
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Şimdi sorsan kadının sabahın köründe ne işi vardı sokakta diyecek tipler çıkar yine! Umarım günün birinde Sapıklığın cezası şiddet değilde kısasa kısas olur.🤙🏻 Devamını Gör

o yorum yapılacak

İnsanlar kendi adaletini sağlıyor artık. Her ne kadar çok sevinsem de bu itlerin burnundan gelmesine ama bu kadar rahat olmamalılar artık ya!

ömer

Hıh işte böyle amk içinize atmayın sessiz kalmayın kendiniz halletmeye çalışmayın sıcağı sıcağına hemen tepkinizi koyun kimse sizi ayıplamaz utanması çekinme... Devamını Gör