Görüş Bildir
Haberler
İsminin İlk Harfi ve Son Harfi Senin Hakkındaki Tüm Gerçekleri Söylüyor!

etiket İsminin İlk Harfi ve Son Harfi Senin Hakkındaki Tüm Gerçekleri Söylüyor!

İsminin ilk harfi ve son harfini seç, senin hakkındaki tüm gerçekleri söyleyelim! 

Haydi başla;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İsminin ilk harfini söyle bakalım.

4. Şimdi de isminin son harfini söyle bakalım.

İsminin ilk ve son harfine göre;

Seni ilk önce insanlar tarafından analiz etmek istiyoruz. Etrafındaki insanlar senin güler yüzüne, pozitifliğine o enerjine hayran kalıyorlar. Sanki dışarıdan baktıklarında hiçbir şekilde derdinin olmadığını düşünüyorlar. Sürekli bir şeyler için çaba gösteren, çalışan ve disiplinli hareket eden bir insan gibi duruyorsun. Aslına bakarsan zaten öylesin. Bunları yaparken sosyal çevreni de oldukça geniş tutan bir insansın. Arkadaşlarınla aran iyi ve insanlar seninle vakit geçirmekten keyif alıyorlar. Ama içsel olarak yaşadığın birkaç problemlerin var. Aslında dışarıdan güler yüzlü bir insan olarak gözüksen de tek başına kalıp, düşündüğünde içinde isyan eden bir çocukla karşılaşıyorsun. Bu bazen kendine bazen de insanlara karşı oluyor. Ama genel olarak, kendi kendine verdiğin bir savaş söz konusu diyebiliriz. Gece kafanı yastığa koyduğun zaman, geçmişe dair sürekli bir düşünce içerisine giriyorsun. Yaptığın hataları veya yapmaman gereken şeyleri neden yaptığına dair kendini sorguluyorsun. Hatta bazen kendin için kararlar alıyorsun. Bunları birkaç gün gerçekleştirdikten sonra tekrar eskiye geri döndüğünü fark ediyorsun. Bunun sebebi aslında geçmişin izlerini hala üzerinde taşıyor olmandan kaynaklanıyor. Şu andaki yaşamının tek sebebinin zamanında aldığın kararların sonucu olduğunu düşünüyorsun. Tabii bazen de geleceğe dair kaygılar yaşıyorsun. Ne yapmak istediğini bilemiyorsun. Sanki herkes bir şekilde kendini kurtaracak ama sen ortada kalacakmış gibi hissediyorsun. Aşka dair bazı yanlışlarının olduğunun farkına varıyorsun. Ama bunu karşı tarafa asla göstermiyorsun. Çünkü sen her zaman doğru olan tarafsın. Bunu herkes böyle bilmeli diye düşünüyorsun. Fakat gece olunca kendini suçlarken buluyorsun. Anlayacağın bu çekişmelerin seni biraz yıpratıyor.

İsminin ilk ve son harfine göre;

Sen genel olarak dışarıdan ciddi bir yapıya sahipsin. Kendini insanlara karşı çok açmazsın. Öyle herkesle sohbet etmez, muhatap olmazsın. Çünkü sen kendi çevreni kendin belirlersin. Her isteyen senin hayatına dahil olamaz. Çünkü nerede çokluk orada b*kluk. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Kendini çok yakın gördüğün 2 veya 3 kişi vardır. Onlar dışında yeni bir kişiye gerek duymazsın. Çünkü çok zor bir insansın. Herkese güvenmez, güveneceğin insanları da çok iyi seçersin. Aslında senin için biraz içine kapanık bir insan diyebiliriz. Çünkü yaşadığın hiçbir sıkıntıyı öyle kolay kolay kimseye anlatmazsın. Kendi kendine çözmeye çalışır, çeşitli çözümler bulmaya çalışırsın. Bundan dolayı da aslında çok zorlanırsın. Etrafındaki insanların her zaman sana yardımcı olacaklarını bildiğin halde mutlaka o sorunu kendin çözmelisin. Çünkü en yakının bile olsa kimse senin çaresiz görmemeli. Geceleri mesela o kadar çok düşünürsün ki, ertesi gün uykusuz uykusuz gezersin. Kafana takılan bir şey varsa mutlaka onun üstünde durursun. Böyle de takıntılı bir insansın. Hayata dair gerçekleştirmek istediğin hedeflerin var. Bu hedefler uğruna çok çaba harcıyorsun. Elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorsun. Biraz da mükemmeliyetçi bir tavrın var. Bu seni biraz yıpratıyor. Bazı konularda ne kadar iyi olursan ol, kendini hala yetersiz görebiliyorsun. Aşk konusunda da oldukça ketum bir insansın. Karşındaki insanı sürekli denersin. Çünkü güven problemi yaşıyorsun. Bundan dolayı aşk konusunda biraz tökezleyebilirsin. Ama karşına illaki doğru insan çıkacaktır. Sadece sen eksik olan yönlerini geliştirmeye çalışmalı ve kendini iyi hissetmelisin.

