Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Şiddetli Yağış E-5'te Trafiği Durdurdu

İstanbul'da Şiddetli Yağış E-5'te Trafiği Durdurdu

FreiGeist
23.06.2015 - 09:50 Son Güncelleme: 23.06.2015 - 10:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Anadolu yakasında sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış etkili oldu. Kartal, Cevizli mekiinde onlarca araç yolda kaldı.

Yağış nedeniyle bazı araçlar yolda kalırken birçok ev ve işyerini de su bastı. E-5 karayolu Kartal, Cevizli mevkiinde yolda kalan araçlar nedeniyle her iki istikamette trafiğe kapandı.

Yolda kalan araçların itfaiye ekipleri tarafından kaldırılmasının ardından, yoldaki su boşaltıldı, E-5 karayolunda her iki istikamette ulaşım sağlanmaya başlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağışın önümüzdeki saatlerde Avrupa yakasında da etkisini artıracağı uyarısında bulundu.

'İstanbul Radarından alınan son görüntülere göre; İstanbul Anadolu Yakasında devam eden ve lokal olarak kuvvetli olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ilerleyerek önümüzdeki saatlerde Boğaz çevresinde ve Avrupa Yakasında da görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (yerel kuvvetli yağış, lokal dolu ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.'

Cengiz ÇOBAN, İstanbul DHA ve Al Jazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0