Görüş Bildir
Haberler
İsmail Küçükkaya Halk TV'ye Geçti

etiket İsmail Küçükkaya Halk TV'ye Geçti

Emre Ordu
23.08.2022 - 19:38 Son Güncelleme: 24.08.2022 - 16:07

FOX TV'den ayrılan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçtiği açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2013 yılından beri hafta içi her sabah FOX TV'de 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programını sunan İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye geçti.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, 'Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik.Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek.Ailemize hoş geldin...' şeklinde bir paylaşım yaptı.

Mahiroğlu, kısa süre sonra 'Sevgili Halk TV izleyicileri, az önce isim vermeden Halk TV'de yeni başlayacak bir arkadaş için tweet attım. Biraz gizem olsun istedim ama gizem galiba bana göre degil . Hoş geldin İsmail Küçükkaya' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
80
42
31
15
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
güney Bati

Bir tarafta A haber diğer tarafta halk tv ve fox, ikisi de aynı bokun lacivert rengi yani katılıyorum diğer arkadaşa. Biri AKP propagandası yapıyor diğer kar... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Lacivert Fenerbahçe’miz rengi kardeşim lacivert bok olamaz

Pasif Kullanıcı

ATV ne ise fox da halk tv de o sadece aynı bokun kahverengisi

Halk tv gerçekleri ve akpnin sağından solundan, artık örtbas edilemez şekilde, taşan lağımı sunuyor. Gerçeğin propagandası mi olur? Gerçek gerçektir. A haber... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Seni hiç sevemedim ben.. Eski eşiyle ilgili olan olaylardan önce de sevmezdim,samimiyetsiz gelirdi bana,biraz da yapmacık..