Görüş Bildir
Haberler
iPad Air Plus Görüntüleri Ortaya Çıktı

iPad Air Plus Görüntüleri Ortaya Çıktı

Can Eroğlu
01.12.2014 - 11:42 Son Güncelleme: 01.12.2014 - 16:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple ’ın uzun süredir gündemde olan 12 inç ekrana sahip yeni tableti iPad Air Plus ’ın donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar ve tabletin taslakları sızdırıldı.

Japon MAC dergisi iPad Pro tarafından ortaya ortaya çıkan bazı plan ve tasarım detayları ile iPad Pro iddiaları gerçeğe dönüşüyor gibi. Son bir senedir dedikoduları hiç bitmeyen Apple ‘ın yeni ürünü 12.9 inçlik büyük boy tablet bilgisayar iPad Pro ile ilgili bilgiler sonunda piyasaya sızmış oldu. 2015 yılında piyasaya çıkacak yeni iPad modelinin isminin iPad Pro veya iPad Air Plus olacağı söylentiler arasında.

LCD ekran olarak yeni iPad‘ in üzerinde uzun süredir devam eden dedikodular arasında yer alan 12.2 inçlik bir ekranla üretileceği söylentileri de MAC Fan dergisinin tekrar vurguladığı bir detay olarak ortaya çıkıyor. iPad Pro boyut olarak ise 305.11 mm x 220 .8 mm x 7 mm boyutları veriliyor. Japon Mac dergisinde yer alan sızıntılara göre yeni iPad‘lerin işlemci olarak daha önceleri iPad Air 2‘deki AX8 işlemciler ile değil, yeni bir işlemci serisine sahip AX9 modelleri ile piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Cihazın tahmini çıkış tarihi olarak 2015 yılının Nisan ve Haziran ayları gösteriliyor.

Kaynak: http://www.gezegende.com/apple-ipad-a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0