Görüş Bildir
Haberler
İşkolik Babaya Alınabilecek 10 Babalar Günü Hediyesi

İşkolik Babaya Alınabilecek 10 Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
09.06.2014 - 09:39 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 11:34

İşleri yüzünden babanız da 'yüzünü gören cennetlik' dediğiniz kişiler arasına dahil olduysa işkolik bir babanız var demektir. İş yoğunluğu yüzünden uykusuzluk ve yorgunluk dalında master yapan babanız, her türlü zor şartlara rağmen sizi sevmeye devam eder. Babanızın bu sevgisine verebileceğiniz en güzel karşılık ona hitap eden bir hediye vermek ve yanağına her şeye bedel sıcak bir öpücük kondurmak olacaktır. ' Benim babam 'evden işe, işten eve' tanımına birebir uyuyor ' diyorsanız  babalar günü hediyesi olarak babanıza sunabileceğiniz bu harika hediye seçeneklerimizi incelemeden geçmeyin ahali !

1-) Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

1-) Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

İş disiplinini kıyafetlerindeki şıklığına ve kullandığı aksesuarlara yansıtan babanıza üzerine ismini yazdırabileceğiniz bu dama desenli kalemi armağan edebilirsiniz. Hele ki babanız hem koyu beşiktaşlı hem de dama ve satranç oynamayı seviyorsa bu kişiye özel kalem oldukça isabetli bir hediye olacak.

2-) Kişiye Özel Deri Hediye Seti

2-) Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Cüzdan, anahtarlık ve kemerden oluşan deri hediye setindeki cüzdan ve anahtarlığa babanızın ismini yazdırarak unutulmaz bir babalar günü hediyesi vermenin mutluluğunu yaşayabilir ve yaşatabilirsiniz. Hediyenizin babanıza hitap edecek orijinallikte olmasını istiyorsanız deri hediye setini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

3-) Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

3-) Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Babanızın office dosyaları, evrak dökümanları vb. bilgilerin yer aldığı usb belleğini ismine özel bir usb bellek yapmaya hazır mısınız! Üzerinde babanızın isminin yer alacağı bu usb belleği bilgisayara taktığınızda LED ışıkları yanacak ve tüm dikkatleri üzerine çekecek.

4-) Kişiye Özel Gömlek

4-) Kişiye Özel Gömlek

En az işinde olduğu kadar giyiminde de oldukça disiplinli olan babanıza, yaka kısmına özel bir mesaj yazdırabileceğiniz, manşet ve cep kısımlarına da babanızın isim ve soy isminin baş harflerini işletebileceğiniz kişiye özel gömlek alabilirsiniz. Beyaz, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan bu kişiye özel gömlekler babanıza sizi hatırlatacak en anlamlı gömleği olacak.

5-) Metal Kredi Kartlık

5-) Metal Kredi Kartlık

Babanızın kredi kartları cüzdanına sığmayacak kadar fazla mı? Eğer cevabınız evetse şıklığıyla hem göze hem de kredi kartlarına hitap eden metal kredi kartlığı babanıza babalar günü hediyesi olarak verebilirsiniz.

6-) Kişiye Özel Kahverengi Set

6-) Kişiye Özel Kahverengi Set

Defter, kalem, usb bellek ve kartvizitlikten oluşan kahverengi bu set tamamen kişiye özel! Ürünlerin üzerine babanızın ismini yazdırarak, babanızın sizin için ne kadar önemli olduğunu gösterebileceğiniz en ideal hediyeyi babanıza vermiş olacaksınız.

7-) Kişiye Özel Fotoğraflı Başarı Ödülü

7-) Kişiye Özel Fotoğraflı Başarı Ödülü

Kişiye özel fotoğraflı başarı ödülü, elini attığı her işte başarıya ulaşan babanız için en anlamlı hediye olacak. Ödül üzerindeki plakaya ister ' Yılın  En Çalışkan Babası ' tarzı metinler isterseniz de babanızın ismini yazdırabilirsiniz. Bir de babanızın en karizmatik fotoğrafını buldunuz mu, verebileceğiniz en farklı hediye seçeneği karşınızda duruyor olacak!

8-) İsme Özel Deri Kartvizitlik

8-) İsme Özel Deri Kartvizitlik

Kartvizitlerini yanından ayırmayacak kadar profesyonel çalışan babanız üzerinde isminin yazılı olduğu, üstüne üstlük deri kaplama olan bu kartvizitliği çok sevecek. Kartvizit taşıyacak kadar işini ilerletmiş olan babanız kartvizitliklerin de en özelini hak etmiyor mu sizce? Oldukça havalı bu kartvizitliği babanız bir an olsun yanından ayırmak istemeyecek.

9-) Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan

9-) Babaya Özel Gerçek Deri Cüzdan

Taba ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan gerçek deri cüzdan üzerindeki mesajı değiştirmeniz mümkün. Üzerine, babanızdan para istediğinizde daha eli açık davranmasına sebep olacak bir mesaj yazdırabileceğiniz bu cüzdana babanızın ismini de yazdırabiliyorsunuz.

10-) Shirt Shuttle - Gömlek Çantası

10-) Shirt Shuttle - Gömlek Çantası

İşi gereği sürekli seyahat etmek zorunda olan babanıza babalar gününde alacağınız hediyenin babanız için faydalı bir şeyler olmasını istiyorsanız seçiminizi gömlek çantasından yana yapmanızı tavsiye ederiz. Bavula koyduğu gömlekleri kırış kırış görmek istemeyenler gömlek çantasına alıştıktan sonra onsuz yapamayacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın