Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6'da Safir Cam Çığır Açıyor

iPhone 6'da Safir Cam Çığır Açıyor

Pchocasi
13.07.2014 - 16:45 Son Güncelleme: 13.07.2014 - 17:55

İphone 6'Da Safir Cam Çığır Açıyor

iPhone 6 için gündeme gelen yeni videolar ve içerikler telefonun müthiş dayanıklı olduğunu doğruluyor. iPhone 6 Safir cam ile efsane olmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Telefon ortaya çıkmadan her gün farklı içerikte videolar ve görüntüler internete düşüyor. Geçtiğimiz hafta iPhone 6′nın Safir camı ile ne kadar dayanıklı olduğunun videosunu burada sizlerle paylaşmıştık. Bu sefer Çin kardeşlerimiz iPhone 6 için farklı bir dayanıklılık testi gerçekleştirmiş.

Ortaya çıkan dayanıklılık testinde iPhone 6 ekranını kırmak için baya bir çaba harcamak gerekiyor. Üstünün çizilmesinden tutun, yakılmasına kadar bir hayli zorlayıcı etkenler videoda gerçekleştirilmiş. PCH ekibinin bu konudaki yorumu ise efsane bir Nokia 3310 geliyor.

SAFİR CAM İLE EFSANE GELEBİLİR

Videoyu izlerken Çin’li vatandaşların ne dediğine takılmanıza gerek yok. Sadece yaptıkları testi izleyerek ne kadar kaliteli bir ön cama sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Safir cam fabrikası ile birlikte iPhone 6 akıllarda uzun süre kalacağa benziyor.

Lafı fazla uzatmadan iPhone 6′nın yeni test videosunu sizlerle paylaşalım. Videoyu izlerken özellikle yanma sahnesinde “aha ekran gitti” diyorsunuz ama sonradan yapılan hamle durumun böyle olmadığını net bir şekilde ortaya koyuyor.

Pchocasi - Cengiz BOZDEMİR

iPhone 6 – NEW TEST

Kaynak: http://www.pchocasi.com/iphone-6da-sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone 6 Front Panel Ultimate Stress Test

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın