Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Hava Durumu Nasıl Olacak? Yağış Ne Kadar Sürecek? Meteoroloji'den İstanbul'a Kar Yağışı Uyarısı!

İstanbul'da Hava Durumu Nasıl Olacak? Yağış Ne Kadar Sürecek? Meteoroloji'den İstanbul'a Kar Yağışı Uyarısı!

CansinA
24.01.2022 - 17:10

İstanbul'da etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden de uyarılar geldi. İstanbullulara zor anlar yaşatan olumsuz hava şartları nedeniyle pek çok hususta önlemler alındığının açıklaması yapılmıştı. Uçuşların dahi durmasına sebep olan kar yağışları için AFAD, zorunda olunmadığı müddetçe dışarı çıkılmaması gerektiği uyarısını da yapmıştı. Etkisini bir süre daha sürdürecek olan kar yağışları hakkında İstanbul halkının merak ettiği hususlar arasında; 'Yağış ne kadar sürecek? Hava soğukluğu kaç dereceye kadar düşecek?' gibi sorular yer alıyor. Bu soruların cevapları ve daha fazla detay haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülke genelinde son bir haftadır etkili kar yağışı söz konusu. Bundan en çok etkilenen illerimizin başında ise İstanbul geliyor. İstanbul'u, İstanbulluları önümüzdeki günlerde nasıl bir hava bekliyor? Kar yağışı etkisini ne kadar daha sürdürecek? İşte detaylar...

AFAD ve AKOM Tedbirli Olunması Gerektiğini Belirtiyor.

AFAD ve AKOM Tedbirli Olunması Gerektiğini Belirtiyor.
www.memurlar.net

Şiddetli kar yağışının görüldüğü İstanbul için uyarılar art arda yapılıyor. Meteoroloji, AFAD ve AKOM tarafından İstanbul hava durumu tahmin raporları paylaşılırken kar yağışına karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği belirtiliyor. İstanbul'da etkisini gösteren şiddetli kar yağışı, yer yer 20 cm'nin üzerine çıktı. 

Meteoroloji verilerine göre, İstanbul'da soğuk hava dalgası en sert hâlini 24 Ocak'ta gösterecek. DEK olarak da bilinen deniz etkisi kar yağışı, öğle saatlerinden sonra şehir genelinde etkini hissettirecek.

Meteoroloji'den Açıklama;

Meteoroloji'den Açıklama;

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Marmara’nın güney ve doğusunda kar yağışlarının bu gece saat 21.00'den itibaren başlayarak sabah 06.00'ya kadar sürmesinin tahmin edildiği bildirildi. Buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir' ifadelerine yer verildi.

Kar Yağışı Etkisini Ne Kadar Daha Gösterecek?

Kar Yağışı Etkisini Ne Kadar Daha Gösterecek?

Soğuk hava dalgasının ve yer yer kar yağışlarının perşembe gününe kadar İstanbul ve çevresinde etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Yurdun doğu kesimlerinde ise gelecek hafta sonuna kadar kar yağışının süreceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, aralıklarla devam eden kar yağışlarının gelecek 3 gün boyunca il genelinde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın