Görüş Bildir
Haberler
İşsiz Olduğu Her Halinden Belli Olan 11 Tip

İşsiz Olduğu Her Halinden Belli Olan 11 Tip

huni
06.05.2015 - 23:43 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 14:08

1. İnşaat makinelerini izleyen abiler

Bu abiler o kadar işsizdir ki bir bebeğin anlamsız anlamsız televizyona baktığı gibi inşaat makinelerini izler, içlerinden de 'vay be adamlar nasıl dikiyor koca binayı' diye geçirirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Günün her saati metrobüste görülen teyzeler

2. Günün her saati metrobüste görülen teyzeler

Çoğunluğu altın gününe giden bu topluluğun geri kalanı da türbe, yatır ziyaretinden dönerler. Siz bütün gün çalışıp yorulmuş ve o sıkışıklıkta evinize dönmeye çalışırken yer vermediğiniz için laf sokarlar.

3. Babaannesinin maaşını çekmeye giden "hayırlı" torunlar

Bu arkadaşlar adeta kanatsız birer melektir. Bankamatik kullanmayı beceremeyen babaannelerinin üç aylıklarını çekmek, hayatlarındaki en önemli iştir. Tabi bu arkadaşlar maaşın bir bölümünü kendilerine harçlık olarak almayı asla ihmal etmezler.

4. Öğle vakti elinde poşetle dolaşan tip

4. Öğle vakti elinde poşetle dolaşan tip

Bu tiplerdeki esas gizem poşetlerinde ne olduğudur. Soluklanmak için banklarda oturup geçenleri izlemek en büyük hobileridir.

5. Wow oynayan asosyaller

Bu prototip genellikle yaşadığı şehirden üniversite okumak için ayrılmış, öğrenci evinde ana baba baskısından uzak, dersleri boşlamış ve okulu uzatmış tiplerdir. Geceleri sabaha kadar oturdukları yerden kalkmayıp sigara ve kolayı adeta yutarlar.

6. Bütün gün sözlükte entry twitter'da analiz kasan tipler

6. Bütün gün sözlükte entry twitter'da analiz kasan tipler

Her konu hakkında fikir sahibi olan bu tiplerin çoğunluğunu, üniversiteden yeni mezun olmuş ve henüz işe başlamamışlar oluşturur. Hakim olmadığı konular hakkında yorum yapmaktan asla çekinmeyen bu tipler bütün yorumları için ayar yeseler bile huylarından vazgeçmezler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bütün gününü spor salonunda kas büyütmekle geçiren tip

Spor salonlarının gündüz boş kalmamalarının tek sebebi bu tiplerdir. Yaza hazırlık yapmak isteyen beyaz yakalılar, akşam iş çıkışı spor salonlarına akın edip aletleri kullanmak için sıra beklerken bu arkadaşlar çoktan Hulk'a dönüşümlerini tamamlamışlardır.

8. Hafta içi halı saha maçı yapan modeller

8. Hafta içi halı saha maçı yapan modeller

Hafta içi hem de mesai saatleri içinde yol kenarına kurulmuş halı sahalarda deli danalar gibi top tepen bu grubun hayatındaki tek eğlencesi futboldur ama yüzde 90'ı futboldan asla anlamaz.

9. Araba iten ya da park eden arabalara gel gel yapan tip

Nereden çıktıklarını asla tahmin edemezsiniz. Aniden aracın yanında bitiveren bu abiler, gel gel yapmalarının dışında 'topla topla, tam sağ yap tam sağ' gibi kısıtlı ve kısa cümlelerle co-pilotluk görevini üstlenirler. Yolda kalan arabayı itenler ise 'vurdur'dan başka kelime bilmezler ve yardım etmelerini istemenize gerek yoktur. Onlar sizi fark ettiği anda bir el atarlar zaten.

10. Gün boyu oturduğu mekanlardan instagrama fotoğraf koyan kızlar

10. Gün boyu oturduğu mekanlardan instagrama fotoğraf koyan kızlar

Baba parasının dibine dibine vuran kızlarımız, en trendy mekanlarda akşama kadar vakit geçirip selfie çekmelerinin yanı sıra kankitoşlarına 'bir de tek çek' diye emir yağdırırlar. Ayrıca her yediğini, içtiğini sosyal medyada paylaşmazsa ölecek hastalığına yakalanmıştır.

11. Canlı yayında spikerin arkasından kameraya el sallayan tipler

Bir yandan telefonda hısım akrabayı ararken diğer yandan da spikere abi hangi kanal sorusunu yapıştırırlar. Mikrofonların üzerinde koskocaman kanal logolarının yer almasıyla birlikte soru soranların sayısı azalmış olsa bile el sallama huylarından vazgeçmezler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
6
0
0
0
0