İsminin ilk ve son harfine göre;

Diğer insanlar arasında mükemmel olmak senin için çok önemli. Senin başkaları tarafından beğenilme arzunun olduğu ve bu şekilde hareket ettiğini söylemeliyiz. Ama bunun yanında da kendini eleştirerek sürekli sorgulamaya çalışıyorsun. Yaptığın çoğu şeyi kendince doğru bulurken bazen de kendini büyük bir yanlışın içerisindeymişsin gibi hissediyorsun. Çünkü şu an içinde bulunduğun konum, durum veya her ne ise daha önce vermiş olduğun kararların sonucu olduğunu biliyorsun. O yüzden zaman zaman yanlışa düştüğünü düşünmen çok normal. Dışarıdan fazlasıyla ciddi ve disiplinli bir yapın gözükse de içten içe çok hassas bir kalbe sahipsin. Bunu çoğu zaman disipline etmekte zorlanıyorsun. Hatta bazen akışına bile bıraktığın oluyor. Aşk konusunda da baskın karakter olmayı istiyorsun. Bu durum zaman zaman senin için sıkıntı yaratabiliyor. Aslında farkındasın ama karakterinin belki de geliştirmen gereken yönü budur. O yüzden bunun üstesinden gelmeye çalışıp iyileştirmelisin. Çünkü bazen kendini tam olarak ifade edemiyor ve karşı tarafın yanlış anlamasına sebep olabiliyorsun. Aslında içinde iyi niyet olsa bile kötü olarak algılanabiliyor. Ama bunun üstesinden geleceksin.

İsminin ilk ve son harfine göre;

Bu nasıl bir şey böyle? Sen sanki büyük bir kaosun içerisinde gibisin. Önünde belirlediğin kriterler var. Ve bu kriterlere uygun bir şekilde hayatını yoluna sokmaya çalışıyorsun. Aslında çoğu noktalarda kendini tamamlamış hissediyorsun. Fakat  her insanın eksikleri vardır. Ve zamanında bunları tamamlamazsa önüne büyük bir engel çıkarabilir. O yüzden hayallerinin peşinden gitmek için şu an küçük adımlar atarak ilerlemeye çalışıyorsun. Senin inanılmaz hırslı yapın büyük bir başarıya götürecek seni. Çoğu zaman şanssız bir insan olduğunu düşünsen de öyle bir zamanda şansın dönecek ki buna sen bile çok şaşıracaksın. Bazı kararları alırken çok sorguluyorsun. Aslında kendinden ne kadar emin olursan ol, bir şeyleri yanlış yapma korkusu taşıyorsun. Ve bu seni içten içe yıpratıyor. Ama e ya da geç doğru yolu bulmayı başarıyorsun. Çünkü içinde hayata karşı büyük bir arzu var. Bu arzuların senin her zaman doğru yolu bulmanı sağlıyor. Aşk konusunda da kendini karşındaki insana içten içe kaptırıyorsun. Ona bunu belli etmesen bile kendi kendini yiyebiliyorsun. Bunun sebebi içindeki duyguları kendi içinde çok yoğun yaşamandan olabilir. He biraz da geçmişin etkisi var tabii ki. Bunun üstesinden gelmeyi başarırsan senin için her şey daha da kolay olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1974
568
433
225
95
92
91
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın