Görüş Bildir
Haberler
Instagram, Hikayelerde Daha Uzun Videoların Canlı Testini Başlattı

Instagram, Hikayelerde Daha Uzun Videoların Canlı Testini Başlattı

İlhan Güzel
24.11.2021 - 11:15

Instagram, Hikayeler'de 60 saniyelik videoların canlı bir testini resmen başlattı; bu, daha uzun video kliplerin artık 15 saniyelik bölümlere ayrılmadığı ve çeşitli hikayeler karelerinde oynatılmayacağı anlamına geliyor.

Kaynak: https://www.socialmediatoday.com/news...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"60 saniyelik Hikayeleri test etmekten heyecan duyuyoruz."

"60 saniyelik Hikayeleri test etmekten heyecan duyuyoruz."

“Daha uzun Hikaye gönderileri oluşturma yeteneği, topluluğumuz tarafından çok talep ediliyor. İnsanların daha az kesintiyle Hikayeler oluşturup görüntüleyebilmeleri için 60 saniyelik Hikayeleri test etmekten heyecan duyuyoruz.' 

Instagram, daha fazla yaratıcı özgürlük sağlamak ve yaratıcı araçlarını ve işlevlerini kolaylaştırmak için uygulamanın çeşitli video seçeneklerini daha da entegre etmek amacıyla seçeneğin şu anda küçük bir kullanıcı grubuyla test edildiğini söylüyor.

Hangi, gerçekten, ana odak noktasıdır. Ocak ayında, Instagram şefi Adam Mosseri , oluşturmayı daha iyi kolaylaştırmak ve platformun çeşitli araçlarını küçültmek amacıyla uygulamanın video ürünlerinin yakında birleştirilmesine işaret etti . Bu, IGTV markasının emekli olmasının yanı sıra, geçen ayın başlarında video besleme gönderilerinin tek bir formatta birleştirilmesiyle başladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın