Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal Fenerbahçe'deki Görevinden İstifa Etti

İsmail Kartal Fenerbahçe'deki Görevinden İstifa Etti

Enver K.
30.05.2015 - 18:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Kartal, istifa kararını 1.5 ay önce aldığını ve kararını da başkan Aziz Yıldırım'a ilettiğini dile getirdi.

'GALATASARAY'I VE HAMZA HOCAYI TEBRİK EDERİM'

Kartal, 'Öncelikle sezon değerldnriemsi yapalım, Beşiktaş iyi başladı, daha sonra ben göreve geldim. Göreve geldikten sonra 8. haftadan sonra yükselişimiz olacağını söyledim. İlk sezonulider bitirdik. Kurşunlanma olana kadar liderdik. yabancılar gitmek istedi, psikolojik olarak kötü duruma geldiler. Kupada yarı finale geldik. Galatasaray sezon başından beri iyi oynama bile biresyel olarak iyi ismler verdi. Galatasaray'ı ve Hemza Hoca'yı tebrik ediyorum. Ülkenin üç güize kulübü iyi bir yarış çıkardı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. 74 puanla geçen sezon şampiyon olduk bu sezon ikinci olduk.' ifadelerini kullandı.

'KARARIMI 1.5 AY ÖNCE ALMIŞTIM'

Fenerbahçe'den ayrılık kararını 1.5 ay önce aldığını ve bu kararını Aziz Yıldırım'a ilettiğini açıklayan Kartal, 'Avrupa'nın en yaşlı ikinci takımı olmamız rağmen şampiyonluk yarışında en az gol yiyen ve en az kaybeden takım olduk. Başarısız gibi gösterilmemizi kabul etmiyorum . Başkanımızla 1,5 ay önce konuştuğumuzda devam edeceğimizi söyledi. Ben kendisine o zaman da devam etmek istemediğimi söyledim. Dün başkanla konuştuk ve bir değişim olması için başkan görevi bırakmak istediğimi söyledim . Yalnız bırakıldık ama ben kaçmadım. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bütün taraftarlarımızdan şampiyon olamadığımız için özür diliyorum.' şeklinde konuştu.

Sporx

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0