Görüş Bildir
Haberler
İşini Halledemeyince Ortalığı Karıştırdı: 'Eşim Koronavirüslü Size de Hediye Getirdim'

İşini Halledemeyince Ortalığı Karıştırdı: 'Eşim Koronavirüslü Size de Hediye Getirdim'

Bolu Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne gelen bir kişi, işini halledemeyince 'Eşim koronavirüslü size de koronavirüs hediye getirdim' diye bağırdı. Bu kişi gözaltına alınırken, bina yaklaşık 3 saat boyunca vatandaş girişine kapatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, olay 15.00 sıralarında, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, bazı işleri için Nüfus Müdürlüğü'ne geldi. İşini halledemeyen ve istediği belgeyi alamayan kişi, bir anda, 'Eşim koronavirüslü size de koronavirüs hediye getirdim' diye bağırmaya başladı.

Bu kişiyi duyan müdürlüktekiler ve çalışanlar paniğe kapıldı.

Eşi koronavirüs tedavisi görüyormuş

Eşi koronavirüs tedavisi görüyormuş

Paniğe yol açan kişinin, eşinin koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi. Ayrıca bina da kısa sürede boşaltıldı.

Bina 3 saat boyunca kapatıldı

Bina 3 saat boyunca kapatıldı

Binanın bütün camları açılarak, içeride yaklaşık 3 saat boyunca dezenfekte çalışması yapıldı. Nüfus Müdürlüğü personeli de çalışmaların bitmesini dışarıda bekledi. Çalışmalar bitince, personel yeniden binaya girip işine devam etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
48
36
8
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
minik su böreği

Ne kadar geri zekalı insanla bir arada yaşıyoruz böyle, hayret verici.

Pasif Kullanıcı

Saçma hareket ama ne yaşadığını bilemeyiz. Malum, ülkede işini doğru düzgün yapan bir tane firma, kurum veya kuruluş yok. İşimizi halletmek için kırk takla a... Devamını Gör

Yusuf Ziya

Bu empati boyutlarını aşan bir durum. Bu kişinin yaptığının diğer bir benzerlikle açıklarsam,bu kamu kurumuna yaptığını bombalı eylem olarak görmek lazım. fa... Devamını Gör

Shadow

Haklı olduğu söylenemez ama bu ülkedeki gereksiz bürokrasi ve işini düzgün yapmayan memurlar yüzünden isyan etmiş olabilir.