Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6'da Saç Sorunu Çıktı

iPhone 6'da Saç Sorunu Çıktı

Batuhan
08.10.2014 - 11:56

Apple'ın yeni telefonu iPhone 6 sahipleri bükülme sorunundan sonra şimdi de saç problemiyle karşı karşıya kaldı. Bazı kullanıcılar iPhone 6 modellerinin saç ve sakalarını yolduğunu iddia ediyor.

ABD'li teknoloji devi Apple'ın büyük bir tasarım değişikliğine giderek adeta yeniden ürettiği iPhone 6 modelleri eylül ayı başında tanıtıldı. Eylül ayının sonu itibariyle Türkiye'de satışa sunulan telefonlardan büyük ekranlı sürüm olan iPhone 6 Plus'ta bükülme sorunu olduğu iddia edilmişti. İnternette yayınlanan elle bükülebilen iPhone 6 Plus videolarından sonra Apple açıklama yapmış ve bu sorunla karşılaşan az sayıda kullanıcı olduğunu ifade etmişti.

Kullanıcıların şimdi şikayet ettiği konu ise saç sorunu. iPhone 6 modellerinde ekran ile kasa arasında yer alan boşluk kullanıcıların saç ya da sakallarının araya sıkışmasına neden oluyor. Şikayetçi olan kullanıcıların Twitter'da #hairgate etiketi ile duyurdukları sorun dünya çapında giderek artan sayıda kişi tarafından yayılıyor.

Konuyla ilgili olarak şimdilik resmi bir açıklama yapmayan Apple'ın önümüzdeki günlerde suskunluğunu bozması bekleniyor.

Espri konusu oldu

Bu konuyu espri malzemesi yapan bazı kullanıcılar ise iPhone 6 modelleriyle hazırlanmış komik imajları da Twitter'da paylaşmaya başladılar. Bu imajların bazılarında iPhone 6 traş makinesi ve epilasyon cihazı olarak gösteriliyor.

Kaynak: Reuters ve Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/iph...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
1
1
1